Valeria LUNGU își pierde răbdarea și vrea măritată! „Da’ în Santorini m-ai cere de nevastă?”

Cancan.md, 6 mai 2024 13:10

Creatoarea de conținut, Valeria Lungu și iubitul ei, Alexandru Gîlca se bucură de o vacanță în sudul Italiei, în unul dintre cele mai pitorești și romantice locuri din Europa, Positano. Urmăritorii lor, dar și Valeria pare să fi fost convinsă că destinația nu a fost aleasă întâmplător și că acolo urmează să se întâmple cererea […] Articolul Valeria LUNGU își pierde răbdarea și vrea măritată! „Da’ în Santorini m-ai cere de nevastă?” apare prima dată în CanCan.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cancan.md

Ieri
17:40
Soprana Ana Cernicova a rămas însărcinată înainte de a împlini majoratul. La 18 ani a născut-o pe Amelia, al cărui tată e Valentin Uzun. Sarcina și nașterea în sine nu a fost nici pe departe o experiență frumoasă și ușoară pentru artistă, a povestit ea în cadrul unui interviu recent. Cernicova a spus că primele […] Articolul Ana CERNICOVA, dezvăluiri despre nașterea la doar 18 ani: „Îmi era foarte greu!” apare prima dată în CanCan.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:20
De curând, Arsenie Todiraș, fostul membru al trupei O-Zone a anunțat că iată-iată va deveni tătic pentru prima dată! Întrucât iubita lui, Agnes Matoko este însărcinată! Cuplul a organizat și un gender party, iar astăzi a anunțat comunității sexul bebelușului. Arsenium și Agnes vor avea un băiat! Vestea i-a adus în culmea fericirii și iubiții […] Articolul Nu mai e secret! ARSENIUM și iubita lui au anunțat sexul copilului! apare prima dată în CanCan.
12:10
Instagram bloggerii Cristian și Ecaterina Cebotari s-au îmbogățit cu încă o pereche de fini. Soții au fost ceruți de nași fără colaci și prosoape, într-o manieră mai modernă. Viitorii fini nu au economisit pe daruri și au obținut un „DA” din partea lor. Cuplul le-a adus în dar câte o pereche de adidași Nike, personalizați, […] Articolul Darul inedit cu care au fost ceruți de nași Katy BLACK și soțul ei. „Așa se cuceresc nașii!” apare prima dată în CanCan.
10:50
A anunțat că este din nou burlac, după o relație de 15 ani cu Iuliana Scutaru, iar peste câteva ore, Pasha Parfeni a venit cu un alt anunț, că filmează un nou videoclip. Nu e vreo piesă de dragoste post-despărțire, dimpotrivă, una veselă ce pretinde a fi hit. Se numește „Vecinii”. Iar ieri au avut […] Articolul Cum Pasha PARFENI încearcă să depășească despărțirea de soție? „Așa am decis să facem noi” apare prima dată în CanCan.
10:00
Ina Terescenco, moldoveanca virală pe TikTok datorită filmulețelor sale cu caracter umoristic a abordat de data asta un subiect serios în discuție cu urmăritorii săi. Mai exact, cum a ajuns să câștige ea pe online, dar și despre unii așa ziși „profitori” de pe TikTok. Terescenco a oferit drept exemplu pe Marcela Godina, mamă a […] Articolul Ina TERESCENCO deconspiră o tiktok-eriță populară care adună donații: „Mi-a dat 300 de euro” apare prima dată în CanCan.
16 mai 2024
16:00
Excentricul cântăreț, Johy Davis a făcut chef ieri la o petrecere a romilor. Acesta a satisfăcut solicitările oaspeților și a cântat nu doar piese din propriul repertoriu, dar și alte melodii preferate de publicul adunat. Johy a cântat live, dar. . .nu spre deliciul internauților. Fragmente cu prestația sa au ajuns virale pe TikTok. Nu […] Articolul „Nu-i mai turnați!” Johy DAVIS surprins cum cântă la o petrecere a romilor apare prima dată în CanCan.
14:10
Ziua a început cu o veste trăsnet de la Pasha Parfeni. Cântărețul a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Iuliana Scutaru, iar internauții l-au surprins deja pe Tinder, cea mai populară aplicație de dating din lume, ce-ți permite să cunoști burlaci și burlăcițe din proximitatea ta. Iată că încă soția lui, Iuliana Scutaru […] Articolul Fosta lui Pasha PARFENI rupe tăcerea! L-a luat ușor peste picior pe cântăreț, care a declarat că mai nou e burlac apare prima dată în CanCan.
11:40
Juristul Teodor Cârnaț a avut o apariție scandaloasă pe o plajă din Thailanda, anul trecut, când s-a afișat într-o pereche de slipi cu stema Republicii Moldova pe fese. Invitat la un podcast în România împreună cu a lui consoartă, acesta și-a explicat gestul, pe care nici acum nu-l consideră unul rușinos. Teodor Cârnaț pare nedumerit […] Articolul Teodor CÂRNAȚ spune de unde și-a luat slipii cu stema RM și ce l-a făcut să-i îmbrace: „M-am dus în Thailanda cu mândrie” apare prima dată în CanCan.
09:50
O petrecere grandioasă, cu peste 50 de invitați a dat ieri actorul și prezentatorul TV, Emilian Crețu în noua sa reședință. Invitații au fost aleși pe sprânceană: artiști, jurnaliști și influenceri au dat buzna în casa de milioane a lui Emilian. Aceștia, evident, nu au venit cu mâna goală, ci cu daruri pentru stăpânul casei. […] Articolul INCREDIBIL! Ce i-a dăruit NEBUNU lui Emilian CREȚU, cu ocazia mutării în casă nouă: „Dacă nu va reuși să se ducă la biserică. . .” apare prima dată în CanCan.
07:10
De o bucată bună de vreme, cântărețul care ne-a reprezentat țara anul trecut la Eurovision, Pasha Parfeni și soția sa Iuliana Scutaru au dispărut de pe rețelele de socializare și din spațiul public. Ca la miez de noapte, artistul să anunțe printr-un filmuleț că au luat decizia de a se despărți și e din nou […] Articolul Veste TRĂSNET! Pasha PARFENI divorțează și deja a fost zărit pe Tinder! “De ceva timp sunt burlac” apare prima dată în CanCan.
15 mai 2024
16:40
Campioana la lupte și cea care ne va reprezenta țara la Jocurile Olimpice, Anastasia Nichita recunoaște că frecventează cu regularitate cabinetul unui psiholog. Așa cum sănătatea mintală e la fel de importantă ca cea fizică. O face de obicei miercurea. Această zi o dedică mai mult sieși. În programul de astăzi al sportivei e lecția […] Articolul Campioana Anastasia NICHITA recunoaște că merge la un psiholog! apare prima dată în CanCan.
15:30
Luni bune, cântărețul Patric Hanganu s-a judecat cu fosta iubită, mama fiului său, Svetlana Nichita. Aceasta l-a denunțat oamenilor legii în urma unui conflict cu bruscări, iar prin urmare, Hanganu a fost separat de fiu printr-o ordonanță de protecție emisă de instanță. Aceasta a expirat, așa că acum artistul își poate vizita copilul. Se zvonea […] Articolul „Încercăm. . .” Patric HANGANU dezvăluie ce relație are acum cu fosta iubită, cu care s-a judecat câteva luni apare prima dată în CanCan.
14:30
Nici de această dată nu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, în schimb, sufletul de fashionistă a rămas satisfăcut. Valeria Lungu și-a schimbat prefixul acum 2 zile. La aniversarea celor 30 de ani, iubitul său a răsfățat-o cu un dar pe care și l-a ales chiar Valeria, în timpul vacanței lor în Italia. […] Articolul Ce cadou a primit Valeria LUNGU la împlinirea celor 30 de ani de la iubitul său? apare prima dată în CanCan.
13:30
Unul dintre cei mai bogați bărbați de la noi, după numărul de urmași, Teodor Cârnaț mai are încă o fiică pe lângă cei nouă copiii aduși pe lume de actuala lui soție, Marina Cârnaț. Cel mai mare copil i-a călcat pe urme și și-a construit o carieră în jurisprudență, dar interesele comune nu i-a apropiat, […] Articolul Relația lui Teodor CÂRNAȚ cu ex-soția și fiica lor, avocată în Italia! „Mulți nu o să aibă ochi să o vadă!” apare prima dată în CanCan.
12:10
Ieri a început cea de-a 77-a ediție a prestigiosul Festival de Film de la Cannes! În rând cu notorietățile din lumea cinematografică și gazdele grandiosului eveniment, pe covorul roșu a pășit în calitate de oaspete și cântăreața din Republica Moldova, Natalia Gordienco. Ca să nu se piardă printre numeroasele staruri de nivelul Hollywood și să-și […] Articolul Natalia GORDIENCO a făcut furori pe Covorul Roșu de la Cannes! Ținuta a fost inspirată de la Kirkorov? apare prima dată în CanCan.
11:10
A ieșit la iveală un nou presupus iubit al „reginei TikTok-ului”, Andreea Bostanica. Se vehiculează că aceasta s-ar fi iubit cu un bărbat din Dubai căsătorit cu o altă moldoveancă populară, dar care ar fi divorțat din cauza că ar fi fost prins pe picior greșit cu Bostanica. Prin târg se zvonește că anul trecut, […] Articolul Andreea BOSTANICA ar fi furat soțul unei bloggerițe de la noi! IATĂ O DOVADĂ! apare prima dată în CanCan.
10:00
Tânăra cântăreață, Iuliana Beregoi e tot mai apreciată de celebritățile altor țări. Mai ieri, Ala Pugaciova a început să o urmărească pe Instagram și să-i aprecieze cântecele, iar mai noi, tânăra cântă în compania unui popular interpret și producător ucrainean, Artik. Cei doi s-au filmat pe melodia hit-ului „Fato, dansează”, a duetului deja destrămat Artik […] Articolul Iuliana BEREGOI, duet cu ARTIK, în Dubai! „Fato, dansează!” apare prima dată în CanCan.
14 mai 2024
17:40
De Paștele Blajinilor, Svetlana Sainsus însoțită de fiica ei a mers la cimitir să-și viziteze răposații. Acolo, Lia, de doar patru ani a făcut un gest care i-a emoționat mama și miile de internauți care ulterior au văzut filmulețul. Micuța a observat mormântul unui copil și i-a dus acolo mai multe bomboane. Ulterior a rămas […] Articolul VIDEO| Gestul făcut de fiica Svetlanei SAINSUS la cimitir, care a bulversat internauții! apare prima dată în CanCan.
16:00
Instagram bloggerița, Vlada Boțan deseori spune că nu se simțea confortabil la școală și anii de liceu au fost o provocare pentru ea. Prin urmare, tânăra cântăreață nu a susținut toate examenele de Bacalaureat. Mai nou, aceasta povestește că a avut chiar atacuri de panică fiind elevă. Boțan povestește că a apelat la numeroși specialiști […] Articolul „Aveam atacuri de panică la școală.” Vlada BOȚAN dezvăluie cine a ajutat-o să scape de problemele emoționale apare prima dată în CanCan.
11:00
Afacerista Tatiana Maxian și soțul său cântăreț, Ilie au două mașini la familie. Acestea nu pot rămâne neobservate în trafic, întrucât au plăcuțe de înmatriculare personalizate. Cuplul deține o mașină Tesla albă, cu numărul TAN 1 și un Mercedes alb cu numărul ILI 01. Familia a postat un video cu automobilele lor și au menționat […] Articolul Ilie și Tatiana MAXIAN și-au pus numere personalizate la Tesla și Mercedes! N-ai cum să nu le remarci apare prima dată în CanCan.
09:40
Instagram bloggerul și afaceristul Dan Ioniță a devenit pentru a doua oară tată de băiat. Iubita lui, Cristina a născut pe 11 mai, iar ieri deja a fost externată împreună cu bebelușul. Tatăl le-a organizat o primire așa cum se cuvine. Din maternitate, direct într-un Mercedes Benz G-class alb și ulterior acasă. Acolo, Cristina și […] Articolul Externare cu fast! Iubita lui Dan IONIȚĂ și fiul nou-născut au poposit acasă. Vezi surpriza pregătită de tată apare prima dată în CanCan.
13 mai 2024
17:30
O carieră în modeling se prevede la orizont pentru fiica Svetlanei Sainsus. La doar 4 ani, Lia știe să cocheteze cu camera fără stinghereală. Dacă până acum o făcea amatoricesc, fie în cadrul ședințelor foto de familie, mai nou, Lia a fost vedeta unei ședințe foto comerciale. Aceasta a devenit modelă pentru un magazin de […] Articolul Svetlana SAINSUS își pregătește fiica pentru cariera de model? La 4 ani e vedeta unei sesiuni foto comerciale apare prima dată în CanCan.
15:30
Moldoveanca populară pe online, datorită filmulețelor sale cu caracter umoristic, Ina Terescenco și-a prezentat ținuta în care va merge să-și viziteze răposații. Într-o rochie din satin, pe bretele, cu șliț generos și într-o pereche de botine cu vârf descoperit și toc subțire, iar în mână cu o sacoșă cu pomeni – așa s-a afișat Terescenco […] Articolul Ina TERESCENCO, candidată la „Miss Blajini”. „Rochia e de la Zara, iar papucii de la Guess” apare prima dată în CanCan.
14:30
Soțul influencerei Marina Cârnaț, avocatul, fostul membru al Consiliului Superior al Magistraturii și expert în drept constituțional, Teodor Cârnaț poate fi lesne numit și „rege imobiliar”. Acesta s-a lăudat că este proprietarul a 11 case cu teren în municipiul Chișinău, iar unele le-a cumpărat cu „bănuți”. Astfel, fiecare copil al său, iar el are tocmai […] Articolul Teodor CÂRNAȚ, „rege imobiliar”! Te va surprinde câte case deține acesta. Una însă o vinde apare prima dată în CanCan.
13:40
Tânăra cântăreață, Dara a făcut furori pe internet, reinterpretând în română piesa „The Code„, cântată de câștigătorul Eurovisionului din acest an, reprezentantul Elveției, Nemo. Melodia a adunat tocmai 591 de puncte la prestigiosul concurs de voci, a devenit câștigătoare și i-a adus lui Nemo și Elveției mult râvnitul trofeu. Datorită aceleiași piese, doar că interpretată […] Articolul „Tu cânți mai bine ca NEMO!” DARA a reinterpretat în română piesa câștigătoare a Eurovisionului apare prima dată în CanCan.
12:20
Artiștii nu prea pot sta în concediu de maternitate ori paternitate. Cântăreața și prezentatoarea TV, Dianna Rotaru, cu iubitul său, impresarul și afaceristul, Rareș – nu sunt o excepție. În pragul sezonului de evenimente, interpreta a anunțat concurs pentru postul de dădacă pentru fiica sa de cinci luni, Laura-Emilia. Condiția principală e ca bona să-i […] Articolul Dianna ROTARU caută bonă pentru fiica sa! Află condiția neobișnuită pe care o impune artista apare prima dată în CanCan.
11:20
Împlinirea a 30 de ani se pare că e un prilej bun de a îngropa „securea războiului” dintre mamă și fiică, cel puțin, aparent. . . Creatoarea de conținut, Valeria Lungu este omagiată astăzi, iar în ajun a dat o petrecere în România, la care a invitat o mână de oameni, care-i sunt mai apropiați. […] Articolul Valeria LUNGU își sărbătorește ziua de naștere! Și-a invitat sau nu mama la petrecere, după ce anterior a blocat-o pe rețelele de socializare? apare prima dată în CanCan.
10:20
Peste un milion de internauți o urmăresc pe tânăra cântăreață Iuliana Beregoi, pe Instagram. Mai nou, comunității sale s-a mai alăturat o persoană. Notificarea a lăsat-o mască pe artista din Moldova, căci a poposit pe pagina sa și chiar i-a apreciat unul dintre covere însăși primadonna scenei ruse, Alla Pugaciova. Legenda muzicii pop sovietice a […] Articolul „Incredibil!” Alla PUGACIOVA, fana Iulianei BEREGOI! Care melodie a cucerit Primadonna? apare prima dată în CanCan.
09:20
Fiul afaceristului milionar, Gabriel Stati și al modelului Anastasia Fotachi a împlinit un an. Părinții au dat o petrecere chic cu această ocazie, într-un local select din capitală, unde au adunat familia, cumătrii și prietenii cei mai apropiați. Omagiatul a fost răsfățat cu daruri care mai de care, dar le-a eclipsat pe toate o mașinuță […] Articolul Moștenitorul milionarului STATI a împlinit un an. Cu această ocazie a primit în dar un Ferrari! De la cine? apare prima dată în CanCan.
10 mai 2024
17:50
Arsenie Todiraș, fostul membru al trupei O-Zone va deveni în curând tată pentru prima dată. Artistul a făcut mare anunț: iubita sa, frumoasa Agnes Matoko este însărcinată! Cuplul a postat o fotografie comună în care arată ecografia și burtica de graviduță care abia se evidențiază. Iubita lui Arsenium, Agnes Matoko provine dintr-o familie birasială, cu […] Articolul ARSENIUM va deveni tătic! Mama copilului e un fotomodel renumit, pe care artistul anterior a părăsit-o apare prima dată în CanCan.
16:50
Mitropolia Chișinăului şi a Întregii Moldove a decorat astăzi un cântăreț de muzică populară și ușoară, „în semn de recunoștință”. I-a revenit cinstea lui Ilie Maxian. Cântărețul a fost decorat cu ordinul „Meritul Bisericesc de gradul III”, în semn de recunoștință pentru activitatea sârguincioasă spre binele și întru mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, se arată […] Articolul Mitropolia Moldovei a decorat un cântăreț! Cine și pentru ce merite a primit medalie de la biserică? apare prima dată în CanCan.
15:50
Victoria Lungu și fiica sa, creatoarea de conținut, Valeria au fost mult timp la cuțite. Relația lor a degenerat făcând-o pe Valeria să-și blocheze propria mama pe rețelele de socializare, fapt pe care s-a plâns Victoria Lungu la o televiziune națională și au ajuns astfel ambele în gura lumii. Între timp, apele s-au mai calmat, […] Articolul Încearcă să o îmblânzească? Victoria LUNGU pregătește un cadou fiicei, după ce a făcut cearta lor publică apare prima dată în CanCan.
13:10
Campioana la lupte, Anastasia Nichita bate trendurile sportive de pe online și lansează altele, proprii. Ieri sportiva a repetat un exercițiu fizic viral pe internet, fiind considerat unul complicat și care la puțini le reușește. Luptătoarea noastră la executat fără vreo dificultate. Sportiva a lansat și ea un trend sportiv și i-a îndemnat pe moldoveni […] Articolul Provocare de la Anastasia NICHITA! Campioana lansează un nou trend sportiv. Cine îl repetă? apare prima dată în CanCan.
12:20
Idola adolescenților, Iuliana Beregoi a susținut ieri un concert la Suceava, România. Artista a ajuns cu chiu cu vai pe scenă și își implora fanii să o aștepte. În drum spre concert, li s-a spart anvelopa și efectiv au rămas blocați pe traseu. Iuliana și echipa sa au fost nevoiți să schimbe automobilul și să […] Articolul Concertul Iulianei BEREGOI, sub semnul întrebării, din cauza unui incident pe traseu. „Așteptați-mă!” apare prima dată în CanCan.
10:20
Data trecută când Vasile Lungo a zburat singur în Emiratele Arabe Unite, a fost ca să-i îndeplinească pofta de dulce a lui Tany Vander. Bărbatul din nou a zburat în Dubai, singur, și soția sa recunoaște că acest lucru nu îi este pe plac. Preferă ea să călătorească, iar Vasile să o aștepte. Cuplul nu […] Articolul A „fugit” de VANDER în Emirate! Cu ce se ocupă Vasile LUNGO singur în Dubai? apare prima dată în CanCan.
09:30
Instagram bloggerița, Ella Chistol recunoaște că suferă de un complex legat de înfățișarea sa, încă din frageda copilărie. Nici măcar popularitatea de pe online, succesul și admirația altora nu o pot face să-l depășească. Femeia este deranjată de forma nasului său, pe care-l consideră mare și se pare că nu doar ea. Acest lucru i […] Articolul Ella CHISTOL suferă de un complex încă din copilărie. „Mă consider frumoasă, dar. . .” apare prima dată în CanCan.
9 mai 2024
14:50
Familia lui Vasile Lungo și Tany Vander lansează webinare ca pe bandă rulantă, de la sexualitate la investiții în criptovalută. Actorul Emilian Crețu, care nu o are la suflet pe „Cleopatra” Instagramului, nu scapă vreo ocazie să facă glume pe seama lor. Actorul astăzi a răbufnit când a aflat despre „oferta unică” a lui Lungo, […] Articolul Emilian CREȚU, gata să-și ceară scuze de la familia VANDER. Cu o condiție. . . apare prima dată în CanCan.
12:50
Șefa statului e fana unei populare formații britanice de rock alternativ. Despre pasiunile sale muzicale, Maia Sandu a vorbit în cadrul interviului cu jurnalistul de origine rusă, Iuri Dudi. Președinta Republicii Moldova a recunoscut că deseori ascultă formația Coldplay și visează să ajungă la concertul lor. Anul trecut, trupa a susținut un turneu prin Europa, […] Articolul Trupa care a furat inima Maiei SANDU! La concertul cui visează să ajungă președinta? apare prima dată în CanCan.
11:40
Ce e amuzant pe TikTok, nu neapărat provoacă haz și în viața reală, cea offline. Influencerul Cristian Cebotari a dorit să repete un trend popular, dar în loc să-și facă soția, pe Ecaterina să râdă – a enervat-o. Soțul a întrebat-o pe neprins de veste dacă e gată să facă testul ADN, celor 4 copii […] Articolul „Cristi, ești prost?” Întrebarea soțului care a enervat-o pe Katy BLACK apare prima dată în CanCan.
10:00
Hit-urile „Smoke me” de Sasha Lopez feat. Misha Miller, „Навсегда”, de Irina Rimes și Jah Khalib, „Fetele”, cântat de Pasha Parfeni și „Stele căzătoare”, de PUYA și Tudor Chirila nu ar fi răsunat la fel fără cântăreața și autoarea originară din Moldova, DARA. Tânăra, de opt ani încoace scrie muzică și versuri pentru artiști din Moldova […] Articolul Cine scrie piese lui PUYA, Irina RIMES, Pasha PARFENI? „De opt ani scriu pentru artiști” apare prima dată în CanCan.
09:20
Finalista Selecției Naționale Eurovision 2024, certată cu televiziunea statului, Valeria Pasha a anunțat de curând că se face prezentatoare. Emisiunea urmează să se lanseze săptămâna viitoare, între timp a fost prezentat partenerul de platou al Valeriei. Anunțul l-a făcut chiar interpreta. Aceasta a scris pe Instagram că va modera cot la cot cu jurnalistul și […] Articolul S-a făcut anunțul! Cu cine va prezenta Valeria PASHA noua emisiune și la ce post TV va fi difuzată? apare prima dată în CanCan.
8 mai 2024
16:00
Instagram bloggerița Katy Black și soțul ei, Cristian Cebotari și-au lăsat cei patru copii cu bunica și au făcut picioare. Cuplul se bucură de o vacanță în doi pe bordul unui vas de croazieră. Aceștia nu se află tot timpul doar pe mare, dar mai poposesc și în diferite orașe europene, unde cheltuie bani la […] Articolul A cheltuit mii de lei doar pe. . .căni! Cumpărăturile făcute de Katy BLACK în croazieră apare prima dată în CanCan.
14:50
Faptul că reprezentanta Republicii Moldova, Natalia Barbu nu a reușit să se califice în finala prestigiosului concurs de voci Eurovision 2024 i-a dezămăgit pe mulți. Cunoscuta prezentatoare TV, de evenimente și influenceră, LILU a venit cu o părere chiar radicală. Aceasta spune că țara noastră nu ar trebui să mai participe la acest concurs. Lilu […] Articolul LILU, împotrivă ca Moldova să mai participe la Eurovision: „Este despre show și dezmăț!” apare prima dată în CanCan.
13:20
După ce reprezentantei Moldovei la Eurovision, Nataliei Barbu nu i-a reușit să-și croiască drum în finala concursului de voci, toți așteptau cu sufletul la gură reacția principalei concurente a Nataliei, de la etapa națională a concursului, Valeria Pașa. Ambele au acumulat același punctaj, dar printr-o decizie a juriului s-a hotărât că totuși Natalia ne va […] Articolul Concurenta sărbătorește?! Reacția Valeriei PASHA și a managerului ei la eșecul Nataliei BARBU, în semifinala Eurovisionului apare prima dată în CanCan.
11:40
Natalia Barbu a suferit înfrângere ieri seara la cel mai important concurs de voci, Eurovision Song Contest 2024, așa că Moldova nu a reușit să se califice de această dată în marea finală. Artista a oferit prima reacție, după ce a aflat rezultatul televotului, declarând că e un concurs politizat. „Încă o dată ne convingem […] Articolul Prima reacție a Nataliei BARBU după eșecul de la Eurovision: „Nu e despre voce! Este foarte politic” apare prima dată în CanCan.
11:20
Cântărețul de muzică populară, Ion Paladi și-a luat soția și fiul și au zbughit-o toți la mare în vacanța de Paște. Aceștia se odihnesc în Egipt, fac plajă și snorkeling, dar au ratat pasca, ouăle roșii, cozonacul și mielul pascal. Noroc de cumătri, care le-au adus bucatele sfințite direct în Egipt. Cântărețul s-a lăudat că […] Articolul Lui Ion PALADI i-au livrat ouă roșii sfințite și pască, tocmai în Egipt! „Să simțim și noi Paștele” apare prima dată în CanCan.
10:30
Președinta Moldovei, Maia Sandu a oferit un interviu jurnalistului de origine rusă, popularului youtuber, Iuri Dudi. Viața șefei de stat dincolo de treburile și interesele țării a fost unul dintre subiectele discuției lor. Maia Sandu i-a spus oaspetelui străin că ea în continuare locuiește în apartamentul său cu două camere, de 77 de metri pătrați, […] Articolul Vecinii i-au inundat apartamentul Maiei SANDU! Cum a reacționat președinta? apare prima dată în CanCan.
09:10
Jurnalistul Dorin Galben și logodnica lui, Violeta Scrișu au dat ieri o mare veste din viața lor. Îmbrăcați la patru ace, aceștia s-au filmat în fața unei cutii misterioase, în care se află cea mai importantă realizare a lor. Cuplul a anunțat că acum câteva zile a început construcția propriei case și au arătat macheta […] Articolul Veste emoționantă de la Dorin GALBEN și Violeta SCRIȘU: „Suntem nespus de fericiți că am ajuns să trăim acest moment” apare prima dată în CanCan.
07:40
Ieri seara, toată atenția a fost îndreptată către scena de la Malmö, Suedia, unde s-a petrecut prima semifinală a concursului Eurovision Song Contest 2024. După un scandal la etapa națională a concursului s-a stabilit că țara noastră va fi reprezentată de artista Natalia Barbu, dar norocul nu a fost de partea ei în acest an. […] Articolul Veste proastă de la Malmö! Natalia BARBU a ratat calificarea în finala concursului EUROVISION apare prima dată în CanCan.
7 mai 2024
16:40
Adolescentul talentat din Corlăteni, care a obținut locul trei la concursul de peste Prut „Românii au Talent”, Oleg Spînu a fost învinuit de furt în Aeroport, fapt pe care-l neagă în cel mai recent interviu al său. S-a întâmplat în timpul unei deplasări în Suedia. Cât timp zăbovea prin Aeroportul de acolo, a decis să-și […] Articolul POLIȚIA! Un cântăreț de la noi a fost învinuit de furt la Aeroport! Cine a pățit-o? apare prima dată în CanCan.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.