Svetlana SAINSUS își pregătește fiica pentru cariera de model? La 4 ani e vedeta unei sesiuni foto comerciale

Cancan.md, 13 mai 2024 17:30

O carieră în modeling se prevede la orizont pentru fiica Svetlanei Sainsus. La doar 4 ani, Lia știe să cocheteze cu camera fără stinghereală. Dacă până acum o făcea amatoricesc, fie în cadrul ședințelor foto de familie, mai nou, Lia a fost vedeta unei ședințe foto comerciale. Aceasta a devenit modelă pentru un magazin de […] Articolul Svetlana SAINSUS își pregătește fiica pentru cariera de model? La 4 ani e vedeta unei sesiuni foto comerciale apare prima dată în CanCan.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cancan.md

Ieri
17:10
Tiktok-ul scoate din anonimat o mulțime de moldoveni, printre ei și Marcela Godina, mamă a patru copii. Femeia s-a afirmat puternic pe această platformă, prin comportamentul ei deosebit de excentric. În pofida interdicției soțului ei, Marcela continuă să fie activă pe această platformă, ceea ce provoacă deseori ceartă în casă. S-a întâmplat ca soțul ei […] Articolul Soțul unei TikTok-ere de la noi i-a dorit moartea, când femeia a refuzat să-și șteargă contul! apare prima dată în CanCan.
16:10
Anul trecut, în această zi spunea adio școlii, iar astăzi, idola adolescenților, Iuliana Beregoi măsoară rochii de mireasă. Deocamdată nu-și caută pe bune o astfel de ținută, ci are nevoie de una pentru filmările unui nou videoclip, la piesa „Te iubesc”, din albumul său proaspăt lansat „Pas cu pas”. Chiar și așa, tânăra pare să […] Articolul Așa nu ai mai văzut-o! Iuliana BEREGOI, surprinsă la măsurat rochii de mireasă apare prima dată în CanCan.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:00
Sora actorului Emilian Crețu, Nina este considerată una dintre cele mai frumoase tinere de la noi, iar astăzi, carismatica influenceră a demonstrat urmăritorilor că trecerea anilor este doar în favoarea sa. Tânăra a postat fotografii făcute în ultima zi de primăvară, în perioada 2017-2022. Stilul său de acum nu s-a schimbat prea mult din perioada […] Articolul Ultimul sunet în arhiva Ninei CREȚU! Cum arăta tânăra în anii de liceu? apare prima dată în CanCan.
13:50
Cântăreața Eva Timush se pare că nu poate minți deloc. Tânăra a fost invitată la un show TV, din România unde a fost supusă unei serii de întrebări provocatoare. Întrebarea care a băgat-o în bucluc pe focoasa interpretă este dacă vreodată a folosit sau nu cătușe. Eva a încercat să nege, dar mimica, chicoteala și […] Articolul S-a jucat sau nu cu cătușele? Focoasa Eva TIMUSH, prinsă cu minciuna la o televiziune din România apare prima dată în CanCan.
12:50
Ultimul sunet a răsunat astăzi pentru școlarii din țară, iar Instagramul a fost inundat cu fotografii de la careu, de către părinții mândri de elevii lor. Pentru cea mai numeroasă familie publică de la noi, familia Cârnaț, ultimul sunet a răsunat în diferite părți: la colegiu, unde învață cei doi copii mai mari, la școală […] Articolul ULTIMUL SUNET a răsunat pe Instagram! Cine se laudă cu absolvenți în acest an? apare prima dată în CanCan.
11:50
Concertele nu mereu se termină doar cu aplauze și flori, iar publicul nu întotdeauna este binevoitor. Interpretei Dianna Rotaru și s-a întâmplat un incident traumatizant la un concert, la amintirea căruia o năpădesc lacrimile și astăzi. În cadrul unui interviu cu Tatiana Granciuc, artista a povestit cum a fost blestemată de o necunoscută. S-a întâmplat […] Articolul Momente de groază pentru Dianna ROTARU! A fost ademenită cu flori la concert și blestemată apare prima dată în CanCan.
10:50
Politicianul și ex-primarul de Bălți, Renato Usatîi și-a făcut un prieten din rândul tiktok-erilor moldoveni. Tot mai des acesta petrece timpul cu tânărul Vasile Josan. TikTok-erul a postat un video în care arată cum se odihnește în compania lui Usatîi. Aceștia au fost împreună la pescuit, de altfel, hobby-ul politicianului. Josan l-a filmat pe politician […] Articolul Renato USATÎI, prieten cu tiktok-erii! Vedeți cum se distrează politicianul cu „Jostkii” apare prima dată în CanCan.
09:50
I-a ajuns rândul și lui Tany Vander să plătească impozitele! Afacerista și Instagram bloggerița a declarat venituri de milioane și prin urmare a achitat statului circa 6500 de euro și asta e suma impozitului doar pentru publicitatea pe care o face pe Instagram, se laudă bloggerița. Vander declară că pe parcursul anului 2023 a câștigat […] Articolul OFICIAL! Tany VANDER a câștigat milionul făcând publicitate pe Instagram. „Pentru celelalte afaceri e altă sumă” apare prima dată în CanCan.
09:20
Vara începe cu muzică live, distracţie şi vin rose nelimitat, la Castel Mimi. În data de 8 iunie, începând cu ora 15.00, eşti aşteptat la cea de-a VI-a ediţie Rose Day, eveniment care este dedicat exclusiv vinurilor rose produse de vinărie. Poartă încălţăminte comodă, haine în stil retro, în nuanţe de roz, alb, argintiu şi […] Articolul Castel Mimi te invită la Rose Day – o zi în care poţi degusta nelimitat vinul de aur Rara Neagră Rose, pe ritmuri Retro apare prima dată în CanCan.
30 mai 2024
15:20
Focoasa cântăreață, Diana Brescan a fost cerută de mireasă în noaptea dintre ani, în Turcia, dar iubirea cuplului nu a rezistat până-n primăvară. Logodna a fost ruptă, iar de câteva luni, Diana Brescan e burlăciță. Se complace în acest statut sau totuși, nu? În prezent, Instagramul e o platformă pentru sincerități. Interpreta s-a destăinuit și […] Articolul După o logodnă ruptă, Diana BRESCAN are nevoie de iubire! Ce declarații a făcut artista? apare prima dată în CanCan.
13:30
Sportiva cu titlu de campioană mondială la lupte și cea care ne va reprezenta anul ăsta țara la Jocurile Olimpice, Anastasia Nichita anunță schimbări în viața sa. Luptătoarea și-a scos la vânzare prima sa mașină. Acest Range Rover și l-a cumpărat la doar 22 de ani, din proprii bani. Sportiva a recunoscut anterior că visa […] Articolul „A venit timpul să mă despart” Anastasia NICHITA anunță schimbări în viața sa apare prima dată în CanCan.
11:30
Deși a trecut bună vreme de la divorțul afaceristei Diana Ballerini, de arhitectul italian, Marco Ballerini, moldoveanca nu se pornește să renunțe la numele de familie a acestuia – a povestit ea în cadrul unui interviu. Aceasta a spus că a luat decizia să îmbrățișeze numele Balerini la propunerea fostului soț și a fost o […] Articolul De ce Diana BALLERINI nu renunță la familia fostului soț? „Nu a fost luat din dragoste” apare prima dată în CanCan.
10:20
Influencera și autoarea de poezii, Daniela Costețchi revizitează Parisul în aceste zile, alături de prieteni, dar fără actualul ei iubit, George Bagarean. Orașul iubirii o face să se ducă cu gândul la căsătorie. Văzând cum se pregătesc cereri în căsătorie în orașul iubirii, Daniel Costețchi, proaspăt divorțată de tatăl copilului ei, a spus că nu-și […] Articolul Daniela COSTEȚCHI își roagă iubitul să nu o ceară în căsătorie la Paris, acolo unde se află acum. Motivul? apare prima dată în CanCan.
09:30
Zi cu emoții pentru familia de cântăreți și afaceriști, Ilie și Tatiana Maxian, care au mers ieri la primul bal de absolvire al fiicei lor, Riana. Fetița a absolvit ciclul primar de studii, iar sărbătoarea nu a trecut fără lacrimi. Mica absolventă a început să plângă când a văzut rochia pe care i-a pregătit-o mama […] Articolul Fiica Tatianei MAXIAN, în lacrimi înainte de balul de absolvire. Ce a făcut-o să plângă? apare prima dată în CanCan.
29 mai 2024
17:40
Prezentatoarea radio și de evenimente, autoarea de carte și influencera Doina Danielean, la braț cu soțul său completează rândurile afaceriștilor din țară și își deschis propriul local, despre asta a anunțat recent Doina, imediat cum au obținut autorizația necesară de la Primărie. Internauții sunt nerăbdători să afle unde se va afla și cum va arăta […] Articolul „Credeți că e ușor?” Doina DANIELEAN spune când își va deschide propriul local și la ce etapă sunt lucrările? apare prima dată în CanCan.
15:40
Îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Gabriel Nebunu a fost deșteptat în dimineața de astăzi de Poliție! Oamenii legii l-au făcut să părăsească în grabă culcușul cald. Nu a greșit cu nimic în fața legii, însă a fost rugat să-și ia automobilul, de urgență, din locul în care era parcat. Măsură aplicată astăzi de polițiști în […] Articolul Gabriel NEBUNU, trezit de Poliție! Cu ce le-a greșit artistul? apare prima dată în CanCan.
13:10
Problemele cu legea s-au rezolvat, dar cele interpersonale, nu. Cântărețul Patric Hanganu, așa și nu reușește să ajungă la un consens cu fosta iubită și mamă a feciorului său, Svetlana Nichita. Artistul a lăsat să se înțeleagă că femeia i-ar pune bețe în roate și l-ar împiedica să comunice cu copilul lor în măsura în […] Articolul Din nou probleme? Patric HANGANU publică conversația cu fosta iubită! apare prima dată în CanCan.
12:30
Ex-prezentatoare radio, Mariana Josan și cea de-a doua soție a prezentatorului și producătorului general al unei televiziuni, Gabi Marcu „a fugit” din țară, peste Prut, după ce s-a aflat despre despărțirea lor. Tânăra a început să-și reconstruiască viața: s-a angajat la Brașov la un post de radio, și-a înscris fiica la o școală de acolo […] Articolul Nu i-a mers nici la Brașov? Fosta lui Gabi MARCU s-a reîntors în Moldova apare prima dată în CanCan.
11:10
Presupusa iubită a fugarului Gheorghe Cavcaliuc, Svetlana Sainsus a zburat din nou la Londra, de data aceasta nu doar pentru a petrece timpul cu tatăl copilului ei, Lia, dar e pusă pe treabă. Sainsus perfectează actele fiicei sale, dar nu a menționat despre ce documente mai exact e vorba. Își pregătește oare fiica pentru o […] Articolul Svetlana SAINSUS e din nou la Londra! Pregătește actele fiicei pentru o eventuală mutare la tata? apare prima dată în CanCan.
09:50
Clipe de groază pentru controversata Instagram bloggeră și afacerista, Tany VANDER. Această săptămână s-a odihnit în Emirate, alături de întreaga familie, doar că în ultima zi de vacanță nenorocul îi însoțea peste tot. A pus capac la toate un incident în ascensor. Vander și familia erau pregătiți să părăsească hotelul și au urcat cu toții, […] Articolul Ultima zi de vacanță s-a transformat în coșmar! Tany VANDER și familia ei au rămas blocați în ascensor! apare prima dată în CanCan.
28 mai 2024
17:30
Cântărețul Pasha Parfeni anunță concurs în rândul fanilor săi. Artistul e gata să-și golească buzunarele de 500 de euro și să ofere banii persoanei care va filma cel mai viral video, pe noua lui melodie, încă nelansată oficial, „Vecinii”. Va fi bătălia vizualizărilor! Filmulețul cu cel mai mare număr va fi desemnat câștigător, iar autorul […] Articolul Pasha PARFENI oferă recompensă de 500 de EURO unui fan! Află ce trebuie să faci apare prima dată în CanCan.
16:50
Legendara formație de muzică rock, „Zdob și Zdub” se pregătesc de o mare sărbătoare – aniversarea a 20 de ani de la lansarea albului „450 de oi”. Cu această ocazie, Zdubii organizează un concert duminică, pe 2 iunie, la Artcor. Din acest album fac parte hit-urile care au răsună și astăzi în diferite colțuri ale […] Articolul „Zdob și Zdub” se pregătește de o mare sărbătoare: „20 de ani de la. . .” apare prima dată în CanCan.
16:10
Nu a pierdut din popularitate hitul ei „Iubește-mă”, că Tania Turtureanu dă din nou lovitura. Artista a lansat astăzi melodia „Ce frumos”! Momentul de inspirație s-a întâmplat să o prindă nu în cele mai plăcute circumstanțe. Artista spune că a compus piesa în trafic. “Ce frumos” e piesa care s-a născut în ambuteiaj pe 29 […] Articolul Tania TURTUREANU lansează o piesă scrisă în ambuteiaj! Vezi ce fenomen inedit s-a întâmplat în timpul filmărilor apare prima dată în CanCan.
15:10
De la afaceri cu genți, pantofi și parfumuri, Diana Ballerini s-a aventurat într-o nouă nișă de business, dar una foarte profitabilă, din spusele ei. Afacerista s-a apucat de agricultură, a dezvăluit ea în cadrul unui interviu recent. Ballerini crește iriși și planifică să câștige milioane din această afacere. „Până acum am investit doar, urmează să […] Articolul Diana BALLERINI s-a apucat de agricultură și e convinsă că afacerea le va aduce milioane apare prima dată în CanCan.
13:00
Usatîi „va fuma nervos într-un colț” dacă vede acest mesaj! Sora actorului Emilian Crețu, Nina, considerată una dintre cele mai frumoase persoane publice de la noi – are un nou admirator, care a decis să iasă din anonimat. Tânăra a postat pe contul său de Instagram un mesaj primit în privat, de la un bărbat […] Articolul Nina CREȚU are un nou admirator! „Nu e o simplă dedicație de dragoste. . .” apare prima dată în CanCan.
12:10
Fiica prezentatoarei TV, Daniela Ciocanu a împlinit de curând cinci ani, iar cu această ocazie, părinții i-au organizat cumetria. O petrecere trăsnet, într-un local select din capitală. După ceva timp de la eveniment, Daniela s-a aventurat să posteze cele mai fierbinți momente din acea seară. Oaspeții au dansat desculțe, nanii s-au rupt în figuri de […] Articolul Dansuri pe masă și șpagat pe ringul de dans! Cum s-a distrat Daniela CIOCANU la cumetria fiicei? apare prima dată în CanCan.
11:40
Zile numărate până la sezonul estival, iar familia milionarului Gabriel Stati e cu gândul la vacanța care urmează. Împreună cu soția lui, fotomodelul și ex-prezentatoare TV, Anastasia Fotachi și fiul lor de un an, Alistar – vor merge la mare. Cum credeți, ce destinație au ales? Călătoria și odihna în compania copiilor diferă mult, așa […] Articolul Milionarul Gabriel STATI și soția lui, fotomodel se pregătesc de vacanță! Unde se vor odihni vara asta? apare prima dată în CanCan.
27 mai 2024
17:10
Gheorghe Cavcaliuc a venit cu o primă reacție la zvonul că ar fi tatăl fiicei Svetlanei Sainsus. Fostul șef adjunct al IGP, în prezent fugar la Londra a scris că e „matur, liber și divorțat. Își trăiește viața cum vrea și cu cine vrea.” Imediat după și Svetlana Sainsus a venit cu o postare sugestivă. Se […] Articolul CAVCALIUC a impresionat-o din nou?! Reacția Svetlanei SAINSUS după anunțul acestuia că e divorțat apare prima dată în CanCan.
16:10
Regina TikTok-ului, Andreea Bostanica a fost de mai multe ori acuzată de urmăritori că-și photoshop-ează fotografiile și că utilizează tot felul de filtre care o fac să arate diferit pe rețelele de socializare. Și mai mult, mai nou, urmăritorii susțin că aceasta își trece prin filtre chiar și fotografiile din copilărie pe care uneori le […] Articolul Andreea BOSTANICA e învinuită că-și photoshop-ează chiar și pozele din copilărie! apare prima dată în CanCan.
15:20
Faimoasa rappera americană, Nicki Minaj a fost reţinută sâmbătă pe Aeroportul Schiphol, din Amsterdam, după ce oamenii legii au găsit asupra ei droguri. Artista în vârstă de 41 de ani a fost reţinută cu câteva ore înainte de concertul său din Manchester, Anglia. Aceasta a încercat să treacă frontiera cu 100 de grame de marijuana. […] Articolul Nicki MINAJ, prinsă cu droguri la frontieră: „Sunt plătiți să saboteze turneul” apare prima dată în CanCan.
14:10
După o absență publică de câteva luni, cântărețul Pasha Parfeni a venit cu două vești: că divorțează și că lansează o nouă melodie. Duminică, reprezentantul Moldovei de anul trecut la Eurovision a organizat o lansare de piesă, doar pentru vecinii săi, despre care se și cântă în noua lui melodie. Fără spuma showbiz-ului, masa de […] Articolul Cu grătar, bere și o boxă! Pasha PARFENI și-a lansat noua piesă în curtea blocului. Vezi reacția vecinilor apare prima dată în CanCan.
13:00
O fi clasa politică actuală un subiect tabu pentru umoriștii autohtoni?! Despre asta a fost întrebat stand up comediantul, Vlad Sliusarenco, într-un interviu Fără Protocol, cu Dorin Galben. Intervievatul nu a stat să nege faptul că actuala conducere nu prea e luată peste picior și a explicat de ce. Sliusarenco spune că prea multe regimuri […] Articolul Comediantul Vlad SLIUSARENCO recunoaște de ce nu face glume despre Maia SANDU: „Au fost discuții. . .” apare prima dată în CanCan.
11:50
Din nou se tulbură apele în jurul relației cântărețului Patric Hanganu cu fosta lui iubită și mamă a feciorului său, Svetlana Nichita. Femeia a făcut o postare cu subînțeles, iar internauții au interpretat-o drept o „piatră în ograda” artistului. Fosta lui Hanganu a distribuit un citat, prin care lasă se se înțeleagă că mama e […] Articolul Piatră în ograda lui HANGANU, din partea fostei: „Doi părinți, dar doar unul face toate sacrificiile” apare prima dată în CanCan.
10:30
Două divorțuri într-un singur an! Afacerista Diana Ballerini dezvăluie la un podcast, că la scurt timp după separarea oficială de fostul său, cunoscutul arhitect italian, Marco Ballerini, aceasta a mai trecut printr-o separare mult mai dureroasă, pe care a numit-o „divorț emoțional”. Bărbatul cu care s-a aventurat într-o relație imediat după divorț este o veche […] Articolul După separarea de Marco, Diana BALLERINI a mai avut un divorț, în același an: „Nu a acceptat condițiile” apare prima dată în CanCan.
09:30
Internetul vuiește despre o presupusă relație amoroasă dintre fostul șef adjunct al IGP, în prezent, fugar la Londra, Gheorghe Cavcaliuc și co-fondatoarea unei platforme de caritate, Svetlana Sainsus. Se zvonește că anume el este tatăl fiicei sale, Lia. Deocamdată nici unul dintre ei nu a confirmat acest lucru, dar în urma numeroaselor știri, Cavcaliuc a […] Articolul Gheorghe CAVCALIUC, reacție la zvonul că e tatăl fiicei lui SAINSUS: „Sunt matur, liber și divorțat!” apare prima dată în CanCan.
25 mai 2024
12:50
Politicianul Renato Usatîi nu se mai satură de Loboda. În această săptămână este deja a doua oară la concertul artistei din Ucraina. Usatîi a fost surprins vineri seara într-un club din capitală, unde a concertat Svetlana Loboda. Singuratic, dar deloc trist, acesta o admira pe focoasa interpretă și show-ul pe care l-a pregătit pentru moldoveni. […] Articolul Nina e în trecut? Renato Usatîi a avut o noapte veselă. Politicianul a fost surprins admirând o altă femeie apare prima dată în CanCan.
24 mai 2024
16:20
Eugenia, soția lui Gheorghe Cavcaliuc, care se ascunde în prezent la Londra și despre care se crede că ar fi tatăl fiicei Svetlanei Sainsus, în premieră, a venit cu un comentariu public. Un internaut a comentat una dintre știrile de pe site-ul nostru, în care se spune că Cavcaliuc ar fi tatăl Liei și a […] Articolul Soția lui CAVCALIUC, presupusul iubit al Svetlanei SAINSUS, oferă prima reacție publică: „Suntem o familie!” apare prima dată în CanCan.
15:50
Actorul și prezentatorul Emilian Crețu e din nou pe drumuri. De data asta călătorește cu automobilul, în România. Trecerea frontierei însă i-a pus nervii la încercare. Procesul de traversare a frontierei durează mai mult decât preconiza Crețu, iar asta l-a făcut să răbufnească. „Ador să trec Vama! Pur și simplu unii oameni sunt așa de […] Articolul Emilian CREȚU, foc și pară la frontiera cu România! „Frații nu ți-i alegi” apare prima dată în CanCan.
15:20
Luptătorul de arte marțiale mixte, Ion Cuțelaba, supranumit și „Hulk de Moldova”, pentru aparițiile sale extravagante la evenimentele UFC – a revenit acasă și a avut o apariție nu mai puțin spectaculoasă, în rol de naș. Împreună cu soția sa, Olga au cununat un cuplu. Nașii și-au asortat ținutele, culoarea de bază fiind roșu. Nașa […] Articolul „Hulk de Moldova”, Ion CUȚELABA, în rol de naș! „Da’ bătaie a fost la nuntă?” apare prima dată în CanCan.
14:50
Rapperii Magnat și Feoctist, autorii hit-ului „Dă-mă mamă după Iura” sunt învinuiți online că ar fi furat piesa care acum răsună peste tot, aceasta fiind mult mai veche și interpretată de alt artist. În cadrul unui interviu recent, Maxim Saculțan alias Magnat vine cu o reacție la acuzațiile care li se aduc. Artistul a negat […] Articolul MAGNAT răspunde acuzațiilor că au furat piesa „Dă-mă mamă după Iura”: „Moldovenii nu fură!” apare prima dată în CanCan.
12:40
I-a ajuns rândul și actorului, maestrul în Artă, Cătălin Lungu să discute despre „fenomenul Andreea Bostanica”, pe online. Într-un live pe Twitch, acesta i-a analizat viața virtuală și reacțiile internauților la luxul pe care-l etalează fără sfială. Bostanica creează concepte și exemple nu tocmai sănătoase pentru tinerii care o urmăresc, crede actorul. Acesta i-a urmărit […] Articolul „La ce nivel ești, omule?” Cătălin LUNGU o pune la punct pe „regina TikTok-ului” apare prima dată în CanCan.
11:30
E fierbinte la Cannes! Pe lângă celebrul Festival de Film care se petrece acum acum, se mai dau și petreceri selecte, unde e invitată doar elita cinematografiei și spuma showbiz-ului internațional. Faimoasa casă de modă, DIOR a organizat un astfel de eveniment, la care a fost invitată și cântăreața din Republica Moldova, Natalia Gordienco. Artista […] Articolul Natalia GORDIENCO, invitată la petrecerea DIOR. A îmbrăcat o rochie de peste 10 mii de dolari! apare prima dată în CanCan.
10:30
Online au apărut noi imagini cu „regina TikTok-ului”, Andreea Bostanica și presupusul ei iubit din Dubai, botezat de internauți, Abdul, care ar răsfăța-o cu Rolex, Cartier și zeci de mii de flori. Pe TikTok circulă imagini în care Andreea este însoțită de un bărbat într-un butic din Dubai. Internauții scriu că e același bărbat cu […] Articolul Andreea BOSTANICA, la shopping cu un cetățean străin, într-un butic de lux! Tot cu el era și în club apare prima dată în CanCan.
09:50
Zvonul precum că Gheorghe Cavcaliuc este tatăl fiicei Svetlanei Sainsus – capătă proporții tot mai mari. Mai ales după vizita influencerei și a copilei la Londra, unde se află și presupusul tată al Liei. Între timp, soția lui Cavcaliuc pune paie pe foc cu postările sale pline de subînțeles. Eugenia Cavcaliuc nu a șters nici […] Articolul Postări cu subînțeles de la soția lui Gheorghe CAVCALIUC: „Amanta va rămâne doar o rezervă” apare prima dată în CanCan.
23 mai 2024
17:10
„Regina TikTok-ului”, Andreea Bostanica s-a destăinuit într-un live pe această platformă. Tânăra cântăreață a împărtășit unei auditorii enorme experiența pierderii virginității. A spus că i s-a întâmplat la 19 ani și că a fost o experiență dureroasă, deși prietenii o asigurau că nu va fi așa. „Eram foarte speriată. Am dat la căutare pe Google […] Articolul Andreea BOSTANICA a recunoscut când și-a pierdut virginitatea: „Este foarte dureros. Am plâns” apare prima dată în CanCan.
14:30
Sora actorului Emilian Crețu, Nina studiază biologie la Universitatea de Stat din Moldova. A ajuns acolo nu imediat după liceu, așa cum se obișnuiește la noi, dar după o încercare nereușită de a deveni studentă în Italia și după o serie de călătorii prin lume. Acum e studentă, cu frecvență la zi și e în […] Articolul Prietenă cu cartea ori ba? Ce notă a luat Nina CREȚU la primul examen din această sesiune? apare prima dată în CanCan.
11:50
Prezentatoarea TV și influecera Lilia Ojovan alias Lilu are două fiice, care tocmai au făcut un pas serios pe scenă. Fetele nu au urmat deocamdată calea profesională a mamei, dar și-au ales o altfel de activitate, pe care timp de jumătate de an, Lilu a ascuns-o. Amelie și Teia fac canto de 6 luni și […] Articolul De jumătate de an, LILU ascunde ocupația fiicelor: „Ne dorim să crească departe de presiunea de a fi vedete” apare prima dată în CanCan.
10:40
Gheorghe Cavcaliuc, fostul șef adjunct al IGP, intrat în politică în 2020 ca lider al Partidului PACE și în prezent fugar din cauza problemelor cu legea din țara noastră, mai nou a făcut un sondaj pe pagina sa de Instagram, în care întreabă internauții: „Care e cel mai destoinic moldovean să devină următorul președinte al Republicii Moldova.” […] Articolul Svetlana SAINSUS, lider în sondajul făcut de Gheorghe CAVCALIUC, presupusul tată al fiicei sale. „Mă simt onorată!” apare prima dată în CanCan.
09:50
Dacă nu ar fi politician, sigur ar fi artist. Politicianul Renato Usatîi a completat lista interpreților la hramul orașului Bălți, a urcat și el pe scenă și cântat karaoke. A cântat piesa lui Iurii Șatunov, „Седая ночь”, сare a căpătat un nou suflu după ce a răsunat în popularul serial „Cuvânt de golan. Sânge pe […] Articolul Renato USATÎI „fură pâinea” artiștilor! A cântat la hram piesa din serialul „Cuvânt de golan. Sânge pe asfalt” apare prima dată în CanCan.
22 mai 2024
15:30
Focoasa cântăreață, Diana Brescan se pare că s-a confruntat cu un complex legat de silueta sa, iar problema era cât pe ce să capete alte proporții. Tânăra se voia tot mai slabă și mai slabă. Cineva a întrebat-o care e motivul ce a făcut-o să devină obsedată de silueta sa. Cântăreața nici gând să nege […] Articolul Diana BRESCAN recunoaște că e obsedată de kilogramele sale: „Anorexică, dar mă credeam grasă” apare prima dată în CanCan.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.