Ar fi plătit până la 10 mii de dolari fiecare: Încă 10 migranți ucraineni, prinși la hotarul cu Ucraina

Echipa, 29 martie 2024 16:00

Au scos din buzunare între 8 și 10 mii de dolari, doar că să ajungă pe teritoriul Republicii Moldova, însă au fost prinși în timp ce treceau, pe întuneric, frontiera de stat.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Echipa

Acum 24 ore
18:30
Cel puțin o persoană a decedat în urma unui accident, produs în apropiere de Căușeni.
12:40
Și-ar fi pus capăt zilelor. Bărbatul în vârstă de 66 de ani din raionul Ștefan Vodă, care pe 23 aprilie a dispărut fără veste a fost găsit strangulat într-o pădure, la 3 kilometri de propria casă.
12:30
Pentru 1.400 de euro era gata să scape un tânăr de înrolarea în armată. Un militar din Bălți a fost reținut de ofițerii CNA în momentul când primea mită.
12:20
Ar fi comandat asasinarea fostului soț. O femeie de 50 de ani din Cahul riscă ani grei de pușcărie pentru că a încercat să organizeze un omor.
Ieri
09:50
Aseară, în jurul orei 22:30, polițiștii de la Ciocana au fost sesizați de părinții unui copil despre faptul că fiul lor de 8 ani s-ar fi sinucis prin împușcare.
25 aprilie 2024
14:50
A fost exploatată timp de 16 ani. Polițiștii moldoveni, cu suportul colegilor din România au demascat activitatea a trei bărbați din Nisporeni, bunic, tată și nepot, care au impus începând cu anul 2008 și până în prezent, o femeie cu dizabilități să cerșească în diverse țări.
12:10
Strigător la cer. Un șofer de autobuz urban a fost depistat la volan în stare de ebrietate.
11:30
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI în comun cei de urmărire penală ai Inspectoratului de Poliție Botanica, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău- Oficiul Botanica, au demascat o schemă de introducere ilegală a drogurilor pe teritoriul Republicii Moldova, documentată timp de trei luni.
11:00
Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Botanica a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală în privința unui bărbat de 27 de ani, originar din mun.Chișinău, învinuit de viol și determinare la sinucidere.
10:40
În punctul de trecere a frontierei Cahul, un conațional a încercat să corupă polițiștii de frontieră după ce a fost depistat că nu deține licență de transportare a călătorilor în regim internațional. Incidentul a avut loc în ieri noaptea, pe direcția ieșire din R. Moldova.
10:30
Zeci de oameni au ieșit în Piața Marii Adunări Naționale, cerând autorităților să facă dreptate în cazul tinerei de 19 ani, găsită moartă la Telenești, la opt zile după ce a urcat într-o mașină de ocazie în orașul Orhei.
Mai mult de 2 zile în urmă
09:50
Jale mare și lacrimi de durere la Anenii Noi. Mama și cei cinci copii ai săi, decedați în urma unui incendiu, la Grigoriopol, au fost petrecuți ieri, 24 aprilie, pe ultimul său drum, scrie Unimedia.INFO. Potrivit informațiilor, înmormântarea a avut loc în localitatea Speia, din raionul Anenii Noi, satul de baștină al femeii. Amintim că […]
24 aprilie 2024
16:50
Cele două minore care în septembrie 2023 au ucis cu deosebită cruzime o bătrână din satul Ghermănești, raionul Telenești, au fost condamnate la 10 ani de închisoare.
12:00
Imagini ce provoacă multe semne de întrebare au fost surprinse pe strada Ismail din centrul capitalei.
09:40
Polițiștii din Hîncești investighează circumstanțele producerii unui grav accident rutier în urma căruia o tânără a decedat. Accidentul s-a produs aseară între localitățile Pereni și Pașcani. Preliminar, polițiștii au stabilit că o tânără de 19 ani, fiind la volanul unui Peugeot ar fi pierdut controlul mașinii și s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului. […]
23 aprilie 2024
15:20
Un nou incendiu a izbucnit la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” din capitală. Asta la mai puțin de o lună, după ce instituția a fost afectată pentru prima dată de flăcări.
12:40
Caz șocant pe traseul Chișinău-Nisporeni. O bucată de metal a sărit de la un autocamion direct în parbrizul unui automobil.
12:00
Acuzați de crime sexuale. Un individ va sta ani grei în detenție, iar altul abia urmează să-și primească sentința.
11:00
O persoană a primit arsuri după producerea unei deflagrații în urma scurgerii de gaz într-un bloc de locuit de pe strada Maria Drăgan 8/1 din municipiul Chișinău.
10:40
Clipe de groază pentru un copil de 13 ani. O mașină a dat peste el în timp ce se plimba cu bicicleta.
22 aprilie 2024
16:40
Adrenalină cu iz penal: Un tânăr din raionul Hîncești a ajuns pe mâna poliției după ce ar fi furat două mașini, într-o singură zi.
16:30
Razii masive în trafic. Inspectorii de patrulare au ieșit pe traseele din raionul Hîncești și au luat la puricat sute de șoferi.
15:40
Conflict cu focuri de armă în centrul capitalei. Doi indivizi băuți s-au luat la bătaie cu agenții unei firme private de pază și totul din cauza că refuzau să achite nota de plată în localul unde și-au petrecut timpul. Pentru că oaspeții erau agresivi, angajații localului au chemat paza la fața locului.
15:30
Potrivit surselor ZdG, cauza prealabilă a decesului tinerei de 19 ani din Orhei, este traumă cranio-cerebrală deschisă. Surse din cadrul Centrului de medicină legală au declarat pentru ZdG că pe corpul tinerei însărcinate, au fost depistate mai multe semne de tortură. „Surse din cadrul Centrului de medicină legală au enunțat pentru ZdG că a fost […]
15:20
Ar fi cerut 850 de euro de la un bărbat pentru a-l scoate basma curată dintr-un caz contravențional, dar a fost denunțat la CNA.
12:40
Incendiu urmat de o explozie în raionul Edineț. Focul a cuprins o casă de locuit, iar la un moment dat o butelie cu gaz a fost aruncată în aer. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 21 aprilie, într-o gospodărie din satul Bădragii Vechi.
12:20
Tragedie în Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit, iar un cetățean român de 30 de ani se luptă pentru viața sa în urma unui accident de motocicletă.
10:40
Lucruri de femei în casa bănuitului, identificare de noi martori, și, într-un final, descoperirea corpului neînsuflețit al tinerei de 19 ani într-o pădure. Așa au luat sfârșit căutările Anei-Maria, fetei însărcinate în 6 luni care a dispărut în condiții misterioase, după ce, în seara de 12 aprilie a urcat într-o mașină de ocazie, la o stație de așteptare din orașul Orhei.
19 aprilie 2024
23:30
Contextual dispariției tinerei de 19 ani, de pe o stradă din Orhei, după ce a urcat într-o mașină de ocazie, Poliția face apel către cetățeni, în special #femei, să ne sesizeze de urgență dacă au avut tangențe dubioase sau cu tentă infracțională cu acest bărbat.  Este vorba despre șoferul în mașina căruia a urcat fata […]
18:30
Primarul satului Boldurești din Nisporeni, Nicanor Ciochină, care în seara de 19 februarie a tamponat mortal un adolescent de 14 ani, rămâne în arest preventiv, pentru alte 30 de zile. Procurorii Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) au solicitat prelungirea măsurii în fața magistraților de la Judecătoria Chișinău (Sediul Ciocana), care le-a acceptat demersul.
17:20
Șoferul mașinii în care a urcat tânăra de 19 ani, dispărută fără urmă de o săptămână a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.
16:30
15:50
Ar fi dat foc autobuzului școlar. Poliția din Hîncești a reținut pe urme fierbinți doi elevi, bănuiți că ar incendiat intenționat vehiculul ce aparține gimnaziului din satul Cioara, unde-și făceau studiile.
13:10
Momente de panică pentru angajații și oaspeții unui local din Chișinău. Încăperea a fost învăluită de un fum dens și un miros insuportabil după ce bucătăria a luat foc.
11:20
Iresponsabilitatea i-a bătut la buzunare. Nouă persoane au fost sancționate, timp de o săptămână, pentru că au dat foc intenționat vegetației uscate.
18 aprilie 2024
17:20
Un bărbat a pus pe jar poliția, pompierii, dar și medicii de pe ambulanță, după ce a urcat într-un copac din fața Parlamentului și a amenințat că își dă foc. Incidentul s-a produs în după amiaza zilei de 18 aprilie, în centrul capitalei.
16:10
Au pus la cale o schemă de spălare de bani, prin care s-ar fi îmbogățit cu sute de mii de lei, iar acum vor fi obligați să răspundă pentru asta. Doi moldoveni cu vârste de 25 și 35 de ani sunt bănuiți de poliție că timp de câteva luni ar fi înșelat mai multe persoane cu sume mari de bani.
15:10
Procuratura raionului Orhei va înainta astăzi, 18 aprilie, un demers de aplicare a măsurii de arest preventiv pe un termen de 30 de zile în privința șoferului Fordului, mașina în care a urcat Ana-Maria Guja, tânăra însărcinată din Orhei, care a dispărut fără urmă.
11:40
Meci de fotbal cu final tragic. Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit pe stadionul din comuna Ciorescu municipiul Chișinău
10:30
Dan Buzdugan, un tânăr moldovean de 26 de ani, a murit în urma uni tragic accident la locul de muncă în Franța.
17 aprilie 2024
17:20
Se dădeau drept polițiști și-l șantajau pe un tânăr cu dosare penale. Doi bărbați au fost reținuți, bănuiți de estorcare de bani.
16:50
Un șofer drogat a fost reținut de inspectorii de patrulare în timp ce conducea mașina, în capitală.
16:00
 Afacere de familie. Un cuplu, dar și o amică de-a lor au fost reținuți de poliție, suspectați că vindeau droguri sintetice în întreaga țară.
12:40
Accident teribil în orașul Bender. Vă atenționăm că urmează imagini și detalii ce vă pot afecta emoțional.
12:40
O tânără de 24 de ani a decedat, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 15 al unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei.
10:20
Un bărbat de 50 de ani a decedat după ce s-a aruncat în gol de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Botanica al capitalei.
16 aprilie 2024
15:40
Noi detalii despre tânăra de 19 ani dispărută fără veste încă în data de 12 aprilie, după ce a urcat într-o mașină de ocazie pe una din străzile orașului Orhei.
11:20
Ar fi cerut 1800 de euro pentru un permis de conducere, dar planul i-a eșuat după ce a fost denunțată la CNA.
10:10
În seara zilei de 15 aprilie 2024 salvatorii din nordul țării au descarcerat o persoană în urma unui accident rutier produs la periferia orașului Bălți.
15 aprilie 2024
18:20
O fetiță de 12 ani a fost găsită strangulată într-o fâșie forestieră din proximitatea municipiului Bălți. Cazul a avut loc pe data de 13 aprilie, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele acestei tragedii.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.