Autoritățile vor aplica măsuri suplimentare de securitate pe Aeroportul internațional Chișinău

NewsUngheni, 29 aprilie 2024 15:40

În perioada 1 – 16 mai 2024 se vor aplica măsuri suplimentare de securitate în vederea fluidizării traficului de pasageri, excluderii riscurilor și asigurării siguranței [...] Articolul Autoritățile vor aplica măsuri suplimentare de securitate pe Aeroportul internațional Chișinău apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 4 ore
01:00
Proiectul de lege privind sănătatea și bunăstarea mintală, elaborat de deputatele Fracțiunii PAS, Liliana Grosu și Ana Racu,  a fost adoptat de Parlament. Scopul inițiativei este [...] Articolul Parlamentul a aprobat proiectul de lege privind sănătatea și bunăstarea mintală apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
00:40
Lucrările de construcție care produc zgomot vor fi interzise în blocurile locativeîn zilele de duminică și de sărbătoare nelucrătoare, precum și în zilele de luni [...] Articolul Lucrările de construcție care produc zgomot vor fi interzise în blocurile locative și în zilele de duminică și de sărbătoare nelucrătoare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 6 ore
00:30
Parlamentul a audiat, în cadrul ședinței plenare din 16 mai 2024 raportul de activitate al Autorității Naționale de Integritate (ANI) pentru anul 2023. Informația a fost prezentată [...] Articolul Raportul de activitate al ANI pentru anul 2023 a fost audiat de Parlament apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
00:00
Pe data de 20 octombrie 2024, cetățenii vor răspunde la întrebarea „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”. Parlamentul a adoptat PROIECTUL de [...] Articolul Alegerile prezidențiale și Referendumul vor avea loc la 20 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16 mai 2024
23:40
Guvernul, autoritățile locale de nivelul II și de nivelul I vor putea lua decizii privind înființarea și edificarea monumentelor de for public la nivel local, [...] Articolul Procedura de înființare și edificare a monumentelor de for public la nivel local va fi simplificată apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 8 ore
21:10
Administrația de Stat a Drumurilor informează cu privire la demararea procedurii reabilitare a traseului național R26 Tighina / Bender – Căușeni – Cimișlia, km 23.821 [...] Articolul Traseul național R26 Tighina / Bender – Căușeni – Cimișlia a intrat în reparație apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 12 ore
19:10
La 14 mai 2024, la IMSP Institutul Mamei și Copilului, a fost inaugurată după reabilitarea capitală Secției de Chirurgie Nou-Născuți! Această secție reprezintă un proiect [...] Articolul Secția chirurgie nou-născuți din cadrul Institutul Mamei și Copilului inaugurată după reabilitarea capitală apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 17 mai 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7830 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 17 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:10
La 16 mai 2024, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a efectuat o vizită de lucru în Poarta de Vest a Republicii Moldova – [...] Articolul Podul peste calea ferată din mun. Ungheni va fi reparat și locuitorii vor beneficia de 18 microbuze noi pentru transportul public apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 24 ore
15:00
Administrația de Stat a Drumurilor informează cu privire la demararea procedurii reabilitare a traseului național R26 Tighina / Bender – Căușeni – Cimișlia, km 23.821 [...] Articolul Traseul național R26 Tighina / Bender – Căușeni – Cimișlia a intrat în reparație apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:10
La Ungheni a avut loc prima ședință a Comisiei Mixte moldo-române ce ține de construcția noului Punct de trecere vamal între Ungheni (Republica Moldova) – [...] Articolul La Ungheni a avut loc prima ședință a Comisiei Mixte MD-RO privind noul PTF Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că luna mai 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la motorină și benzină [...] Articolul Carburanții se ieftinesc cu 8 și 4 bani per litru la 17 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Cu puțin timp în urmă, într-un bloc de locuit din orașul Călărași, ar fi avut loc o explozie. Potrivit informațiilor recepționate de la un abonat [...] Articolul Deflagrație într-un bloc din orașul Călărași apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:40
Comuna Stăuceni din componența municipiului Chișinău a obținut statutul de oraș. Informația este comunicată de către Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova [...] Articolul Localitatea Stăuceni a devenit oraș apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
Ministerul Educației și Cercetării a efectuat, în premieră, o analiză a calității serviciilor prestate de școlile auto din Republica Moldova. Evaluarea s-a făcut prin prisma [...] Articolul Majoritatea școlilor auto nu întrunesc criteriile necesare pentru acreditare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:40
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 55 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 55 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
00:20
Cele mai bune clase de fotbal din țară își dau întâlnire în marea finală a turneului Liga Fotbal în Școli. Pe 18 mai începând cu [...] Articolul Elevii liceului „Mihai Eminescu” în lista finaliștilor turneului FMF Liga Fotbal în Școli apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15 mai 2024
18:20
Cele mai bune clase de fotbal din țară își dau întâlnire în marea finală a turneului Liga Fotbal în Școli. Pe 18 mai începând cu [...] Articolul Elevii liceului „Mihai Eminescu” în lista finaliștilor turneului FMF Liga Fotbal în Școli apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:00
La 16 mai curent, începând cu ora 10:00, aleșii poporului din legislatura a XI-a se convoacă într-o nouă ședință plenară. Proiectul Ordinii de zi a [...] Articolul Parlamentul se întrunește în ședință plenară la 16 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:30
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 16 mai 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7794 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 16 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:10
Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, la inițiativa Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, un proiect ce stabilește anumite reguli pentru gestionarea infrastructurii feroviare și pentru [...] Articolul Guvernul a aprobat două Regulamente ce țin de gestionarea infrastructurii feroviare și accesul la servicii legate de calea ferată apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:50
Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, la inițiativa Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Regulamentul privind regimul de muncă al echipajului navei. Vedeți și: Noul regulament [...] Articolul Guvernul îmbunătățește condițiile de muncă la bordul navelor pentru toți membrii echipajului apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:20
Procuratura raionului Fălești a obținut o sentință de condamnare pe o cauză penală pornită în temeiul bănuielii rezonabile de comitere a infracțiunii de vânat ilegal (art. [...] Articolul Doi bărbați din Fălești vor achita 50 mii MDL amendă în vistieria statului pentru vânat ilegal apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:30
Permisele de conducere eliberate în Republica Moldova și Regatul Spaniei vor fi recunoscute reciproc. În acest sens, Executivul a aprobat proiectul de lege pentru ratificarea [...] Articolul Permisele de conducere eliberate în R. Moldova și în Spaniei vor fi recunoscute reciproc apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:20
Un tânăr de 18 ani din satul Ustia, raionul Glodeni, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de omor și tentativă de omor. Acesta [...] Articolul [VIDEO] Un tânăr de 18 din Glodeni a fost reținut fiind suspectat de omorul unei femei și tentativă de omor a unui bărbat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00
Cabinetul de miniștri a aprobat Regulamentul de conlucrare dintre Serviciului Vamal și autoritățile de supraveghere a pieței, în scopul asigurării siguranței și conformității produselor importate [...] Articolul Executivul a aprobat un mecanism comun de control al produselor importate apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
Republica Moldova și România vor coopera mai strâns în domeniul sportului. Cabinetul de miniștri a aprobat, în acest sens, semnarea Protocolului dintre Ministerul Educației și [...] Articolul R. Moldova și România vor desfășura mai multe evenimente sportive în comun apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:20
Poliția de Frontieră continuă să își îmbunătățească capacitățile prin aplicarea tehnologiei performante pentru combaterea migrației ilegale și a amenințărilor teroriste. În acest sens, la data [...] Articolul Arsenalul Poliției de Frontieră dotat cu un lot de sisteme anti-drone în valoare de 289 mii EURO apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:30
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că luna mai 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la motorină și benzină [...] Articolul Minus 14 bani pentru un litru de benzină la 16 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Studiul de Fezabilitate (SF) pentru realizarea lucrărilor pe segmentul Ungheni – Iași – Lețcani – Moțca, cel mai întârziat tronson al Autostrăzii A8 / Unirii [...] Articolul Studiul de fezabilitate pentru segmentul Ungheni – Iași – Moțca al Autostrăzii Unirii finalizat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii INI și Serviciul Vamal anunță pornirea unei cauze penale pe faptul contrabandei cu circa 130 000 dolari (peste 2 [...] Articolul [VIDEO] Contrabandă cu 2.3 mln MDL în beneficiul unui grup criminal organizat deconspirată de oamenii legii apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:20
Miercuri, 15 mai 2024, membrii Guvernului au aprobat Programul activităților de reintegrare a țării pentru anul 2024, care prevede finanțarea a 26 de proiecte de dezvoltare [...] Articolul [REINTEGRARE] Guvernul a aprobat Programul activităților de reintegrare a țării 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Bustul preotului Visarion Puiu, personalitate marcantă a culturii ortodoxe din spațiul românesc și mărturisitor în temnițele comuniste, a fost inaugurat în rondul Tătărași Nord din [...] Articolul În municipiul Iași a fost inaugurat bustul mitropolitului Visarion Puiu apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
Ministerul Educației și Cercetării informează că testările naționale pentru elevii claselor a IV-a încep astăzi, 15 mai, cu proba orală la limba și literatura română [...] Articolul În Republica Moldova încep testările naționale pentru elevii claselor a IV-a apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:00
Patru conducători auto sunt documentați de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale VEST, după ce s-a depistat că mașinile conduse au nereguli în [...] Articolul Trei vehicule cu nereguli și substanțe psihotrope descoperite în PTF Leușeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
08:40
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 52 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 52.6 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:30
La 12 mai 2024, Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova a fost emisă repetat alertă meteorologică de Cod GALBEN de [...] Articolul Meteorologii au emis din nou Cod GALBEN de înghețuri apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:20
Cinci centre de tineret, au fost selectate câștigătoare în Concursul din cadrul Programului UNFPA Spații Sigure Mobile pentru tineri, desfășurat în luna aprilie. Informația este comunicată [...] Articolul Cinci centre de tineret, inclusiv din Ungheni și Fălești, vor primi câte un microbuz pentru activități mobile dedicate tinerilor apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:50
Terenul din preajma Palatului de Cultură din municipiul Ungheni, numit de către localnici de zeci de ani „Parcul Francez”, va fi revitalizat. Informația este comunicată [...] Articolul Parcul Francez din municipiul UNGHENI va fi revitalizat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
La 15 mai 2023, în cadrul ședinței Cabinetului de Miniștri, urmează a fi examinată și aprobată Hotărârea Guvernului cu privire la aprobarea Programului activităților de [...] Articolul Programul activităților de reintegrare a țării 2024 pe ordinea de zi a Ședinței Guvernului din 15 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:40
La 15 mai 2024, începând cu ora 10:00, Cabinetul de miniștri al Republicii Moldova se convoacă în cea de-a 19-a ședință din 2024 și în [...] Articolul Ședința Guvernului din 15 mai 2024. Pe ordinea de zi – 13 proiecte de HG apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:30
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 15 mai 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7771 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 15 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:50
În această sâmbătă, 11 mai 2024, în urba din Valea Nârnovei a avut loc Turneul la mini-fotbal consacrat memoriei eroului Tudor Țărnă, căzut la datorie la [...] Articolul La Nisporeni a avut loc turneul la mini-fotbal în memoria eroului Tudor Țărnă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:20
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de trecere a frontierei Sculeni, împreună cu lucrători vamali au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de [...] Articolul Droguri de risc descoperite asupra unei femei în PTF Sculeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească informează opinia publică despre înregistrarea unui caz şocant în satul Bumbăta din raionul Ungheni. Vedeți și: La data 13 [...] Articolul Caz şocant în Bumbăta. Echipajul unei ambulanțe PAMU Cornești agresat la solicitare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:40
Militarii din Batalionul cu Destinație Specială „Fulger”, precum și militarii din Divizia aeropurtate 82 din Statele Unite ale Americii, au executat sărituri demonstrative, de la o altitudine de 350 metri, în perimetrul localităților din raioanele [...] Articolul Militarii moldoveni și americani au executat salturi la exercițiul „Swift Response-2024” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că luna mai 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la motorină și benzină [...] Articolul Minus 28 bani pentru un litru de benzină la 15 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:50
Ca și în weekendurile anterioare, de Paștele Blajinilor, INSP a continuat verificarea șoferilor în cadrul mai multor filtre care au avut loc pe tot teritoriul [...] Articolul Sinteza INSP pentru weekendul de Paștele Blajinilor: peste 3.9 mii încălcări a RCR apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:20
În ajunul Paștelui Blajinilor, la 11 mai 2024, pe stadioanele din raionul Ungheni, a avut loc a șasea etapă (TUR) a campionatului raionului Ungheni la [...] Articolul Campionatul raionului Ungheni la fotbal 2024. Clasamentul după a 6-a etapă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:00
În perioada 7 – 13 mai 2024, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 512.5 milioane de lei, ceea ce constituie [...] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de peste 512.5 mln MDL în perioada 7 – 13 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.