BNS: Peste 640 de mii de persoane au fost deja recenzate

Agro TV, 23 aprilie 2024 16:30

Biroul Național de Statistică anunță că, la finele celei de-a doua săptămâni de recenzare, în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor au fost recenzate circa 445 de mii de locuințe și circa 640 de mii de persoane. Potrivit BNS, numărul populației recenzate include atât persoanele cu reședință obișnuită, cât și cele fără. Începând de luni, 8 […] Articolul BNS: Peste 640 de mii de persoane au fost deja recenzate apare prima dată în AgroTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agro TV

Acum 8 ore
13:50
Nivelul râului Nistru va crește între 0,5 metri și chiar peste un metru, în unele regiuni. Anuțul a fost făcut de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Se întâmplă din cauza deversărilor de la Lacul de acumulare de la Novodnestrovsk din Ucraina. Noile cote de creștere a nivelului apei se vor înregistra în zona raioanelor Dondușeni, Soroca, […] Articolul Nivelul râului Nistru va crește între 0,5 metri și chiar peste un metru, în unele regiuni apare prima dată în AgroTV.
13:50
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a anunţat că retrage din comerţ un lot de banane. Motivul ar fi depășirea limitei maxime admisibile al reziduului de pesticide. În acest sens, persoanele care au achiziționat acest produs sunt rugate să nu le admită în alimentație și sunt în drept să le returneze unităților de comerț de unde […] Articolul Un lot de banane, restras din comerț pentru depășirea limitei de pesticide apare prima dată în AgroTV.
13:50
De Paști, locuitorii și oaspeții Capitalei vor fi asigurați cu transport public, după un program modificat. Anunțul a fost făcut de Primăria Municipiului Chișinău. Potrivit autorităților municipale, sâmbătă, 4 mai, regimul de activitate a liniilor de troleibuz nr. 2, 8, 10, 12, 22 și 25 și a liniiilor de autobuz nr. 5 și nr. 26, […] Articolul De Paști, locuitorii și oaspeții Capitalei vor fi asigurați cu transport public, după un program modificat apare prima dată în AgroTV.
13:50
Barajul de la o hidrocentrală din sudul Braziliei a cedat, după zile de ploi abundente care au declanşat inundaţii masive, provocând moartea a peste 30 de persoane, în timp ce alte 60 de persoane sunt date dispărute în statul Rio Grande do Sul. Aproximativ 15.000 de localnici şi-au părăsit casele începând de sâmbătă. Cel puţin […] Articolul Inundații mortale au lovit cel mai sudic stat din Brazilia apare prima dată în AgroTV.
13:50
Benzina și motorina vor fi mai ieftine de Paști. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru perioada 4-7 aprilie. Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 26,17 de lei, cu 8 bani mai puțin. La rândul său, motorina standard va putea […] Articolul Benzina și motorina vor fi mai ieftine de Paști apare prima dată în AgroTV.
13:50
Vom avea parte de vreme frumoasă în aceste trei zile, inclusiv de Paști, potrivit meteorologilor. Astfel, sâmbătă, la Nord, temperaturile maxime vor ajunge până la 19 grade, iar noaptea coboară până la 8 grade. În Centru, termometrele vor indica până la 20 grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor coborî până la 10 grade. În Sudul […] Articolul Vreme frumoasă de Paști apare prima dată în AgroTV.
13:40
Cu câteva zile înainte de Paște în satele din raionul Căușeni a început curățenia. Oamenii vor să reușească, până duminică, să aducă în ordine atât grădinile, cât și drumurile din localitate. În Săptămâna Mare, în satul Opaci din raionul Căușeni campania de salubrizare este în toi, transmite Studio-L.  „Aici îi monumentul. Iată, băieții noștri aici […] Articolul În ajun de Paște, locuitorii satului Opaci s-au mobilizat pentru a lustrui localitatea apare prima dată în AgroTV.
13:40
Livrările de fertilizanți din partea Japoniei vor fi finalizate până la sfârșitul lunii iulie 2024, asigurând disponibilitatea lor înainte de campania de semănat de toamnă. Acest lucru a fost stability la ședința Consiliului consultativ moldo-nipon pentru implementarea Proiectului „Asigurarea Fermierilor cu Fertilizanți”. În scopul planificării logistice, distribuției eficiente și inițierii procedurii de procurări internaționale a […] Articolul Livrările de fertilizanți din partea Japoniei vor fi finalizate până la sfârșitul lunii iulie apare prima dată în AgroTV.
13:40
Licitația pentru locațiunea spațiilor din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău va fi relansată cu ajustarea condițiilor de participare, pentru a atrage mai multe companii internaționale. Anunțul a fost făcut de Agenția Proprietății Publice. Potrivit APP, instituția va recomanda AIC să examineze oportunitatea ajustării caietului de sarcini prin: includerea explicațiilor suplimentare și mai detaliate ale criteriilor, fără […] Articolul Licitația pentru locațiunea spațiilor din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău va fi relansată apare prima dată în AgroTV.
13:40
Cetățenii sunt îndemnați să renunțe la arderea anvelopelor în noaptea de Paște. Recomandarea vine din partea Agenției de Mediu. Potrivit instituției, acest lucru va permite protejarea atât a sănătății oamenilor, cât și a mediului înconjurător. Agenția de Mediu a precizat că, în procesul arderii anvelopelor în atmosferă sunt emanate zeci de substanțe chimice periculoase, cancerigene. […] Articolul Cetățenii sunt îndemnați să renunțe la arderea anvelopelor în noaptea de Paște apare prima dată în AgroTV.
12:30
Despre investiții și rezultate în domeniul cultivării pomușoarelor. Invitați: Aneta GANENCO – președintele Asociației Pomușoarele Moldovei și Oleg CALESTRU – specialist în dezvoltarea sectorului pomușoarelor. Articolul Sectorul pomușoarelor – o afacere în plin avânt apare prima dată în AgroTV.
Acum 12 ore
10:50
Satele Moldovei ascund adevărate comori. Vorbim despre obiceiurile și tradițiile populare care rămân a fi neutate din generație în generație. Sărbătorile pascale sunt un prilej bun de a reveni la tradiții, iar colectivele artistice de amatori depun eforturi pentru a le scoate din anonimat. În satul Cîrnățeni de exemplu această perioadă e plină de spiritualitate, […] Articolul Obiceiurile pascale, păstrate cu sfințenie la Cîrnățeni apare prima dată în AgroTV.
10:30
De astăzi, cetățenii vor achita mai puțin pentru gazul consumat. Noile prețuri au intrat în vigoare după ce în Monitorul Oficial a fost publicată decizia aprobată ieri de către Agenția Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) de micșorare a tarifelor. Astfel, consumatorii casnici vor achita un tarif de 12 lei și 15 bani (fără TVA) […] Articolul De astăzi, cetățenii vor achita mai puțin pentru gazul consumat apare prima dată în AgroTV.
10:10
În agricultură, utilizarea extensivă a pesticidelor și a soluțiilor chimice a generat o preocupare crescută privind poluarea solului, apei și aerului. Ca răspuns la aceste aspecte și pentru a satisface cererea crescută pentru alimente mai sănătoase, a luat amploare agricultura ecologică. Prin respectarea echilibrului natural al ecosistemelor, agricultura ecologică evită utilizarea substanțelor chimice și a […] Articolul Agricultura 4.0 – Tehnici avansate pentru o agricultură mai eficientă și prietenoasă mediului apare prima dată în AgroTV.
Ieri
14:30
Vineri vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cer predominant senin spre variabil, fără precipitații. Vânt va sufla din NE slab la moderat. Astfel, la Nord, temperaturile maxime vor ajunge până la 24 grade, iar noaptea coboară până la 11 grade. În Centru, termometrele vor indica până la […] Articolul METEO: Cer predominant senin spre variabil, fără precipitații apare prima dată în AgroTV.
14:20
Benzina și motorina se ieftinesc semnificativ. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru vineri. Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 26,25 de lei, cu 15 bani mai puțin. La rândul său, motorina standard va putea fi comercializată la stațiile PECO […] Articolul Benzina și motorina se ieftinesc semnificativ apare prima dată în AgroTV.
13:50
Circa 70 de locuri de parcare au fost amenajate în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) pentru conducătorii auto ce vor participa la slujba din Noaptea Învierii la Catedrala Metropolitană „Nașterea Domnului” din capitală. Potrivit Primăriei Chișinău, șoferii vor putea lăsa automobilele și pe străzile adiacente, unde la fel sunt disponibile mai multe locuri de parcări […] Articolul Circa 70 de locuri de parcare au fost amenajate în Piața Marii Adunări Naționale apare prima dată în AgroTV.
13:50
20 de fermieri din Republica Moldova vor beneficia de granturi post-investiționale în cadrul programului „Managementul durabil al terenurilor”, al Proiectului „Agricultura Competitivă în Moldova” . În acest sens, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură anunță că a finalizat procesul de recepționare a dosarelor. Granturile vor rambursa 30% din investiția eligibilă, cu un plafon de […] Articolul 20 de fermieri din Republica Moldova vor beneficia de granturi post-investiționale apare prima dată în AgroTV.
12:00
Compania aeriană low-cost germană Eurowings a început în data de 1 mai operarea curselor de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Orarul este completat cu lansarea primului zbor operat pe cursa directă regulată Cologne-Chișinău-Cologne, cu o frecvență de două ori pe săptămână, în fiecare zi de miercuri și sâmbătă. Totodată, din 18 mai 2024 va fi operată […] Articolul Încă o compania avia va opera zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău apare prima dată în AgroTV.
11:50
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a publicat proiectul de hotărâre privind noul tarif la gazele naturale furnizate de Moldovagaz. Potrivit documentului, este vorba de un preț de 13 lei și 12 bani pentru un metru cub, cu TVA inclus, mai mic decât cel actual cu 1,34 lei. Potrivit regulatorului în energetică, ședința privind aprobarea […] Articolul Gazul s-ar putea ieftini cu 1,34 lei apare prima dată în AgroTV.
11:50
Pompierii din Grecia se pregătesc de incendii. Autoritățile grecești susțin că sezonul de incendii poate începe oficial în data de 1 mai, după ce temperaturile au început să atingă 30 de grade Celsius la sfârșitul lunii martie.  IOANNIS KOLOVOS, comandantul Unității speciale: „Sezonul de incendii a început prematur, a fost prelungit în ultimii cinci ani, […] Articolul Pompierii din Grecia se pregătesc de incendii apare prima dată în AgroTV.
11:50
Rusia și Kazahstan continuă să se lupte cu inundațiile puternice care au făcut până acum șapte victime, au anunțat autoritățile. În regiunea rusă Tiumen, nivelul apei în râul Ishim a atins marți dimineață 12 metri și 22 de centimetri a declarat guvernatorul local. ALEXANDER MOOR, guvernatorul regiunii rusești Tiumen: „Râul Ishim se comportă imprevizibil, iar […] Articolul Rusia și Kazahstan continuă să se lupte cu inundațiile puternice apare prima dată în AgroTV.
11:50
Până la 160 de balene-pilot cu aripioare lungi au eșuat pe coasta vestică a Australiei și cel puțin 26 au murit înainte ca autoritățile pentru protecția naturii să poată începe o încercare de salvare, au declarat autoritățile. O echipă formată din ofițeri de protecție a vieții sălbatice, oameni de știință marină și medici veterinari au […] Articolul 160 DE BALENE AU EȘUAT PE COASTA VESTICĂ A AUSTRALIEI apare prima dată în AgroTV.
11:50
Pâine proaspăt gătită, brânzeturi selecte și o ofertă largă de legume se vor număra printre mesele care vor fi oferite sportivilor și vizitatorilor în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024. Se așteaptă ca aproximativ 40.000 de mese să fie servite în fiecare zi în timpul Jocurilor pentru cei peste 15.000 de sportivi din […] Articolul Organizatorii au făcut public meniul pentru Jocurile Olimpice de la Paris apare prima dată în AgroTV.
11:50
Joi, vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală, cu cer predominant senin, fără precipitații, în timp ce vântul va sufla din Est, de la slab la moderat. Astfel, la Nord, temperaturile maxime vor ajunge până la 23 grade, iar noaptea coboară până la 8 grade. În Centru, termometrele […] Articolul METEO: Cer predominant senin, fără precipitații apare prima dată în AgroTV.
11:50
Consumatorii casnici vor plăti mai puțin pentru gazele naturale. Asta după ce Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a aprobat un nou tarif pentru gazele naturale furnizate de Moldovagaz.  Astfel, conform decizie ANRE, consumatorii casnici vor achita 12,15 lei, fără TVA pentru un metru cub de gaze, ceea ce reprezintă o micșorare cu 1 leu […] Articolul Consumatorii casnici vor plăti mai puțin pentru gazele naturale apare prima dată în AgroTV.
11:50
Persoanele născute pe teritoriul actual al Republicii Moldova, dar care nu au fost luate la evidență în calitate de cetățeni moldoveni sunt în drept să depună cerere pentru a le fi recunoscută cetățenia, chiar dacă sunt și cetățeni ai altor state și își au domiciliul peste hotare. Doar în primele trei luni ale anului curent, […] Articolul Persoanele născute în Republica Moldova pot solicita recunoașterea cetățeniei moldovenești, chiar dacă au cetățenia altui stat apare prima dată în AgroTV.
11:50
A fost simplificată procedura de înmatriculare a vehiculelor. Acum, pentru a reduce vizitele la ghișee, mai multe documente nu mai sunt necesare. Astfel, proprietarii de mașini nu vor mai fi obligați să prezinte  formulare pe hârtie cum ar fi asigurarea RCA, dovada inspecției tehnice periodice, precum și dovada achitării taxei de utilizare a drumurilor. Potrivit […] Articolul A fost simplificată procedura de înmatriculare a vehiculelor apare prima dată în AgroTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:20
Produse alimentare ecologice, plante decorative, obiecte artizanale și cele hand-made. Toate au putut fi găsite la târgul de primăvară „Eco Play”, organizat în municipiul Bălți, unde au participat aproximativ 50 de producători locali. Evenimentul a fost organizat de „Asociația pentru Formare Antreprenorială și Dezvoltare” cu susținerea Kaufland Moldova. Daniela POPA, coordonator de proiect AFAD, municipiul […] Articolul „Eco Play”, târgul produselor locale: o inițiativă de sustenabilitate susținută de Kaufland apare prima dată în AgroTV.
14:30
Vremea nu se schimbă esențial nici mâine, potrivit meteorologilor. Astfel, marți, la Nord, temperaturile maxime vor ajunge până la 19 grade, iar noaptea coboară până la 6 grade. În Centru, termometrele vor indica până la 21 grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor coborî până la 8 grade. În Sudul țării, vom avea parte de circa […] Articolul Cer variabil și vânt moderat apare prima dată în AgroTV.
14:20
Cel puţin 45 de persoane şi-au pierdut viaţa, luni dimineaţă, după ruperea unui baraj în Valea Riftului din Kenya, pe fondul precipitaţiilor abundente. Şeful poliţiei din regiune a declarat că majoritatea victimelor erau femei, copii şi bătrâni.  Bilanţul deceselor ar putea creşte pe măsură ce operaţiunile de curăţare din zonele afectate continuă. Opt cadavre au […] Articolul Cel puţin 45 de persoane şi-au pierdut viaţa, după ruperea unui baraj în Valea Riftului din Kenya apare prima dată în AgroTV.
14:20
Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare. Jakarta, situată pe coasta de nord-vest a insulei […] Articolul Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara apare prima dată în AgroTV.
14:20
Doi lei care au fost găsiți pe jumătate hrăniți, când erau pui, umblând pe străzi în Muntenegru și Ucraina, au fost transferați într-un sanctuar din Africa de Sud. Nikola fusese găsit în Muntenegru, iar Vasylyna în Ucraina. Amândoi fuseseră deținuți în proprietate privată. Cu sprijinul organizațiilor și autorităților locale, o echipă de la Four Paws […] Articolul Doi lei din Muntenegru și Ucraina, mutați în Africa de Sud apare prima dată în AgroTV.
14:10
De la începutul Recensământului populației și locuințelor, care a început în data de 8 aprilie au fost recenzate aproximativ 699 de mii de locuințe și  peste  1 mln de persoane. Datele au fost prezentate de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă. DANIEL VODĂ, purtătorul de cuvânt al Guvernului: „Peste un milion de persoane și aproximativ […] Articolul Peste un milion de persoane, recenzate apare prima dată în AgroTV.
14:10
O a treia linie aeriană de înaltă tensiune care va conecta Republica Moldova de România va fi construită cu sprijinul USAID. Conexiunea se va face între stațiile electroenergetice Strășeni și Gutinaș, iar linia aeriană va avea o lungime de 190 de kilometri. Un Memorandum de Înțelegere pentru construcția porțiunii moldovenești a liniei de înaltă tensiune […] Articolul O nouă linie de înaltă tensiune dintre Republica Moldova și România apare prima dată în AgroTV.
14:00
În ajunul Paştelui, carnea de miel este la mare căutare. Asta deoarece bucatele pregătite din ea sunt nelipsite de pe masa de sărbătoare.  Cumpărătorii optează tot mai mult pentru miei de 4-5 kg. Chiar dacă anul acesta carnea de miel este mai scumpă, cererea este în creștere, transmite Studio-L.  Dumitru și Elena Sardari din satul […] Articolul În ajunul Paştelui, carnea de miel este la mare căutare apare prima dată în AgroTV.
14:00
Una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa – Lufthansa, a revenit pe Aeroportul Internațional Chișinău și a lansat în data de 29 aprilie zborurile pe direcția Chișinău-Frankfurt. Noua cursă Chișinău-Frankfurt-Chișinău zborurile vor fi operate de până la cinci ori pe săptămână cu aeronave de tip A 319. Potrivit administrației aerogării, pasagerii urmează să beneficieze […] Articolul Lufthansa, a revenit pe Aeroportul Internațional Chișinău apare prima dată în AgroTV.
13:50
Atribuțiile de testare a soiurilor de plante care au caracter științific de cele administrative, aferente cataloagelor soiurilor de plante vor fi delimitate. Un aviz în acest sens, care urmează să fie prezentat Parlamentului, a fost aprobat de Guvern. VLADIMIR BOLEA, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare: „Inițiativa legislativă prevede delimitarea atribuțiilor de testare a soiurilor de […] Articolul Atribuțiile de testare a soiurilor de plante care au caracter științific vor fi delimitate apare prima dată în AgroTV.
13:30
Infrastructura drumurilor din țara noastră va fi monitorizată mai eficient, datorită creării Registrului drumurilor publice. O decizie în acest sens a fost aprobată de Executiv. Potrivit autorităților, suma necesară pentru dezvoltarea sistemului informațional este de aproximativ șase milioane de lei . ANDREI SPÎNU, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale: „Se propune un proiect pentru digitalizarea întregii […] Articolul În Moldova va fi creat un Registru al drumurilor publice apare prima dată în AgroTV.
12:20
Patru raioane din nordul țării vor beneficia de o infrastructură modernă de gestionare a deșeurilor solide. Se întâmplă după ce Guvernul a aprobat proiectul de lege privind ratificarea acordului de grant cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare în sumă de peste cinci milioane de euro, pentru realizarea proiectului „Deșeuri solide în Republica Moldova”. SERGIU […] Articolul Grant de 5 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii în domeniul gestionării deșeurilor solide apare prima dată în AgroTV.
11:40
Cine sunt producătorii ecologici și artizanali și ce ne oferă. Cum putem sprijini producția ecologică locală și care sunt beneficiile pentru sănătate. Invitați: Nicolae COJOCARU – președintele Asociației Consumatorilor și Producătorilor Ecologici și Artizanali, Doina ABABEI – producător ecologic și Petru ABABEI – producător ecologic. Articolul Produsele ecologice – din ce în ce mai apreciate de consumatori apare prima dată în AgroTV.
11:40
Primăria Municipiului Chișinău informează că de Paște și Paștele Blajinilor transportul public municipal va circula în regim special. Astfel, pe data de 5 mai, în Noaptea Învierii, troleibuzele de pe rutele: nr. 2, și nr. 25 și autobuzele de pe ruta nr. 5 și nr. 26 vor circula până la ora 01:00. Iar rutele de troleibuz nr. 8, nr. 10, nr. 12, nr. 22 vor […] Articolul Graficul transportului public din Capitală de Paște și Paștele Blajinilor apare prima dată în AgroTV.
11:30
Agenția Servicii Publice (ASP) din Republica Moldova a anunțat suspendarea temporară a prestării serviciilor publice pe întreg teritoriul țării din cauza unor deficiențe tehnice ale Sistemului Guvernamental de plăți electronice MPAY. Suspendarea serviciilor este rezultatul unor probleme tehnice apărute în funcționarea sistemului MPAY, care afectează capacitatea ASP de a furniza serviciile publice în mod eficient […] Articolul A picat sistemul MPAY. ASP: Se lucrează pentru a fi remediată situația apare prima dată în AgroTV.
11:20
 Veste bună pentru proprietarii de fabrici avicole. Republica Moldova a obținut, în premieră, dreptul de a exporta carnea de pasăre refrigerată și congelată în Uniunea Europeană. Anunțul a fost făcut de premierul, Dorin Recean, în debutul ședinței Executivului. DORIN RECEAN, prim-ministru:  „Este un semn că instituțiile dacă se mobilizează, atunci pot obține aceste rezultate pentru […] Articolul Republica Moldova a obținut dreptul de a exporta carne proaspătă de pasăre în UE apare prima dată în AgroTV.
11:00
244 de solicitări pentru Creditul Agricol de Urgență au fost recepționate, în perioada 1 martie-26 aprilie. Datele au fost prezentate de Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului. Dintre acestea, 238 de cereri au fost aprobate.   Amintim că, instrumentul financiar este conceput pentru agricultorii micro și mici care cresc cereale. Astfel, agricultorii pot obține credite cu o […] Articolul 244 de solicitări pentru Creditul Agricol de Urgență au fost recepționate apare prima dată în AgroTV.
10:30
Se scumpesc biletele pentru călătoriile cu trenul pe cursa Chișinău-Iași. Anunțul a fost făcut de Calea Ferată a Moldovei. Noile tarife vor intra în vigoare din data de 10 mai, iar prețurile urmează să fie majorate între 20 și 40 de lei. Astfel, noile prețuri pentru un bilet vor fi: 110 lei pentru clasa III […] Articolul Se scumpesc biletele pentru călătoriile cu trenul pe cursa Chișinău-Iași apare prima dată în AgroTV.
29 aprilie 2024
15:20
Pentru a face față fluxului mare de oameni care vor petrece noaptea Învierii la Catedrala Mitropolitană din Chișinău, municipalitatea își propune să organizeze o parcare publică în Piața Marii Adunări Naționale. ION CEBAN, primarul Capitalei: ”În seara Învierii, rog să comunicați inclusiv cu Poliția, dacă va fi nevoie ca unele străzi să fie închise atunci […] Articolul În noaptea de Paște, PMAN va fi transformată în parcare apare prima dată în AgroTV.
15:20
Joi vom afla dacă prețul la gaze va scădea. Proiectul de Hotărâre privind ajustarea prețurilor reglementate pentru furnizarea gazelor naturale va fi discutat și propus spre aprobare în cadrul unei ședințe publice, anunță ANRE. Amintim, pe 26 aprilie, Moldovagaz a trimis o solicitare de reducere a tarifelor către Agenția Națională de Reglementare în Energie. Potrivit […] Articolul Joi vom afla dacă prețul la gaze va scădea apare prima dată în AgroTV.
15:20
Prețul benzinei crește ușor, în timp ce motorina continuă să se ieftinească. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru marți. Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 26,40 de lei, cu un ban mai mult. La rândul său, motorina standard va […] Articolul Motorina continuă să se ieftinească apare prima dată în AgroTV.
15:20
Conducerea Inspectoratului General al Poliției va mobiliza oamenii legii pentru a asigura ordinea publică în timpul sărbătorilor consecutive din următoarele două săptămâni – Ziua Muncii pe 1 mai, Paștele, Ziua Europei pe 9 mai și Paștele Blajinilor. Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, a îndemnat populația să manifeste prudență în contextul sărbătorilor care se apropie, dar și […] Articolul Sute de polițiști vor asigura ordinea publică în următoarea perioadă apare prima dată în AgroTV.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.