VIDEO: Natalia Parasca declară că a fost supusă unui interogatoriu de intimidare și presiune psihologică ilegală

Omniapres, 23 aprilie 2024 13:00

Era evident că era vorba de un ordin de sus și de intimidare declară Natalia Parasca, liderul partidului Renaștere. Ea a povestit cum a fost interogată de reprezentanții SIS. Amintim că în seara de 22 aprilie, Natalia Parasca a fost luată la interogatoriu după ce a sosit de la Moscova, unde a participat la un […] The post VIDEO: Natalia Parasca declară că a fost supusă unui interogatoriu de intimidare și presiune psihologică ilegală appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 4 ore
20:40
Fostul procuror anticorupție Victoria Furtună crede că interviul oferit de Maia Sandu unui blogger rus ar fi scos în evidență mai multe elemente negative ale șefei statului, inclusiv “dictatura”. Interviul oferit de Președintele Republicii Moldova unui blogger, cu un auditoriu de câteva ori mai mare decât populația Republicii Moldova, a trebuit să fie un duș […] The post VIDEO: Victoria Furtună declară că în Republica Moldova s-a instaurat o dictatură clasică appeared first on Omniapres.
Acum 6 ore
18:50
Ungaria nu va participa la planul pe termen lung al NATO de sprijinire a Ucrainei, a declarat ministrul său de externe, calificând planul drept o “misiune nebună”. Aliații NATO au convenit în aprilie să inițieze planificarea unui sprijin militar pe termen lung pentru Ucraina împotriva invaziei Rusiei, prin crearea unui fond în valoare de 100 […] The post Peter Szijjarto respinge planul NATO de a ajuta Ucraina pe termen lung. „Ungaria va rămâne în afara misiunii nebunești” appeared first on Omniapres.
18:30
Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, se zbate în toate direcțiile, pentru a reveni la putere. Despre asta scrie politologul ucrainean Alexei Golobuțki. El remarcă jocul la două capete al fostului președinte de la Chișinău, care încă nu s-a dezis de Putin, dar nici nu a abandonat retorica prorusă. ”În urmă cu câteva săptămâni, […] The post Igor Dodon pare să abandoneze rolul de lobbyist al Kremlinului appeared first on Omniapres.
Acum 8 ore
17:40
Natalia Parasca, președinta partidului ”Renaștere”, și-a exprimat dezamăgirea față de autoritățile din Republica Moldova care au decis excluderea țării din summitul Uniunii Economice Eurasiatice (UEE), care are loc la Moscova, în ajunul Zilei Victoriei. Într-o declarație, Parasca a subliniat că absența Moldovei din acest forum este regretabilă. În opinia președintei partidului, Republica Moldova, un stat […] The post Natalia Parasca, președinta partidului ”Renaștere”: ”Excluderea Moldovei din summitul UEE este o decizie geopolitică greșită” appeared first on Omniapres.
16:20
Marea Britanie a anunţat miercuri că îl expulzează pe ataşatul militar rus, că elimină statutul diplomatic al unor proprietăţi şi că limitează durata vizelor diplomatice ruseşti, informează Reuters. “Îl vom expulza pe ataşatul rus al apărării, care este un ofiţer nedeclarat de spionaj militar”, a afirmat ministrul britanic de interne James Cleverly în faţa parlamentului. […] The post Londra anunţă că îl va expulza pe ataşatul militar al Rusiei şi că va reduce durata vizelor diplomatice ruseşti appeared first on Omniapres.
16:00
Mâine, pe scena din PMAN, peste 1000 de copiii din instituțiile educaționale din municipiul Chișinău vor încânta publicul cu talentul și entuziasmul lor. Colectivele de copii sunt din diverse instituții de învățământ extrașcolar ale Direcției Generale Educație, printre care se numără: CCC „Ghiocel”, CAE „Curcubeul”, CCC „Floarea Soarelui”, CEE „Lăstărel” și CCC „Luceafărul”, vor evolua […] The post Ion Ceban: Peste 1000 de copii vor cânta de Ziua Europei appeared first on Omniapres.
Acum 12 ore
14:20
Directorul casei de sondaje IMAS, Doru Petruți, a comentat interviul oferit de șefa statului, Maia Sandu, bloggerului rus Iuri Dudi – un interviu care a fost vizualizat pe youtube, în timp de 24 de ore, de aproape 3 milioane de oameni. Doru Petruți: “Eu am văzut două dimensiuni în interviul doamnei președinte cu acel blogger […] The post Doru Petruți: “Chiar și cei mai înfocați suporteri au remarcat că interviul nu aduce nimic nou” appeared first on Omniapres.
11:40
Rușii au atacat Ucraina cu zeci de rachete și drone care au ajuns până în vest, la Liov. Polonia a ridicat avioanele de vânătoare Forţele ruse au întreprins în noaptea de marţi spre miercuri un nou ”atac masiv” cu rachete şi drone asupra infrastructurilor energetice ale Ucrainei, făcând cel puţin şase răniţi, au anunţat autorităţile […] The post Ucraina denunţă un nou atac rus masiv asupra infrastructurilor sale energetice appeared first on Omniapres.
11:30
Cetăţenii Estoniei vor putea, pe viitor, să-şi exprime voturile în alegeri de pe telefoanele mobile, după ce Parlamentul de la Tallinn a aprobat marţi un proiect de lege în acest sens înaintat de guvernul acestui stat baltic, membru al Uniunii Europene şi NATO. Potrivit proiectului de lege, votul electronic va fi posibil nu doar de […] The post În Estonia se va putea vota la alegeri de pe telefonul mobil appeared first on Omniapres.
10:50
Premierul Dorin Recean este avertizat cu pedeapsă penală de către fostul său șef de guvern și de partid, Vlad Filat. “Am condamnat și condamn sistarea activității instituțiilor mass-media de către actuala putere, dar remarc că Guvernul a luat în vizor și N4. Pe această cale îi transmit un mesaj lui Dorin Recean – acest lucru […] The post VIDEO: Dorin Recean este avertizat cu pedeapsă penală de către Vlad Filat appeared first on Omniapres.
10:50
Horoscop 8 mai – Lună Nouă, cu reușite. O să ne socotim banii să vedem cum stăm cu capitolul finanțe, ca să știm dacă ne permitem niște lucruri, sau nu acum, c-au fost deja, multe cheltuieli. Taur Noutăţi care-or să vă ia prin surprindere şi viaţa voastră se poate schimba-ntr-o clipă şi mai bine, astfel […] The post Horoscop 8 mai – Scorpion – vin bani din surse colaterale appeared first on Omniapres.
Ieri
17:50
Sociologul român, Dan Dungaciu, a vorbit la București, în cadrul unei emisiuni TV, despre felul cum va arăta în toamnă retorica alegerilor prezidențiale și cea a referendumului constituțional privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană (UE), pentru acestea fiind stabilită una și aceeași zi – 20 octombrie 2024, notează Noi.md. Dan Dungaciu a declarat în […] The post Dan Dungaciu: “Validarea referendumului din toamnă este sub semnul întrebării. Va fi o problemă pentru prezidențiale” appeared first on Omniapres.
17:40
Cu un referendum UE și alegeri prezidențiale în octombrie, țara est-europeană de la granița Ucrainei, Republica Moldova respinge un val de dezinformare, atacuri cibernetice și corupție politică susținută de Kremlin, scriu jurnaliștii Politico.eu. Jurnaliștii publicației Politico au început articolul cu un videoclip deepfake publicat pe Telegram și distribuit masiv pe canale apropiate Kremlinului sau oligarhului […] The post Politico: Moldova luptă pentru a se elibera de mașina de dezinformare a Rusiei, alimentată de inteligență artificială appeared first on Omniapres.
17:40
Astăzi, Iuri Vitneanski, unul dintre liderii partidului „Renaștere”, a condus o campanie de comemorare a eroilor de război în orașul Chișinău. Sub deviza „Panglica Eroilor”, Vitneanski și echipa sa au instalat o panglică imensă în centrul orașului, invitând trecătorii să-și scrie numele strămoșilor care au luptat în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Această inițiativă vine […] The post Partidul ”Renaștere” a desfășurat campania „Panglica eroilor”, dedicată Zilei Victoriei appeared first on Omniapres.
16:00
Preşedintele rus Vladimir Putin a lansat marţi o ofertă de dialog Occidentului în materie de securitate şi stabilitate strategică, dar a pledat pentru crearea unei noi ordini mondiale, după ce a fost învestit pentru al cincilea mandat la Kremlin, relatează agenţia EFE. “Noi nu respingem dialogul cu ţările occidentale. Depinde de ele (…) Intenţionează să […] The post Putin lansează o ofertă de dialog Occidentului, dar susţine construirea unei noi ordini mondiale appeared first on Omniapres.
16:00
Republica Moldova nu va împiedica livrările de gaze ruseşti în regiunea separatistă Transnistria, după ce acordul referitor la tranzitul acestor gaze prin Ucraina va expira în acest an, a declarat marţi ministrul Energiei, Victor Parlicov, transmite Reuters. Autorităţile de la Kiev nu intenţionează să prelungească un acord referitor la transportul gazelor ruseşti spre Europa via […] The post Republica Moldova nu va împiedica livrările de gaze ruseşti către Transnistria appeared first on Omniapres.
15:00
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, spune că Chișinăul oficial își va concentra eforturile pe minimizarea riscului agresiunii ruse împotriva sa, dar se va apăra în cazul unui astfel de scenariu. Întrebată dacă Moldova ar rezista într-un scenariu ipotetic dacă Rusia ar invada Moldova, președintele a spus că țara ei va face totul pentru a preveni […] The post Maia Sandu: Moldova va face totul pentru a păstra pacea, dar dacă Rusia va ataca, ne vom apăra appeared first on Omniapres.
12:00
Încă 7 posturi de televiziune și 2 posturi de radio riscă să rămână fără licență. E vorba de N 4, Mega TV, Cinema 1, Exclusiv TV, GRT, TV9, REN TV și posturile de radio Retro FM, GRT FM, anunță Index. Consiliul pentru investiții în domenii strategice a solicitat informații suplimentare privind finanțarea companiilor care dețin […] The post ULTIMA ORĂ: Încă 7 posturi de televiziune și 2 posturi de radio riscă să rămână fără licență appeared first on Omniapres.
11:10
Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de Paștele Blajinilor, 12-13 mai 2024, transportul public municipal va activa în regim special. Pe data de 12 și 13 mai 2024, de Paștele Blajinilor, va fi se prelungit itinerarul rutei de autobuz nr. 19 până la str. Doina, Cimitirul „Sf. Lazăr”, după cum urmează: tur – de pe bd. […] The post Primăria Municipiului Chișinău anunță despre circulația transportului public de Paștele Blajinilor appeared first on Omniapres.
10:00
Vlad Filat a fost achitat într-un nou dosar penal. Decizia a fost pronunțată cu puțin timp în urmă de judecătoria Chișinău. Procurorii vor contesta cu apel decizia de achitare a fostului premier, Vlad Filat. Acesta a fost acuzat de spălare de bani. Primele declarații ale fostului premier, Vlad Filat, după decizia pronunțată de judecători. The post VIDEO BREAKING NEWS! Vlad Filat a fost achitat într-un nou dosar penal appeared first on Omniapres.
09:30
Americanii se pregătesc pentru o nouă serie de costuri mai mari ale locuinţelor, pe fondul aşteptărilor crescânde ale chiriaşilor că nu vor putea să cumpere vreodată o casă, a anunţat luni Rezerva Federală din New York, transmite Roimobil. Ca parte a celui mai recent sondaj privind aşteptările consumatorilor, banca centrală regională a constatat că respondenţii […] The post Americanii se pregătesc pentru o nouă serie de costuri mai mari ale locuinţelor appeared first on Omniapres.
08:00
Statele Unite sunt ”la curent” cu arestarea unui militar american în Rusia, anunţă luni un purtător de cuvânt al Consiliului Securităţii Naţionale (NSC) de la Casa Albă, John Kirby, relatează AFP. ”Suntem la curent cu acest caz”, declară presei John Kirby. Postul american NBC News dezvăluie că un militar staţionat în Coreea de Sud s-a […] The post Un militar american a fost arestat în Rusia appeared first on Omniapres.
07:50
Şeful diplomaţiei europene, Josep Borrell, se opune participării unor reprezentanţi ai UE la ceremonia de reînvestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care se va desfăşura marţi la Moscova. Un purtător de cuvânt al Comisiei Europene, Peter Stano, a confirmat că Kremlinul le-a adresat statele UE şi reprezentanţei UE la Moscova invitaţii pentru a participa la […] The post Şeful diplomaţiei europene se opune participării UE la ceremonia de reînvestire a preşedintelui Putin appeared first on Omniapres.
07:40
Rusia a avertizat luni Marea Britanie că dacă Ucraina va folosi arme britanice pentru a ataca teritoriul rus, cum a sugerat ministrul britanic de externe David Cameron, Moscova ar putea riposta prin atacuri asupra instalaţiilor şi echipamentelor militare britanice amplasate atât în Ucraina cât şi în alte ţări, relatează agenţiile Reuters şi EFE. Ambasadorul britanic […] The post Moscova ameninţă Londra cu represalii militare dacă #Ucraina foloseşte armamentul britanic împotriva teritoriului rus appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 7 mai – surprizele se țin lanț, mai avem multe de oferit și de primit și o să fie o bucurie continuă. Taur Se poate să fiți invitați de onoare undeva, dacă nu vă serbați și chemați niște prieteni pe la voi, fie de zi aniversară, fie că e Săptămâna Luminată și este sărbătoare. […] The post Horoscop 7 mai – pentru o zodie e posibil să apară o surpriză appeared first on Omniapres.
07:10
În ultimele zile, mult s-a scris şi mulţi şi-au dat cu părerea despre „bananele infectate” găsite de ANSA şi care au fost retrase din două reţele comerciale. Dar, după cum cred că v-aţi deprins deja, sursele mele au grijă să mă informeze şi despre momente care nu tot timpul ajung să fie făcute publice, scrie […] The post Răsturnare de situaţie în „scandalul bananelor”!? Detaliile pe care ANSA nu ar vrea să le cunoască publicul larg appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:30
Un cuplu de români a fost arestat în Catania după ce au maltrat-o și violat-o pe badanta lor moldoveancă, agresiunile sexuale fiind filmate cu telefonul de soție. Doi români, soț și soție, în vârstă de 41 ani, respectiv 37 de ani, a fost arestat în Catania după ce au bătut crunt și au violat-o pe […] The post Cuplu de români arestat în Italia după ce și-au maltratat și violat badanta moldoveancă. Soția filma cu telefonul appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 6 mai – și azi e sărbătoare, a doua zi de Paște și suntem cu sufletul deschis, dornici să-i facem fericiți pe cei din jurul nostru și o să petrecem și azi pe cinste. Taur Vă caută prieteni, rude și dacă mai încap în programul vostru, o să vă duceți că o să vă […] The post Horoscop 6 mai – Rac – se pare că e momentul vostru de glorie appeared first on Omniapres.
5 mai 2024
22:00
Donald Trump a comparat administraţia preşedintelui Joe Biden cu poliţia secretă a Germaniei naziste, remarci făcute sâmbătă la un eveniment privat cu donatori, relatează NBC News. Fostul preşedinte a făcut aceste comentarii în timp ce vorbea despre problemele sale juridice, atacându-i pe procurorii din aceste cazuri şi deplângând recentele inculpări în Arizona a mai multor […] The post Trump despre Biden: „Este cel mai rău preşedinte din istoria ţării. Este extrem de incompetent” appeared first on Omniapres.
3 mai 2024
11:40
Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, susține că acuzațiile recente ale de ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, legate de investigarea modului în care decurge licitația de la aeroport, nu pot împiedica cercetarea cazului. Asta deoarece, spune ea, procurorii sunt obligați să se autosesizeze, atunci când există suspiciuni de corupție. Aceasta a precizat că procesul […] The post VIDEO: Veronica Dragalin susține că acuzațiile lui Andrei Spînu nu pot împiedica cercetarea cazului appeared first on Omniapres.
11:10
Agenția Proprietății Publice anunță că licitația pentru locațiunea (arenda) spațiilor din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) va fi relansată cu ajustarea condițiilor de participare, pentru a atrage mai multe companii internaționale cu renume. Având în vedere că în ultima etapă a licitației anterioare a depus actele doar o singură companie, Agenția Proprietății Publice (APP) propune […] The post ULTIMA ORĂ: Licitația de la Aeroport se amână pe un termen nedeterminat appeared first on Omniapres.
11:00
Ucraina va trebui la un moment dat să intre în discuţii cu Rusia pentru a pune capăt războiului dintre cele două ţări, a declarat un oficial de rang înalt al serviciilor secrete ucrainene într-un interviu publicat joi, relatează Reuters. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a respins în repetate rânduri orice discuţii cu Kremlinul, semnând inclusiv un […] The post Ucraina ar putea ajunge în cele din urmă la negocieri cu Rusia, admite un oficial al serviciilor secrete ucrainene appeared first on Omniapres.
09:30
Personal al armatei ruse a intrat într-o bază aeriană din Niger care adăposteşte trupe americane, a declarat joi pentru Reuters un înalt oficial american din domeniul apărării, un demers care vine după decizia juntei din Niger de a expulza forţele americane din ţară. Junta militară care conduce naţiunea vest-africană a cerut SUA să-şi retragă cei […] The post Personal al armatei ruse a intrat într-o bază aeriană din Niger care adăposteşte trupe americane appeared first on Omniapres.
09:20
Deputatul BCS Adrian Albu se întreabă dacă rezultatul referendumului nu va fi cel așteptat de cei din PAS, se va introduce în Constituție alegerea alegătorilor? Noi trebuie să fim sinceri cu cetățenii și, așa cum au făcut și alte țări, mai întâi au negociat, apoi a votat la referendum. De asemenea, trebuie să le explicăm […] The post VIDEO: Adrian Albu: Se va vinde pământul țării cetățenilor străini? appeared first on Omniapres.
07:40
Șefa Procuraturii Anticorupție (PA), Veronica Dragalin susține că procurorii pe care îi are în subordine se simt de foarte multe ori vulnerabili atunci când trebuie să pornească și să instrumenteze un dosar. Asta deoarece în dosarele din gestiune figurează cel mai des persoane cu putere și influență. Potrivit Veronicăi Dragalin, procurorii care instrumentează dosare de […] The post Veronica Dragalin: Mulți procurori se simt foarte vulnerabili în adoptarea deciziilor, mai ales pe dosare foarte foarte sensibile appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 3 mai – o să avem parte de surprize la tot pasul și o să ne lăsăm pătrunși de spiritul sărbătorilor pascale și o să fim recunoscători pentru tot ce primim, material sau spiritual. Taur O să vă bucurați de revederea unor oameni care or să vă includă în programul lor și o să […] The post Horoscop 3 mai – Taur – o să vă bucurați de revederea unor oameni appeared first on Omniapres.
2 mai 2024
18:20
Comandamentul Statelor Unite ale Americii în Europa şi Africa desfăşoară în Republica Moldova, începând cu 9 mai, un exerciţiu militar comun la care vor participa peste 400 de militari moldoveni, dar şi militari din SUA şi două aeronave militare C-130 Hercules. Exerciţiul, care se numeşte „Swift Response-2024”, se desfăşoară pe teritoriul Republicii Moldova în perioada […] The post Americanii încep la 9 mai un exerciţiu militar comun în Republica Moldova appeared first on Omniapres.
16:00
Emmanuel Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren în Ucraina, apreciind într-un interviu publicat joi de The Economist că va trebui să “ne punem problema” dacă Moscova “va reuşi să străpungă linia frontului”. “Dacă ruşii reuşesc să străpungă linia frontului, dacă ar exista o cerere ucraineană – ceea ce nu este cazul […] The post Macron reia subiectul trimiterii de trupe în Ucraina, dacă Rusia va rupe frontul. “Ce securitate va mai fi pentru România și Moldova?” appeared first on Omniapres.
15:50
În acest an, înscrierea la programele de licență și masterat din universități se va face exclusiv online. Ministerul Educației spune că acum se fac ultimele ajustări la softul e-Admitere – o platformă unică unde vor fi depuse dosarele. Candidații vor putea aplica la cel mult trei universități, anunță admiterea.md cu referire la Europa Liberă. Potrivit […] The post Înscrierea la universitate va avea loc exclusiv online appeared first on Omniapres.
12:10
Tudor Ulianovschi susține că Ministerul Educației nu a evaluat efectele reformei din 2022, când Universitatea Agrară a fost absorbită de UTM, dar anunță despre fuzionare altor Universități importante. Sunt profund îngrijorat de recenta declarație a Ministerului Educației și Cercetării privind intenția de fuzionare între Universitatea de Stat din Moldova (USM) și Universitatea Tehnică a Moldovei […] The post Tudor Ulianovschi: Intenția Ministerului Educației ne face să ne îndoim de adevăratele intenții din spatele acestei decizii appeared first on Omniapres.
12:10
Andrei Năstase consideră că Andrei Spînu nu va prelua fotoliul de premier. Politicianul a declarat în cadrul emisiunii „Rezoomat” cu Ileana Pîrgaru că nu „am scăpat de un Plahotniuc, ca să aducem altul”. Viitorul candidat la prezidențiale a mai lăsat de înțeles că va protesta dacă asemenea desemnare va exista. Totodată, Năstase și-a amintit de […] The post VIDEO: Andrei Năstase: Andrei Spînu nu va fi prim-ministru al Republicii Moldova! Am scăpat de un Plahotniuc ca să aducem altul appeared first on Omniapres.
11:50
Demisia șefului Lagardere, compania franceză implicată în scandalul de la aeroportul din Chișinău, după ce a fost pus oficial sub învinuire pentru acte de corupție, îi pică foarte prost vicepremierului Andrei Spînu și nu face decât să accentueze bănuielile rezonabile în legătură cu posibile ilegalități comise de acesta, scrie Ziua.md. Opinia aparține liderului Partidului Schimbării, […] The post VIDEO: Demisia șefului Lagardere, pentru acuzații de corupție, îi pică foarte prost lui Andrei Spînu appeared first on Omniapres.
11:50
O fostă candidată pentru primăria municipiului Bălți, scoasă din alegeri pentru legături cu Șor, a fost ținută câteva ore la Aeroport pentru control minuțios. Este vorba de Victoria Șapa care declară că “ieri am zburat acasă, în țara mea dragă – Moldovă. La aeroportul din Chișinău, am fost percheziționată minuțios. Mi s-a dat o hârtie […] The post ULTIMA ORĂ: Control minuțios timp de câteva ore la Aeroport pentru o fostă candidată la primăria municipiului Bălți appeared first on Omniapres.
11:50
Kievul a transmis că va începe să opereze cu avioanele de luptă F-16 mai curând de cât se preconiza. Ucraina va ridica de la sol avioanele F-16 imediat după Paștele ortodox din 5 mai, au transmis oficialii de la Kiev. Între timp, țara prezidată de Volodimir Zelenski se confruntă cu bombardamentele devastatoare ale Rusiei, dar […] The post Ucraina ridică în aer avioanele de luptă F-16 appeared first on Omniapres.
11:50
Horoscop 2 mai – o zi cu emoții constructive. O să facem și treabă, ca mai e de lucru și la serviciu și acasă, dar ne putem și plimba și întâlni la un restaurant, la un picnic cu cei pe care-i avem la inimă. Taur Se poate să vă găsiți și câte ceva de lucru […] The post Horoscop 2 mai – o zodie poate descoperi niște bani în cont appeared first on Omniapres.
11:50
Denunț la Procuratura Anticorupție pentru a investiga “faptele de escrocherie și abuz în serviciu, comise de persoane publice și cu funcții de demnitate publică, ale căror acțiuni au prejudiciat cetățenii Republicii Moldova cu 5,3 miliarde de lei”. Adresarea către PA a fost făcută de către fosta angajată a acestei instituții, Victoria Furtună. “Este momentul să […] The post ULTIMA ORĂ VIDEO! Denunț la Procuratura Anticorupție pentru a investiga “faptele de escrocherie și abuz în serviciu appeared first on Omniapres.
1 mai 2024
09:00
Gheorghe Cavcaliuc anunță că Partidul Politic PACE se convoacă astăzi ședința Biroului Politic Permanent al Partidului Pe agenda biroului politic sunt puse următoarele subiecte: Alegerile Prezidențiale din toamna acestui an, decizia de participare și forma. Stabilirea și înaintarea mecanismului prin care să se oblige Președintele RM să-și onoreze propriile promisiuni electorale, pentru a nu admite […] The post ULTIMA ORĂ: Gheorghe Cavcaliuc anunță despre resetarea echipei Partidul Politic PACE appeared first on Omniapres.
08:10
Horoscop 1 mai – o zi cu surprize. Or să fie schimbări de direcție, de asociere cu un grup, sau cu altul de prieteni, dar distracție tot va fi! Taur E animație la voi, chef de viață, de petrecere, să ieșiți la plimbare, la picnic, poate vă sărbătoriți, și o să fie o atmosferă în […] The post Horoscop 1 mai – e o zi cu grătare și petreceri cu prietenii pentru mai multe zodii appeared first on Omniapres.
30 aprilie 2024
16:40
Moldovenii au plătit cel mai mare tarif la gaz din regiune și unul din cele mai mari tarife din Europa, potrivit datelor Eurostat, publicate de expertul economic, Veaceslav Ioniță. Măcar undeva suntem primii, susține expertul. Conform datelor Eurostat, în a doua jumătate a anului 2023, moldovenii au plătit unul din cele mai mari tarife la gazele […] The post Veaceslav Ioniță: Moldovenii au plătit cel mai mare tarif la gaz din regiune și unul din cele mai mari tarife din Europa appeared first on Omniapres.
16:30
Astăzi, în cadrul unei aprinse ședințe a Comisiei Electorale Centrale (CEC) din Republica Moldova, deputatul Vasile Bolea, lider al partidului „Renaștere”, a adus acuzații împotriva reprezentanților Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Conform declarațiilor sale, membrii PAS ar fi folosit ședința CEC pentru promovarea politică. Bolea a scris că a solicitat membrilor CEC să atenționeze reprezentanții […] The post VIDEO: Scandal la ședința CEC. Bolea către Postică: „Sunteți aici în calitate de avocat al PAS” appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.