Vine weekend-ul, fii activ: Vezi unde poți privi fotbal, următoarele două zile

UNIMEDIA, 26 aprilie 2024 17:20

FMF vă prezintă programul fotbalistic pentru acest weekend. Sâmbătă și duminică veți putea urmări meciurile din cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA, Campionatului Moldovei, Super Liga, Faza II, partidele a Ligii 1, Faza II, Liga 2 Sud și Nord dar și jocurile din Ligile de juniori, junioare și copii.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 30 minute
14:20
Un agent de securitate a fost grav rănit într-un schimb de focuri de armă, marţi, la vila din Toronto al rapperului canadian Drake, a anunţat poliţia, fără a confirma dacă cel care a câştigat de cinci ori premiul Grammy - şi care are relaţii de adversitate acerbă cu artistul american Kendrick Lamar - se afla acasă în timpul incidentului, relatează Reuters, preluată de digi24.ro.
Acum o oră
14:00
Primăria Chișinău anunță că toate serviciile municipale au intervenit prompt la înlăturarea consecințelor ploii abundente și vântului din seara de 7 mai.
Acum 2 ore
13:30
O fetiță de 2 ani a ajuns în reanimare, după ce a căzut peste fereastră, de la etajul doi al apartamentului în care locuiește. Nenorocirea s-a produs ieri, 7 mai, în orașul Tiraspol.
13:20
Platforma video TikTok şi compania chineză ByteDance, creatoarea şi deţinătoarea aplicaţiei respective, au dat marţi în judecată guvernul Statelor Unite, apreciind că legea care obligă să îşi vândă acţiunile în termen de un an este neconstituţională, transmite AFP, potrivit digi24.ro.
13:00
Dimineață de foc la Botanica. Un Mercedes Sprinter, ce era parcat pe bulevardul Dacia, a ars ca o torță.
12:40
Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, Natalia Barbu, a oferit primele declarații, după ce a ratat finala concursului. Artista a subliniat dezamăgirea legată de rezultat, sugerând că concursul ar fi influențat de factori politici, relatează moldova1.md.
Acum 4 ore
12:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți, pentru următoarele două zile. Astfel, benzina va fi mai ieftină cu 10 bani, iar prețul motorinei scade cu 8 bani.
12:00
Actorul britanic Ian Gelder, care l-a interpretat pe Kevan Lannister în serialul fantasy Game of Thrones, a murit la vârsta de 74 de ani, potrivit observatornews.ro.
12:00
Norvegia va oferi 30 de milioane de euro Republicii Moldova pentru „consolidarea securității energetice și îmbunătățirea sectorului educației” din țară. Anunțul a fost făcut de președinta Maia Sandu, care a avut o întrevedere cu prim-ministrul norvegian, Jonas Gahr Store, la Oslo.
11:40
Directorul executiv WatchDog, Valeriu Pașa, numit de guvernare membru al Consiliului Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării, pentru un termen de cinci ani, s-a mai ales cu o nouă funcție oferită de Executiv - cea de membru al Comisiei Naționale pentru Monopol Fiscal.
11:40
Moldova va găzdui a doua ediție a turneului internațional Socca EuroCup, care va avea loc în perioada 8-12 mai, la Arena din parcul La Izvor al capitalei. La competiție vor participa 22 de echipe reprezentative. Naționala Modovei va juca în grupa A, unde le va avea ca adversare pe Portugalia, Georgia și Turcia, anunță FMF.
11:30
Irina Vlah, președinta Asociației “Platforma Moldova”, consideră că Ziua Europei și Ziua Victoriei nu trebuie să dezbine societatea.
11:30
Directorul executiv WatchDog, Valeriu Pașa, numit de guvernare membru al Consiliului Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării, pentru un termen de cinci ani, s-a mai ales cu o nouă funcție oferită de Executiv - cea de membru al Comisiei Naționale pentru Monopol Fiscal.
11:20
Republica Moldova nu s-a calificat în Marea Finală a concursului Eurovision Song Contest 2024. Natalia Barbu a reprezentat țara cu piesa „In the middle”.
11:20
Mărfuri în valoare de zeci de mii de lei depistate de Echipele Mobile ale Serviciului Vamal, în orașul Lipcani. Potrivit informațiilor șoferul transporta produse chimice fără acte de proveniență.
11:00
Fostul premier, Ion Chicu, liderul PDCM, susține că interviul președintei Maia Sandu pentru „вДудь”, este primul pentru care întrebările nu i-au fost comunicate din timp.
10:50
Transferurile din străinătate devin mai simple și mai comode. Descarcă aplicația MICB Mobile Banking, deschide un card Mastercard de la Moldindconbank și primește banii, expediați de cei dragi, direct în cont, fără a veni la sucursală.
10:40
Miniștrii s-au întrunit astăzi, 8 mai, în ședință. Pe ordinea de zi au figurat 15 subiecte.
Acum 6 ore
10:30
Miniștrii se întrunesc astăzi, 8 mai, în ședință. Pe ordinea de zi sunt 15 subiecte.
10:20
PSG a fost eliminată din UEFA Champions League, după ce a pierdut, scor general 0-2, cu Borussia Dortmund în faza semifinalelor, transmite digisport.ro.
10:10
Miniștrii se întrunesc astăzi, 8 mai, în ședință. Pe ordinea de zi sunt 15 subiecte.
09:50
O femeie străină este cercetată de oamenii legii după ce a fost prinsă cu valută nedeclarată la Aeroportul Internațional Chișinău. Potrivit informațiilor femeia a încercat să plece în Egypt cu circa 32 de mii USD, tăinuiți în bagajul de mână.
09:30
Imediat după ce a acceptat cererile de demisie ale 21 de judecători de la Curea de Apel Chișinău, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat și un concurs pentru suplinirea funcțiilor, rămase vacante după plecarea magistraților.
09:20
Trei cutremure de suprafaţă, de magnitudine redusă, s-au produs în Maramureş, în mai puţin de 24 de ore, scrie digi24.ro.
09:10
Pe 8 mai, istoria mondială a fost marcată de evenimente semnificative în domeniile militar, politic, științific și cultural.
08:50
AstraZeneca anunţă că a iniţiat retragerea la nivel mondial a vaccinului său COVID-19 din cauza unui „surplus de vaccinuri actualizate disponibile”, scrie news.ro.
08:40
Un incendiu a izbucnit în Casa Radio din capitală, afectând două încăperi și provocând mobilizarea a 12 unități de tehnică și 50 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
Acum 8 ore
08:30
Conjuncția planetelor aduce astăzi o zi de reflecție și introspecție. Fiecare semn zodiacal va simți influența într-un mod unic, îndemnându-i pe nativi să caute răspunsuri în interiorul lor. Arhetipurile astrologice se vor manifesta prin noi provocări și oportunități. Ce secrete vă va dezvălui horoscopul zilnic? Descoperiți cum alinierile astrale vă pot ghida pașii în această zi plină de promisiuni.
08:10
Republica Moldova nu s-a calificat în Marea Finală a concursului Eurovision Song Contest 2024. Natalia Barbu a reprezentat țara cu piesa „In the middle”.
08:00
Leul moldovenesc a înregistrat o slăbire în fața principalelor valute de referință, euro și dolarul american, conform datelor publicate de Banca Națională a Moldovei.
07:40
Instagram a anunțat câteva funcționalități noi care vor apărea în Stories, inclusiv o serie de stickere interactive, scrie playtech.ro.
07:40
Un incendiu a izbucnit în Casa Radio din capitală, afectând două încăperi și provocând mobilizarea a 12 unități de tehnică și 50 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
07:20
Astăzi, Moldova se confruntă cu o zi predominant înnorată, cu posibilități de precipitații sporadice.
07:10
Stormy Daniels, actrița de filme pentru adulți care ar fi avut relații intime cu Donald Trump, fost președinte SUA și actual candidat, depune mărturie la New York, în procesul fostului lider de la Casa Albă și a povestit, cu detalii, cum s-a desfășurat întâlnirea sa cu Trump din 2006, scrie digi24.ro.
Acum 24 ore
22:20
Schimb de replici dure între primarul general, Ion Ceban și ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, după ploaia de astăzi din capitală. Ministrul a postat o fotografie cu un trotuar inundat și a menționat că a „alergat prin băltoace până la merișor, iar pavajul tremura mai ceva ca răcitura de Paște”. Edilul a venit cu o replică.
21:50
Fostul premier, Vlad Filat, i-a sugerat Maiei Sandu să candideze la funcția de secretar general NATO, care în curând devine vacantă. „Cred că războiul cu Putin îl termină foarte repede și este un rezultat conex, bonus pentru noi, scăpăm”, a declarat liderul PLDM la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.
21:30
Belarusul va participa la exerciții militare nucleare tactice comune împreună cu Rusia, relatează Reuters. Conform sursei citate, regimul de la Minsk a început deja să facă verificări față de pregătirea armatei sale de a folosi armele nucleare tactice furnizate de Rusia. Regimul de la Kremlin a transmis, luni, că va face antrenamente pentru desfășurarea armelor nucleare tactice ca parte a exercițiilor sale, transmite digi24.ro.
21:20
Taraclia a sărbătorit cu mare fast aniversarea a 211 ani de la prima atestare documentară a orașului. Echipa lui Ilan Șor a pregătit cu acest prilej un amplu program festiv, care a demarat cu o slujbă religioasă și s-a încheiat cu un concert spectaculos și focuri de artificii.
21:00
Prima semifinală a Eurovision Song Contest 2024, unul dintre cele mai cunoscute evenimente muzicale de pe continentul european, va avea loc astăzi, de la ora 22.00. În acest context, Ministerul Afacerilor Externe îndeamnă cetățenii să susțină reprezentanta țării noastre, Natalia Barbu, care va evolua pe scena de la Malmo sub numărul 11, cu un vot.
20:40
Un incendiu a izbucnit astăzi în sectorul Rîșcani din capitală. Potrivit mai multor imagini publicate pe rețele, flăcările au cuprins un apartament de la etajul 9 al unui bloc de locuit.
20:20
Actorul american Steven Seagal a fost prezent marți la ceremonia de învestire a lui Vladimir Putin pentru un nou mandat de președinte al Rusiei, fosta vedetă de la Hollywood spunând că acesta este cel mai mare lider din lume, relatează mai multe ziare și agenții de presă din Rusia, potrivit hotnews.ro.
20:00
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor atenționează agenții economici, importatori de fructe și legume proaspete, despre obligația respectării unor măsuri la plasarea pe piață a fructelor și legumelor.
19:30
Banca Națională a Moldovei a adoptat astăzi noi decizii de politică monetară. Astfel, rata de bază a fost redusă cu 0,15 puncte procentuale, constituind 3,6%. De asemenea, au fost micșorate ratele de dobândă pentru creditele și depozitele overnight.
19:10
Noelia Voigt, care a fost încoronată Miss SUA în noiembrie 2023, a anunțat că demisionează din funcție, explicând că a luat această decizie pentru a-și proteja sănătatea mintală, transmite CNN, potrivit digi24.ro.
18:50
Discuție pe tonuri ridicate la ședința de astăzi a CSM. Judecătorul Sergiu Arnăut de la Curtea de Apel Chișinău „- Fiți respectuoși cu mine! Acesta e răspuns? - Coborâți tonul”.
18:30
Membrii Consiliului Superior al Magistraturii s-au întrunit astăzi în ședință. Pe ordinea de zi au figurat 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecători.
18:30
Primăria Chișinău informează că în perioada 08 - 10 mai curent va fi suspendat traficul rutier pe anumite străzi din capitală. Măsura are loc în legătură cu desfășurarea acțiunilor și manifestărilor cultural artistice cu prilejul Zilei Europei.
18:10
Maia Sandu nu știe de ce procurorii au mers cu percheziții la fostul șef de stat Igor Dodon, chiar de ziua ei de naștere. „E neserios și urât”, a comentat președinta la „вДудь”.
17:50
Poliţia olandeză antirevoltă a pus capăt marţi unei demonstraţii pro-palestiniene la Universitatea din Amsterdam, intrând cu buldozerul peste baricade şi reţinând 125 de persoane în confruntări uneori violente, au anunțat autorităţile, conform hotnews.ro.
17:30
Încă o demisie la Curtea de Apel Chișinău. Nina Cernat, care este și membru al CSM, pleacă din funcția de judecător al CA și se retrage din Consiliul Superior al Magistraturii. „La sigur nu am fost un mebru al CSM comod pentru toți judecătorii, iar din acest motiv, am fost atacată în permanență și la moment, pentru opiniile separate, pentru voturile pe care le-am dat”, a declarat Nina Cernat, în cadrul l ședinței CSM de astăzi.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.