Detalii despre incendiul de la liceul ”Liviu Deleanu” din Capitală. Ce a făcut un elev

Unica.md, 23 aprilie 2024 17:00

Primăria Municipiului Chișinău informează cu referire la incidentul de astăzi, 23 aprilie, de la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” din sectorul Buiucani, unde un elev a dat foc unui caiet. ”Astăzi, ... Post-ul Detalii despre incendiul de la liceul ”Liviu Deleanu” din Capitală. Ce a făcut un elev apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 12 ore
21:20
Ouăle nu lipsesc de pe masa de Paşte. Fie că sunt vopsite sau folosite la maioneză, trebuie să se acorde o mare atenție, deoarece este bine să fie evitate anumite ... Post-ul Ouăle care în maioneză pot da o toxiinfecție groaznică, mortală apare prima dată în Unica.md.
21:20
Ies la iveală noi detalii legate de operația suferită de Kate Middleton. La începutul anului, aceasta a fost supusă unei intervenții la abdomen. Pentru această procedură medicală, o echipă de ... Post-ul Kate Middleton, operată de medici italieni. S-a ținut în secret apare prima dată în Unica.md.
21:10
Melodia ”Dragostea din Tei” prezintă un pericol real pentru șoferi. Un studiu recent arata că aceasta poate distrage atenția celor care o ascultă în timp ce conduc. Astfel, hitul celor ... Post-ul Melodia „Dragostea din Tei”, periculoasă pentru șoferi. Cum îi afectează apare prima dată în Unica.md.
21:10
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”, operat de compania multinaţională franceză Accor, care va circula abia din 2025. Rezervările încep marţi, însă preţurile ... Post-ul Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express” apare prima dată în Unica.md.
21:10
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a venit cu precizări importate pentru părinții și însoțitorii copiilor care planifică să se revină în țară de sărbători sau să plece într-o vacanță ... Post-ul Călătoriți în siguranță! Precizările Poliției de Frontieră pentru cei care vor să meargă în călătorie cu copiii apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
19:10
Sărbătorile Pascale sunt adesea asociate cu un consum abundent de alimente și cu trecerea bruscă de la alimentația vegetariană, de post, la cea animalieră. Acest fapt poate avea consecințe neplăcute, ... Post-ul Nu faceți abuz de mâncare în perioada sărbătorilor! apare prima dată în Unica.md.
16:00
O fetiță de 4 ani dintr-o localitate din județul Călărași, România, a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat cumpărat de la magazinul din sat. Bunica, care era internată ... Post-ul O fetiță de 4 ani a murit după ce a mâncat macrou congelat, iar bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea apare prima dată în Unica.md.
15:50
Căderea orașului Ceasiv Iar din regiunea Donețk, într-un mod asemănător cu Avdiivka, este probabil o chestiune de timp, spune adjunctul serviciilor militare de informații, generalul Vadim Skibitski, într-un interviu pentru ... Post-ul Rusia pregătește un plan în trei pași pentru a destabiliza Ucraina apare prima dată în Unica.md.
15:40
Cât de des ne gândim la alimentele pe care le consumăm și la efectele pe care le au asupra sănătății noastre? Un stil de viață sănătos nu se reduce doar ... Post-ul Alimentele pe care trebuie să le ocolim. Ne otrăvesc și duc la apariția cancerului apare prima dată în Unica.md.
14:50
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) informează consumatorii că, în cadrul Programului Național de Monitorizare a conținutului de nitrați și a reziduurilor de pesticide în produsele alimentare de origine vegetală ... Post-ul ANSA retrage din comerț peste 23 tone de banane cu un conținut depășit de pesticide apare prima dată în Unica.md.
14:20
Spațiile comerciale de la aeroport vor fi licitate pentru închiriere după alte reguli, a anunțat Agenția Proprietății Publice (APP) din Republica Moldova, scrie evz.ro. Decizia a fost luată după ce au ... Post-ul Spațiile comerciale de la aeroport vor fi licitate pentru închiriere după alte reguli apare prima dată în Unica.md.
13:20
Gest uimitor de mărinimie! O cantitate record de produse pentru masa de sărbătoare a fost adunată în localitatea Ratuș din raionul Criuleni, unde tinerii voluntari s-au mobilizat, sub oblăduirea preotului ... Post-ul Gest uimitor de mărinimie! Peste o tonă de produse pentru masa de sărbătoare, adunate la biserica din Ratuș. Acestea vor ajunge la persoane nevoiașe apare prima dată în Unica.md.
13:00
Nenorocire în ajun de Paște. Casa unei femei din Grigoriopol a fost distrusă parțial de flăcări. Totul s-a întâmplat pe data de 2 mai, în jurul orei 17:00, atunci când ... Post-ul Locuință mistuită de flăcări după ce stăpâna a pornit mașina de spălat și a plecat la cimitir apare prima dată în Unica.md.
13:00
Sărbătorile Pascale sunt adesea asociate cu un consum abundent de alimente și cu trecerea bruscă de la alimentația vegetariană, de post, la cea animalieră. Acest fapt poate avea consecințe neplăcute, ... Post-ul Nu faceți abuz de mâncare în perioada sărbătorilor! apare prima dată în Unica.md.
12:50
ÎPS Vladimir a venit cu un mesaj pentru toți moldovenii care sărbătoresc în această duminică Paștele. ”Această aleasă şi sfântă zi, praznic al praznicelor, unește astăzi cerul cu pământul, oferindu-ne ... Post-ul Mesajul ÎPS Vladimir cu ocazia sărbătorilor pascale apare prima dată în Unica.md.
12:40
Ucraina și Rusia ar putea ajunge la negocieri. Acesta nu ar fi posibile mai devreme de anul 2025, susține un oficial al serviciilor secrete ucrainene. Astfel, Vladimir Putin și Volodimir ... Post-ul Ucraina ar putea ajunge la negocieri cu Rusia. Putin, față în față cu Zelenski? apare prima dată în Unica.md.
12:40
Procedura de extrădare a controversatului om de afaceri Veaceslav Platon, care s-a refugiat în Marea Britanie, după ce a fugit din Republica Moldova, ar mai putea dura. Aceasta este destul ... Post-ul Veaceslav Platon a cerut azil în Marea Britanie apare prima dată în Unica.md.
11:50
Activitatea infracțională a unei grupări specializate în comercializarea drogurilor prin intermediul magazinelor online pe teritoriul Republicii Moldova, preponderent în apropierea instituțiilor de învățământ, a fost destructurată de ofițerii Direcției Antidrog ... Post-ul Captură uriașă de droguri de la o grupare de traficanți! Valoarea acestora – circa un milion de lei apare prima dată în Unica.md.
11:40
Moneda unică europeană coboară astăzi sub pragul de 19 lei și are o cotație oficială de 18 lei și 94 de bani, după o ieftinire cu șapte bani, transmite MOLDPRES. ... Post-ul Euro coboară sub pragul de 19 lei! apare prima dată în Unica.md.
11:40
Cocullo, un orășel pitoresc din provincia L’Aquilla, situată în regiunea Abruzzo, a fost din nou scena unui eveniment anual plin de culoare și tradiție, la data de 1 mai, cu ... Post-ul Sărbătoare cu șerpi în Italia! Reptilele sunt prinse din munți, special pentru eveniment apare prima dată în Unica.md.
11:20
Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de 04, 05 și 06 mai 2024 transportul public municipal va activa în regim special. Astfel, pentru a asigura cu transport public locuitorii Municipiului ... Post-ul Cum va circula transportul public la sărbătorile pascale apare prima dată în Unica.md.
11:10
Primăria Municipiului Chișinău, prin intermediul Centrului Municipal pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, a lansat joi procesul de aplicare la Programul municipal de educație antreprenorială, Programul Municipal – Pilot „Startup pentru Tineri și Migranți” ... Post-ul A fost lansată înscrierea pentru programe municipale destinate tinerilor antreprenori apare prima dată în Unica.md.
11:10
Primăria Municipiului Chișinău informează că în spațiile publice din oraș au fost amenajate decorațiuni cu tematică pascală. Figurinele instalate în parcuri, scuaruri și alte spații publice, au formă de ouă de ... Post-ul Decorațiuni cu specificul Sărbătorilor Pascale, în spațiile publice din Chișinău. Unde le puteți admira apare prima dată în Unica.md.
11:00
Anual, la data de 3 mai, în întreaga lume este marcată Ziua Mondială a Libertăţii Presei, proclamată de către Adunarea Generală a ONU în anul 1993, în urma unei recomandări ... Post-ul 3 Mai – Ziua mondială a libertății presei! apare prima dată în Unica.md.
11:00
Direcția de Poliție a municipiului Chișinău și Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM) au semnat un acord de colaborare prin care se angajează împreună în lupta împotriva violenței în familie. ... Post-ul Vor lupta împreună împotriva violenței în familie apare prima dată în Unica.md.
11:00
La Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va avea loc vineri, 3 mai, la ora 18.00, spectacolul ”Romeo și Julieta” de William Shakespeare, într-o versiune nouă, în regia Luminiței Țâcu, informează MOLDPRES. ... Post-ul Teatrul Național „Mihai Eminescu” readuce în scenă spectacolul ”Romeo și Julieta” apare prima dată în Unica.md.
11:00
De astăzi, cetățenii vor achita mai puțin pentru gazul consumat. Noile prețuri au intrat în vigoare după ce în Monitorul Oficial a fost publicată decizia aprobată ieri de către Agenției ... Post-ul Începând de astăzi vom plăti mai puțin pentru gaz apare prima dată în Unica.md.
10:50
Anual, la data de 3 mai, în întreaga lume este marcată Ziua Mondială a Libertăţii Presei, proclamată de către Adunarea Generală a ONU în anul 1993, în urma unei recomandări ... Post-ul 3 Mai – Ziua mondiaală a libertății presei! apare prima dată în Unica.md.
08:40
Numărul de studenți scade dramatic, de la an la an, la universitățile din capitala Republicii Moldova, Chișinău, scrie evz.ro. Astfel, în ultimul deceniu, numărul de studenți la universitățile din Republica ... Post-ul Numărul de studenți scade dramatic în Moldova apare prima dată în Unica.md.
08:40
Vinerea Mare sau Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă, Vinerea Patimilor, este o zi de mare doliu a întregii creştinătăţi pentru că în această zi a fost răstignit şi a murit Mântuitorul ... Post-ul Vinerea Mare! Ziua cu o însemnătate puternică pentru credincioși apare prima dată în Unica.md.
Ieri
22:40
Compania aeriană low-cost germană Eurowings a început, pe 1 mai, operarea curselor de pe Aeroportul din Chișinău. Aeronavele copmpaniei vor efectua curse directe regulate -Cologne-Chișinău-Cologne, cu o frecvență de două ... Post-ul Veste bună! O mare companie aeriană a revenit pe Aeroportul Chișinău apare prima dată în Unica.md.
22:40
Cazul petrecut la Maternitatea din Ploiești, România la începutul acestui an, a stârnit revoltă în spațiul public. După ce că li s-a dat alt copil la externare, unul dintre medici ... Post-ul Caz șocant la o maternitate! Două fetițe născute în aceeași zi au ajuns în familii diferite. După ce le-a dat alt copil la externare, doctorul a fost obraznic apare prima dată în Unica.md.
22:40
Agenția Servicii Publice amintește că în martie 2024 Executivul  a aprobat o hotărâre de Guvern prin care a fost simplificată procedura de înmatriculare a vehiculelor. Potrivit modificărilor aprobate pentru a reduce ... Post-ul Se schimbă procedura de înmatriculare a vehiculelor! Obligațiile care au fost eliminate definitiv apare prima dată în Unica.md.
22:40
Un tânăr din capitală a fost reținut de polițiști la scurt timp după ce ar fi răpit o mașină. Poliția a fost sesizată de un bărbat de 46 de ani, ... Post-ul Isprava unui tânăr s-ar putea încheia cu închisoare după ce a răpit o mașină de lux apare prima dată în Unica.md.
22:40
În această primăvară revista unica.md vine cu o noutate uimitoare! Echipa noastră de creație, alături de Ana Danilescu, a lansat un proiect absolut inedit și plin de speranță, dedicat persoanelor ... Post-ul Proiect emoționant pe unica.md! Ana Danilescu vă invită la un podcast dedicat persoanelor care luptă pentru viață apare prima dată în Unica.md.
17:40
În acest an, înscrierea la programele de licență și masterat din universități se va face exclusiv online. Ministerul Educației spune că acum se fac ultimele ajustări la softul e-Admitere – ... Post-ul Oficial și în Moldova! Înscrierea la universitate se va face exclusiv online apare prima dată în Unica.md.
17:30
Comisia Electorală Centrală nu a renunțat la implementarea votului online, dar a stopat acest proces din motive legate de riscurile de securitate cibernetică la care este expusă Republica Moldova, au ... Post-ul Implementarea votului electronic a fost stopată din cauza riscurilor de securitate cibernetică la care este expusă Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
17:30
Ministerul Finanțelor avertizează despre scrisori false transmise din numele instituției cu scop de înșelăciune, care se manifestă prin pretinsa solicitare de a achita impozitul pe venit, urmare a blocării unor ... Post-ul ATENȚIE! O nouă escrocherie apare prima dată în Unica.md.
17:20
Lotul olimpic al Republicii Moldova a obținut o medalie de argint, două medalii de bronz și două mențiuni de onoare la Olimpiada Balcanică de Matematică, desfășurată în orașul Varna, Bulgaria, ... Post-ul O medalie de argint, două de bronz și două mențiuni de onoare pentru elevii moldoveni la Olimpiada Balcanică de Matematică din Bulgaria apare prima dată în Unica.md.
17:20
În anul 2024, Republica Moldova are, în total, 12 sărbători legale, iar cele mai multe sunt în luna mai, scrie evz.ro. Luna mai aduce cinci zile libere pentru bugetari în ... Post-ul Luna mai aduce cinci zile libere pentru bugetari apare prima dată în Unica.md.
16:40
În Aeroportul Internațional Chișinău, Poliția de Frontieră a suplinit numărul de polițiști de frontieră și de echipamente speciale de control, pentru a face față provocărilor actuale și a garanta securitatea ... Post-ul IMPORTANT! Acces limitat în Aeroportul Chișinău până în 16 mai apare prima dată în Unica.md.
16:10
Într-un caz de trecere ilegală a frontierei de stat, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale EST au surprins șase bărbați ucraineni care în mod fraudulos au ajuns în R. ... Post-ul Au fugit de război! Șase tineri ucraineni, reținuți în timp ce treceau ilegal frontiera noastră apare prima dată în Unica.md.
15:50
Un tânăr de 20 de ani a fost reținut de oamenii legii, fiind cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora, în scop de înstrăinare.     Acesta a ... Post-ul Tânăr de 20 de ani, prins cu droguri de circa 3 milioane de lei la el apare prima dată în Unica.md.
13:50
În legătură cu apariția în mediul online a unor înregistrări video prin care se răspândesc în societate falsuri despre recensământ, inclusiv despre scopul acestui exercițiu și activitatea personalului de recensământ, ... Post-ul Cazuri de defăimare premeditată în mediul online a Recensământului 2024 și a activității recenzorilor apare prima dată în Unica.md.
13:40
În legătură cu apariția în mediul online a unor înregistrări video prin care se răspândesc în societate falsuri despre recensământ, inclusiv despre scopul acestui exercițiu și activitatea personalului de recensământ, ... Post-ul Cazuri de defăimare premeditată din mediul online a Recensământului 2024 și a activității recenzorilor apare prima dată în Unica.md.
13:30
La data de 29 aprilie curent, în jurul orei 15:00, în timpul deplasării spre o ședință de lucru, șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu a observat la intersecția străzii Vasile Alecsandri ... Post-ul Caz real: Un tată l-a sunat pe șeful IGP să se clarifice de ce fiul său a fost deranjat de poliție apare prima dată în Unica.md.
13:30
Comisia Electorală Centrală nu a renunțat la implementarea votului online, dar a stopat acest proces din motive legate de riscurile de securitate cibernetică la care este expusă Republica Moldova, au ... Post-ul Implementarea votului electronic a fost stopat din cauza riscurilor de securitate cibernetică la care este expusă Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
13:30
Lotul olimpic al Republicii Moldova a obținut o medalie de argint, două medalii de bronz și două mențiuni de onoare la Olimpiada Balcanică de Matematică, desfășurată în orașul Varna, Bulgaria, ... Post-ul Două medalii de bronz și două mențiuni de onoare pentru elevii moldoveni la Olimpiada Balcanică de Matematică din Bulgaria apare prima dată în Unica.md.
12:10
În acest an, la colecta națională de alimente, evenimentul culminant al campaniei „Masa Bucuriei”, a fost donată o cantitate record de alimente în sprijinul oamenilor nevoiași – e vorba de ... Post-ul 57 tone de produse alimentare, colectate într-o singură zi la „Masa Bucuriei”  apare prima dată în Unica.md.
11:50
Săptămâna înaintea sărbătorii de Paște poartă denumirea de Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. Este perioada în care se recomandă perioadă de rugăciune și spovedanie, pentru a fi pregătit spiritual pentru ... Post-ul Joia Mare! Este una dintre cele mai importante zile din Săptămâna Mare apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.