VIDEO Spitalul Clinic Bălți a primit un set de echipamente medicale. Despre ce e vorba

Realitatea.md, 26 aprilie 2024 15:30

Spitalul Clinic Bălți a primit astăzi, 26 aprilie, un set de echipamente medicale performante pentru intervențiile laparoscopice ( operatii la nivelul organelor abdominale si genitale interne). Donația face parte din cadrul proiectului „Asistența refugiaților din Ucraina în Europa” cu suportul Guvernului Statelor Unite ale Americii. Suma totală a donației este de 134 000 de dolari și […] Articolul VIDEO Spitalul Clinic Bălți a primit un set de echipamente medicale. Despre ce e vorba apare prima dată în Realitatea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Realitatea.md

Acum 30 minute
17:20
21 de judecători, 20 de la Curtea de Apel Chișinău și unul de la Curtea de Apel Cahul, au părăsit sistemul. Cererile acestora au fost aprobate în ședința de astăzi, 7 mai curent, de membrii Consiliului Superior al Magistraților (CSM). Anterior, majoritatea au anunțat că își vor depune cererile de demisie, după ce Comisia Vetting […] Articolul Bomba de la Curtea de Apel Chișinău a „explodat”! 20 de judecători, printre care Nina Cernat, au părăsit sistemul apare prima dată în Realitatea.md.
16:30
Nouă posturi de televiziune, printre care GRT din UTA Găgăuzia, Mega TV, Cinema 1, Exclusiv TV, N4 și două posturi de radio, Retro FM și GRT FM, au fost supuse unui control al Consiliului pentru promovarea proiectelor investiționale de importanță națională. În acest sens, Agenția de Investiții a recepționat 37 de dosare. În cazul a opt […] Articolul DOC Mai multe posturi TV, sub lupa autorităților. Informațiile pe care trebuie să le prezinte în mod obligatoriu apare prima dată în Realitatea.md.
16:30
Când plecăm într-o călătorie, întotdeauna este important să fim pregătiți pentru diverse situații, inclusiv în cazul deteriorării documentului. Astfel, dacă vi s-a întâmplat acest lucru, Poliția de Frontieră informează ce trebuie să faceți pentru a călători în siguranță. „Predați documentul deteriorat autorității emitente. Solicitați un document nou pentru a vă asigura că puteți călători fără […] Articolul Ți s-a deteriorat documentul? Poliția de Frontieră vine cu câteva recomandări apare prima dată în Realitatea.md.
16:30
„Inima Nordului” , o asociație din Ocnița, se evidențiază în eforturile sale de a promova dezvoltarea rurală și de a încuraja practici sustenabile de gestionare a resurselor. Datorită proiectului „Creșterea rezilienței prin angajare și coeziune socială”, implementat de către HEKS/EPER Moldova în consorțiu cu HELVETAS Moldova și finanțat de către Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și […] Articolul VIDEO Ocnița – dezvoltare rurală prin ateliere de compostare apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 2 ore
15:30
Președinta Maia Sandu a avut o întâlnire cu prim-minitrul Norvegiei, Jonas Gahr Støre. Ea și-a exprimat recunoștința pentru solidaritatea pe care a arătat-o Norvegia în ultimii doi ani.  „La Oslo, am avut o întâlnire foarte bună cu Prim-ministrul Norvegiei, Jonas Gahr Støre, căruia i-am exprimat recunoștința pentru solidaritatea pe care a arătat-o Norvegia în ultimii […] Articolul FOTO Maia Sandu, la Oslo: Moldova apreciază generozitatea poporului norvegian apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 4 ore
14:40
Un bărbat din Strășeni, a fost reținut de oamenii legii, după ce ar fi intrat într-un bloc sanitar de pe teritoriul gării feroviare din oraș, unde i-ar fi aplicat unei femei mai multe lovituri, i-a sustras telefonul mobil și geanta, apoi a fugit într-o direcție necunoscută. Individul de 38 ani, a fost reținut și arestat […] Articolul VIDEO Tâlhărie în gara feroviară din Strășeni: O femeie, bătută și lăsată fără bunuri. Individul, reținut apare prima dată în Realitatea.md.
13:40
Patru agenți economici, printre care SRL „Bel-Mol-Agro”, SA „Trans Oil Refinery”, SA „Danube Oil Company” și SA „Floarea Soarelui”, au primit marți, 7 mai curent, licențele de import pentru semințele de floarea-soarelui. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Ministerului Agriculturii și Insdustriei Alimentare (MAIA). „În cadrul ședinței Comisiei de Licențiere a importului pentru anumite categorii […] Articolul Patru agenți economici au primit licențe de import pentru semințele de floarea-soarelui. Cine sunt aceștia apare prima dată în Realitatea.md.
13:20
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat că țara se va concentra pe minimizarea riscului unei agresiuni rusești împotriva sa, dar se va apăra în cazul unui astfel de scenariu. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu oferit bloggerului și fostului jurnalist rus, Iuri Dudi. Fiind întrebată dacă Moldova va rezista într-un scenariu ipotetic […] Articolul Maia Sandu: Vom face totul pentru a păstra pacea, dar dacă Rusia atacă, ne vom apăra apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 6 ore
12:40
Activitatea infracțională a unui tânăr de 23 ani care plasa droguri în ascunzișuri a fost demascată de oamenii legii. Asupra acestuia polițiștii Capitalei au depistat 41 de pachețele în interiorul cărora se afla o substanță care se presupune a fi drog. De asemenea, de la domiciliul acestuia au fost ridicate cântare și pachețele de tip zip-lock […] Articolul VIDEO Plasa droguri în ascunzișuri. Un tânăr, reținut de polițiștii Capitalei apare prima dată în Realitatea.md.
12:30
Șeful serviciului de contrainformații militare din Polonia, Jaroslaw Strozyk, sugerează că liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, este deja pregătit pentru o mică operațiune militară împotriva unei țări NATO. El a declarat acest lucru într-un interviu acordat publicației poloneze Dziennik Gazeta Prawna, relatează European Pravda. Strozhyk a menționat că toate previziunile privind pregătirea Rusiei pentru […] Articolul Putin ar fi pregătit pentru o mini-operațiune împotriva NATO, dar vede reacția Occidentului apare prima dată în Realitatea.md.
12:30
Lilian Brînză este noul vicedirector al Spitalului Clinic Bălți. El va fi responsabil de partea curativă, transmite TVN.md.  Astăzi, 7 mai, el a fost prezentat colectivului Instituției medico sanitare. Lilian Brînză are o experiență de muncă de peste 30 de ani și a activat anterior la spitalul din Sîngerei, dar și la spitalul din Bălți, […] Articolul Spitalul Clinic Bălți are un nou vicedirector. Cine este Lilian Brînză apare prima dată în Realitatea.md.
12:20
Trei șoferi au fost prinși în timp ce conduceau mașinile în stare avansată de ebrietate. S-a întâmplat la Telenești și Nisporeni. Despre asta anunță Poliția Națională într-un comunicat de presă. În primul caz, polițiștii de patrulare au stopat pentru verificări un bărbat de 29 de ani, care se afla la volanul unui Opel în localitatea […] Articolul Beți „morți” la volan. De Paște, trei șoferi au fost trași pe dreapta de oamenii legii. VIDEO apare prima dată în Realitatea.md.
11:30
Comisia Electorală Centrală (CEC) informează că modificări în listele de candidați pot fi făcute cel târziu pe 9 mai 2024. Concurenții electorali pot solicita schimbarea locului de ordine sau excluderea (retragerea) candidatului din lista înregistrată sau să retragă întreaga listă de candidați/candidatul înregistrat la funcția de primar, la alegerile locale noi și parțiale din 19 […] Articolul Alegerile locale noi și parțiale din 19 mai: Data limită până când concurenții electorali pot face modificări în liste apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 8 ore
10:50
Radu Magdin a fost ales în funcția de vicepreședinte al Camerei de Comerț Române din Singapore. Expert în afaceri internaționale și dezvoltare business, Radu Magdin va contribui la consolidarea legăturilor comerciale dintre România și Singapore. Pe viitor, această cameră se va extinde și în regiune, punând și Republica Moldova și Ucraina pe radarul Asean și […] Articolul BANI.MD: Radu Magdin, ales vicepreședinte al Camerei de Comerț Române din Singapore apare prima dată în Realitatea.md.
10:40
Peste 2800 de conducători auto au fost amendați de agenții de patrulare, după ce au ignorat revederile regulamentului circulației rutiere, în acest weekend, anunță Poliția Republicii Moldova. 55 de șoferi au fost înlăturați de la volanul mașinii după ce au fost găsiți în stare de ebrietate, 1541 au depășit limita de viteză iar 593 de […] Articolul PERICOL pe traseele naționale. 55 de șoferi, depistați beți la volan de Paști apare prima dată în Realitatea.md.
10:30
Președintele francez Emmanuel Macron a salutat angajamentul Beijingului de a se „abține de la vânzarea de arme” și de la „orice fel de asistență Moscovei”, în urma discuțiilor cu liderul chinez Xi Jinping la Paris. El a declarat acest lucru în cadrul unei conferințe de presă comune la Paris pe 6 mai, potrivit Le Figaro. Macron […] Articolul Macron i-a mulțumit lui Xi Jinping pentru că s-a angajat să „se abțină de la vânzarea de arme” către Rusia apare prima dată în Realitatea.md.
10:20
În perioada 08-10 mai, pe anumite străzi din Capitală va fi suspendat traficul rutier. Aceste sistări vin în legătură cu desfășurarea acțiunilor și manifestărilor cultural artistice, cu prilejul Zilei Europei, sărbătorită pe 9 mai.  Astfel, începând cu data de 08 mai, ora 10:00 până pe data de 10 mai, ora 07:00, troleibuzele și autobuzele, care […] Articolul ATENȚIE! Pe unele străzi din Chișinău va fi suspendat traficul rutier. Primăria Capitalei vine cu precizări apare prima dată în Realitatea.md.
09:30
Nu toate statele membre ale Uniunii Europene au decis să ignore așa-zisa inaugurare a lui Vladimir Putin care se petrece marți, 7 mai curent, în special Franța, care va fi reprezentată la nivel de ambasadori, transmite Reuters. Un diplomat european, sub rezerva anonimatului, a declarat pentru agenție că 20 de state membre ale UE vor […] Articolul Reuters: Șapte state UE vor participa la inaugurarea lui Putin, printre care și Franța apare prima dată în Realitatea.md.
09:30
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) vine cu un nou mesaj adresat agenților economici, importatori de fructe și legume proaspete, despre obligația respectării prevederilor Ordinului nr.256 din 08.08.2022 cu privire la aplicarea unor măsuri la plasarea pe piață a fructelor și legumelor proaspete provenite din import. „Fructele și legumele proaspete provenite din import, de la […] Articolul „Scandalul bananelor cu pesticide”: ANSA vine cu un nou mesaj adresat agenților economici apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 12 ore
08:40
Evenimentele pe care le poți urmări astăzi, 7 mai, în direct pe RLIVE TV și rlive.md: 09:30 Pronunțarea sentinței pentru fostul premier Vlad FIlat 09:30 Ședința Consiliului Superior al Magistraturii din 7 mai 2024 10:00 Dezbaterea publică la tema: „Mitologii politice, în istorie și actualitate” 10:00 Ședința Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică din 7 […] Articolul Evenimentele pe care le poți urmări astăzi în direct pe RLIVE TV și rlive.md apare prima dată în Realitatea.md.
08:20
Cea mai mare companie aeriană din Australia, Qantas, a acceptat o înțelegere de zeci de milioane de euro după ce a fost acuzată că a vândut mii de bilete pentru zboruri pe care le anulase deja. Tranzacția de 100 de milioane de dolari australieni (61 de milioane de euro) vine după ce, anul trecut, Comisia […] Articolul Compensații uriașe, achitate de către o companie aeriană din Australia. A vândut bilete pentru zboruri deja anulate apare prima dată în Realitatea.md.
07:30
Statele Unite au anunţat că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al cincilea mandat în fruntea Rusiei, notează AFP. „Nu vom avea reprezentant la învestitura sa”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Matthew Miller. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la […] Articolul Statele Unite au anunțat că vor boicota ceremonia de investire a președintelui Rusiei apare prima dată în Realitatea.md.
07:30
O persoană a murit și circa 47 de muncitori sunt prinși sub dărâmături după ce o clădire în construcție s-a prăbușit în George, pe coasta Africii de Sud, la peste 400 km est de Cape Town, relatează Le Figaro. „O echipă de lucru de aproximativ 70 de persoane se afla pe șantier în momentul prăbușirii” […] Articolul O clădire în construcție s-a prăbușit în Africa de Sud: Un mort și zeci de muncitori prinși sub dărâmături apare prima dată în Realitatea.md.
07:10
Meteorologii moldoveni anunță pentru astăzi, 7 mai curent, ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice. Avertizarea este valabilă doar pentru unele zone ale țării. La nord, Briceni, se așteaptă averse cu descărcări electrice, iar viteza vântului va fi de 18 km pe oră. Ziua se vor înregistra 23 de grade Celsius, iar noaptea, temperatura […] Articolul Vremea se schimbă brusc în Moldova. Ce temperaturi ne așteaptă astăzi apare prima dată în Realitatea.md.
06:30
Dacă v-au rămas ouă vopsite după Paște, este bine să știți că pot fi păstrate cel mult o săptămână, în frigider, dar acest termen depinde de o serie de factori, pornind de la felul în care este fiert oul până la curățarea sau nu de coajă. Ouăle fierte cu coajă rezistă doar o săptămână în […] Articolul Cât timp sunt bune de mâncat ouăle vopsite de Paște? apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 24 ore
21:40
Executivul european propune ca portalul „Vocea Europei” să fie adăugat pe listă la viitoarea a 14-a rundă de sancțiuni ale Uniunii Europene împotriva Rusiei. Declarația a fost făcută de vicepreședintele Comisiei Europene, Vera Jourova, la 5 mai curent. Oficiala a spus că „Vocea Europei” a fost folosită pentru a interveni în alegerile europene și face […] Articolul Comisia Europeană intenționează să sancționeze publicația „Vocea Europei”. Ar face jocurile lui Putin apare prima dată în Realitatea.md.
20:30
Între 6 şi 9 iunie 2024, cetăţenii din ţările membre ale Uniunii Europene vor merge la urne pentru a alege 720 de politicieni în Parlamentul European. La vot sunt așteptați în jur de 373 de milioane de europeni. Olanda va da startul alegerilor europene, pe 6 iunie, în timp ce marea majoritate a ţărilor membre, […] Articolul Scrutinul pentru Parlamentul European: Câți deputaţi vor fi aleşi de fiecare stat la alegerile din 2024 apare prima dată în Realitatea.md.
19:50
Imagini spectaculoase cu suprafața Soarelui, care arată inclusiv ploaia solară, erupţiile şi muşchiul coronal, au fost publicate de Agenția Spațială Europeană. Peisajul excepțional a fost surprins de nava spaţială Solar Orbiter. Oamenii de ştiinţă spun că observaţiile privind dinamica complexă a suprafeţei soarelui ar putea ajuta la rezolvarea întrebării de ce atmosfera soarelui este mult mai […] Articolul Imagini spectaculoase cu suprafața Soarelui, publicate de Agenția Spațială Europeană apare prima dată în Realitatea.md.
19:20
Tradițional, în fiecare an, moldovenii se întreabă ce pot face cu ouăle rămase de Paște. Redacția realitatea.md vă prezintă patru rețete simple pe bază de ouă fierte. Salată orientală 300 g bacon sau costiță afumată; 8 cartofi; 1-2 cepe; 3 ouă fierte; 1 roșie tăiată cubulețe; măsline; sare; piper; ulei; oțet.   Cartofi franţuzeşti 1 […] Articolul Ți-au rămas ouă roșii după Paște? Patru rețete simple apare prima dată în Realitatea.md.
18:30
A fost veselie mare în familia Svetlanei Sainsus, în prima zi de Paște. Aceasta a organizat o vânătoare de ouă pentru familia sa, cu recompense generoase. Au fost două competiții. Pentru început s-au întrecut copiii la căutat ouă colorate prin curte. Pentru fiecare ou găsit recompensa a fost de 50 de lei. Au fost ascunse […] Articolul Jocuri de Paște, cu recompense grase în familia Svetlanei Sainsus apare prima dată în Realitatea.md.
17:30
Mitropolitul Vladimir a transmis o scrisoare către primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, în care i-a mulțumit pentru că a transmis în direct slujba din Noaptea Învierii, de la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului”. Tototdată, Vladimir i-a mulțumit edilului și pentru amenajarea cu decorațiuni pascale a scuarului catedralei. „În numele clerului și al credincioșilor din […] Articolul Mitropolitul Vladimir îi mulțumește lui Ion Ceban pentru că a transmis în direct slujba din Noaptea Învierii apare prima dată în Realitatea.md.
17:10
O moldoveancă a publicat pe rețelele de socializare un video în care spune că vinde cireșe cu 300 de lei kilogramul, asta dacă vii în livadă și mănânci cât poți. Dacă vrei ca proprietara să ți le culeagă, prețul se ridică la 500 de lei per kilogram. Imaginile s-au viralizat rapid, iar internauții au început […] Articolul VIDEO VIRAL! O moldoveancă ar vinde cireșe cu 300 și 500 de lei kilogramul. Ce trebuie să faci în primul caz apare prima dată în Realitatea.md.
Ieri
16:50
Președinta Maia Sandu se află astăzi în Norvegia, acolo unde a fost invitată de Regele Harald al V-lea și Regina Sonja. Imagini în acest sens au fost publicate de casa regală, pe Facebook. „Bine ați venit în Norvegia, Maia Sandu! Este pentru prima dată când un președinte al Republicii Moldova vizitează Norvegia, iar vizita de […] Articolul FOTO Cum a fost întâmpinată Maia Sandu în Norvegia apare prima dată în Realitatea.md.
15:30
În perioada 6-7 mai curent, ministrul Energiei, Victor Parlicov întreprinde o vizită oficială la Oslo, Norvegia, în componența delegației conduse de președinta Maia Sandu. „Ministrul Parlicov va ține un discurs în cadrul „Mesei rotunde pentru energie”, eveniment găzduit de Agenția Norvegiană pentru Cooperare. De asemenea, oficialul va avea o întrevedere bilaterală cu omologul său norvegian, […] Articolul Ministrul Victor Parlicov se află în aceste zile la Oslo apare prima dată în Realitatea.md.
15:10
Dincolo de filosofia pe care o ascunde conceptul de coeziune socială, acest fenomen a fost și este prezent la noi de sute de ani. De-a lungul anilor, el a luat forme diferite, iar oameni au dezvoltat solidaritatea între membrii unei comunități pornind de la resursele și posibilitățile pe care le-au avut. Crearea legăturilor și unității […] Articolul Un subiect special de sărbători la „Consens Național”. Invitații emisiunii de astăzi apare prima dată în Realitatea.md.
14:40
Natalia Barbu, artista care reprezintă Republica Moldova la Eurovision 2024, va urca marți, 7 mai curent, pe scena de la Malmö, Suedia. Între timp, artista distribuie pe rețelele de socializare mai multe filmulețe video. Aceasta împarte autografe fanilor, face repetiții, se plimbă pe străzile din Suedia și oferă interviuri jurnaliștilor străini. Recent, Natalia Barbu a […] Articolul VIDEO Se aproprie ziua X! Natalia Barbu va urca mâine pe scena de la Malmö, Suedia apare prima dată în Realitatea.md.
13:50
Fostul preşedinte al Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost internat la spital pentru a trata o infecţie a pielii. „Sunt internat la spitalul Santa Julia din Manaus. Am erizipel, fără o dată planificată de ieşire din spital”, a scris liderul extremei drepte braziliene, 69 de ani, pe reţeaua socială X, potrivit Digi24.ro. De menționat că erizipelul […] Articolul Fostul președinte al Braziliei a fost internat la spital. Ce s-a întâmplat apare prima dată în Realitatea.md.
12:40
Rapper-ului MC Doni, oaspete de onoare la hramul orașului Taraclia, i-a fost interzisă intrarea în Republica Moldova. Acesta a aterizat duminică, 5 mai curent, pe Aeroportul din Chișinău, cu o cursă avia din Istanbul, Turcia. Autoritățile anunță că artistul nu avea actele în regulă. „Nu i s-a permis din motiv că nu s-au întrunit condițiile […] Articolul Rapper-ul MC Doni nu a fost lăsat să intre în Moldova. Urma să cânte la Taraclia. Ce spune primarul Lupov apare prima dată în Realitatea.md.
12:30
Vceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, efectuează o vizită de lucru la Budapesta și Viena. Astăzi, 6 mai, Cristina Gherasimov va discuta cu oficiali maghiari de rang despre prioritățile de pe agenda europeană a țării noastre în contextul preluării de către Ungaria, la 1 iulie 2024, a Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene. Marți, 7 […] Articolul Viceprim-ministra Cristina Gherasimov se află la Budapesta. Va efectua o vizită de lucru și în Austria apare prima dată în Realitatea.md.
12:30
Polițiștii de Frontieră au identificat în flux doi pasageri cu acte false. Cazurile au fost înregistrate în punctele de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe și Aeroportul Internațional Chișinău. „Ar fi obținut pe căi legale un permis de conducere falsificat, este declarația unui cetățean azer care a fost depistat în PTF Palanca. Străinul de 37 de ani […] Articolul Doi cetățeni azeri, descoperiți cu documente false. Ce le-a spus polițiștilor de frontieră apare prima dată în Realitatea.md.
11:40
Președinta Maia Sandu, se află în perioada 6-7 mai, într-o viztă de stat în Regatul Norvegiei, la invitația Majestăților Lor Regele Harald al V-lea și Regina Sonja. Este pentru prima dată când un președinte al Republicii Moldova efectuează o vizită de stat la Oslo. În cadrul vizitei, șefa statului va purta discuții cu prim-ministrul norvegian, […] Articolul Președinta Maia Sandu se află într-o vizită de stat în Norvegia. A fost invitată de familia regală apare prima dată în Realitatea.md.
11:40
Se așteaptă trafic intensiv la punctul de frontieră Leușeni-Albița, pe direcția intrare în România, anunță reprezentanții Poliției de Frontieră. În context, IGPF anunță că sunt puse în aplicare un șir de măsuri pe linie de fluidizare a fluxului. Mai exact, au fost deschise suplimentar piste de control și a fost suplinit numărul de echipamente speciale. […] Articolul Moldovenii pleacă la Iași? Trafic intensiv la Leușeni-Albița apare prima dată în Realitatea.md.
11:20
Grindina a făcut prăpăd în mai multe localități din România, în prima zi de Paște. A fost emisă și o avertizare de Cod Portocaliu de descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină, transmite presa de peste Prut. Imagini viddeo cu ploaia torenţială, însoţită de grindină, au fost publicate pe reţelele de socializare din mai multe […] Articolul VIDEO Grindina a făcut prăpăd în vestul României apare prima dată în Realitatea.md.
10:50
Astăzi, 6 mai 2024, se împlinesc 34 de ani de la „Podul de Flori”. În 1990, între orele 13:00 și 19:00, între România și Republica Moldova nu a existat graniță, iar frontiera a putut fi traversată fără acte. La eveniment au participat aproximativ 1.200.000 de oameni. În acea dimineață, din diferite colțuri ale Moldovei, au […] Articolul Astăzi se împlinesc 34 de ani de la „Podul de Flori” apare prima dată în Realitatea.md.
10:40
Într-un autoturism ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova, vameșii de la Leușeni au găsit un lot comercial de produse cosmetice, nedeclarate organului vamal.  Astfel, fiind supus controlului, vameșii au depistat bunurile nedeclarate. La volanul acestuia se afla un conațional de 24 ani. Ulterior, mărfurile au fost ridicate și sunt pasibile confiscării, iar persoana riscă […] Articolul Un lot comercial de produse cosmetice, găsit într-un automobil ce venea din Franța. Cu ce ”cadou” s-a ales șoferul apare prima dată în Realitatea.md.
10:20
În primele ore ale dimineții, un incendiu devastator a izbucnit în preajma lacului din Dănceni, raionul Ialoveni. La fața locului au intervenit pompierii.  Potrivit Lilianei Pușcașu, ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, flăcările au distrus 20 de hectare de stuf. La ora 04:00 dimineața, la fața locului a intervenit un echipaj […] Articolul VIDEO Incendiu de proporții la Dănceni. Pompierii au intervenit la primele ore ale dimineții apare prima dată în Realitatea.md.
09:50
O persoană a decedat după ce un incendiu a izbucnit într-un apartament de locuit de pe o stradă din Capitală. Tragedia s-a produs duminică, 5 mai.  Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), pompierii din municipiul Сhișinău au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-un bloc de locuit de […] Articolul Tragedie în prima zi de Paști. O persoană, găsită moartă, după ce locuina fost cuprinsă de flăcări apare prima dată în Realitatea.md.
09:30
În noaptea Învierii Domnului, patru bebeluși s-au născut la spitalul „Gheorghe Paladi” din Capitală. Anunțul a fost făcut de instituție pe pagina sa de Facebook.  „Trei băieți și o fetiță au văzut lumina zilei în această zi deosebită pentru creștini. Încă patru mămici se află în travaliu la această oră și, asemenea, urmează să fie […] Articolul Binecuvântare! Patru bebeluși au venit pe lume la o maternitate din Capitală, în Noaptea Învierii apare prima dată în Realitatea.md.
09:30
A doua zi de Paște vine la pachet cu gânduri bune pentru unii nativi, în timp ce alții au nevoie de și mai multă odihnă. Așadar, să vedem ce ne rezervă stelele astăzi. Horoscop Berbec S-ar putea să fiți nevoit să luați medicamente astăzi din cauza unor probleme de sănătate. Astfel de probleme de sănătate […] Articolul A doua zi de Paște vine cu multe vești bune pentru Tauri și Scorpioni. Berbecii trebuie să fie mult mai atenți apare prima dată în Realitatea.md.
09:20
În noaptea Învierii Domnului, patru bebeluși s-au născut la spitalul „Gheorghe Paladi” din Capitală. Anunțul a fost făcut de instituție pe pagina sa de Facebook.  „Trei băieți și o fetiță au văzut lumina zilei în această zi deosebită pentru creștini. Încă patru mămici se află în travaliu la această oră și, asemenea, urmează să fie […] Articolul Binecuvântare! Patru bebeluși au venit pe lume la o maternitate din Chișinău, în Noaptea Învierii apare prima dată în Realitatea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.