Un pieton, lovit de un taxi, la Ciocana. Un troleibuz s-a izbit din spate în taximetru

Unica.md, 30 aprilie 2024 15:00

Un accident rutier s-a produs în sectorul Ciocana. Astfel, un bărbat a fost călcat de un taximetru, chiar pe trecerea de pietoni, după ce mașina a fost lovită din spate ... Post-ul Un pieton, lovit de un taxi, la Ciocana. Un troleibuz s-a izbit din spate în taximetru apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum o oră
09:20
Îndrăgita actriță și artistă, Aliona Triboi vine cu o noutate muzicală! Interpreta lansează prima sa melodie în stil popular, dedicată clipelor petrecute alături de oamenii dragi, în jurul meselor de ... Post-ul Aliona Triboi a lansat prima sa melodie în stil popular! Este superbă apare prima dată în Unica.md.
Acum 2 ore
09:00
Ucraina sărbătorește Ziua Iei Naționale ”Vishivanka” – „Вышиванка”.  În cea de-a treia zi de joi a lunii mai, în Ucraina este sărbătorită Ziua Iei Naționale. Președintele Volodimir Zelenski i-a felicitat pe ... Post-ul Vladimir Zelenski, fotografie splendidă alături de soția sa Olena, de Ziua iei tradiţionale ucrainene apare prima dată în Unica.md.
08:50
Un eveniment dedicat gurmanzilor şi celor pasionați de gastronomie are loc la Chişinău. Expoziţia Food & Drinks a adunat zeci de producători din Republica Moldova şi specialişti din domeniul alimentar. ... Post-ul Expoziție cu gust dedicată gurmanzilor și celor pasionați de gastronomie, la Chișinău. Intrarea este liberă apare prima dată în Unica.md.
08:50
Populara prezentare anuală de modă la Victoria’s Secret, ce include supermodele ce prezintă sutiene încrustate cu bijuterii și aripi de înger, va reveni în acest sezon de toamnă, după o ... Post-ul Victoria’s Secret revene, după o pauză de șase ani, cu populara prezentare de modă apare prima dată în Unica.md.
08:40
A îndrăgit agricultura încă din copilărie muncind în acest domeniu alături de părinți, iar în prezent deține 75 de hectare de livadă în s. Zgurița din r. Drochia. Este vorba ... Post-ul Prima instalație eoliană antiîngheț din Republica Moldova, instalată pe o livadă din Drochia apare prima dată în Unica.md.
08:30
Curând, mai exact în vara anului 2024, vom avea un GTA al nostru, prin intermediul căruia ne vom putea explora virtual țara. Acest lucru va fi posibil datorită a doi ... Post-ul Moldovenii vor putea explora virtual țara! Doi tineri de la noi au creat un server în baza R. Moldova pe un joc apare prima dată în Unica.md.
08:20
Șefa statului efectuează, în perioada 17-18 mai, o vizită de lucru în Republica Federală Germania. Vizita subliniază angajamentul continuu al Republicii Moldova și al Germaniei pentru consolidarea relațiilor bilaterale în ... Post-ul Președinta Maia Sandu se află într-o vizită de lucru în Germania apare prima dată în Unica.md.
Acum 12 ore
21:50
Un accident tragic pe autostrada A9, în apropiere de Fino Mornasco, provincia italiană Como din Lombardia, a dus la decesul unui băiat moldovean de 11 ani, Maxim Peșterău, scrie rotalianul.com. ... Post-ul ”Drum lin, îngeraș frumos!” Băiatul de 11 ani a unei familii de moldoveni din Italia, s-a stins pe patul de spital după 5 zile de la un accidnet cumplit apare prima dată în Unica.md.
21:50
Fuego, unul dintre cei mai populari și apreciați artiști ai momentului, este cunoscut pentru vocea sa puternică și talentul său incredibil la microfon. Totuși, în ciuda succesului său în cariera ... Post-ul Fuego a spus adevărul despre viața sa intimă. De ce nu a ajuns în fața altarului până acum apare prima dată în Unica.md.
21:50
Te-ai întrebat vreodată de ce se pare că ai trăsături sau abilități specifice cu totul diferite de membrii familiei tale? Ei bine, se pare că unele dintre aceste trăsături pot ... Post-ul Ce trăsături fizice moștenim de la mamă și ce trăsături de la tată apare prima dată în Unica.md.
21:50
Vino, duminică, cu toată familia în parc! Pretura sectorului Buiucani, în comun cu Direcția Protecția Copilului Buiucani și Oficiul Stării Civile Buiucani vă invită să sărbătorim, de la mic la ... Post-ul Vino cu toată familia în Parcul ”Alunelul”! Duminică, 19 mai, de la mic la mare, sunteți așteptați la o sărbătoare specială în aer liber apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
20:30
În acest episod #mamasita ne-am propus să aflăm de la Ana Cernicova cum este când ai o adolescentă acasă, însă pe parcursul interviului am atins niște teme foarte vulnerabile. Violența ... Post-ul #mamasita: Ana Cernicova – “Nimeni nu știe prin ce am trecut atunci!” apare prima dată în Unica.md.
18:30
Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și lider al partidului „Renaștere”, a anunțat, astăzi, înființarea grupului parlamentar „Victoria-Победа”. În conformitate cu regulamentul Parlamentului, acest grup a fost constituit pentru ... Post-ul Nouă deputați au anunțat crearea grupului parlamentar „Victoria” apare prima dată în Unica.md.
17:50
Scandal în sportul moldovenesc după ce Compitetul Național Olimpic Sportiv ar fi anunțat că va permite câte un singur antrenor pentru doi luptători ai R. Moldova care vor reprezenta țara la ... Post-ul Scandal în sportul moldovenesc! CNOS ar fi limitat numărul de antrenori pentru sportivii care vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris apare prima dată în Unica.md.
17:40
Natalia Gordienko a făcut senzație la Festivalul de film de la Cannes. Cu o apariție îndrăzneață și plină de stil, cântăreața a captat privirile tuturor pe covorul roșu într-o rochie ... Post-ul Natalia Gordienko a strălucit pe covorul roșu de la Cannes: „M-am simțit o adevărată prințesă” apare prima dată în Unica.md.
17:30
Primăria Municipiului Chișinău a fost premiată la Reuniunea Anuală 2024 a Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și la Forumul de Business, evenimente care s-au desfășurat la Erevan, Armenia. Primăria ... Post-ul Primăria Chișinău a fost premiată la Reuniunea Anuală 2024 a BERD apare prima dată în Unica.md.
17:30
Î. M. ,,Supravegherea și Protecția Animalelor” anunță că începând cu data de 16 mai 2024, Azilul Municipal de Animale situat pe str. Uzinelor 205/6, mun. Chișinău, primește vizitatori de luni ... Post-ul Azilul de Animale din Capitală, deschis pentru vizitatori apare prima dată în Unica.md.
13:50
Cineastul moldovean Oleg Condrea a câștigat premiul pentru cel mai bun scenariu de scurtmetraj dramatic la Cannes 7th Art Awards cu proiectul său „Tangled Tails”, a anunțat secretarul de stat ... Post-ul Cineastul moldovean Oleg Condrea a câștigat premiul pentru cel mai bun scenariu de scurtmetraj dramatic la Cannes 7th Art Awards apare prima dată în Unica.md.
13:50
La Roma, a fost semnat un Memorandum de Înțelegere între Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare a Republicii Moldova și Ministerul Agriculturii, Suveranității Alimentare și Silviculturii al Republicii Italiene, de către ... Post-ul Republica Moldova și Italia au semnat un Memorandum în domeniul agriculturii apare prima dată în Unica.md.
13:40
Oligarhul fugar Ilan Șor, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul „Frauda bancară”, a primit cetățenia Federației Ruse. Șeful Interpol Moldova, Viorel Țentiu, a confirmat pentru „Teleradio-Moldova” că Șor ... Post-ul Oligarhul fugar Ilan Șor a primit cetățenia Federației Ruse apare prima dată în Unica.md.
13:10
Remanierea efectuată de președinte Vladimir Putin printre principalii oficiali din sectorul apărării este menită să susțină conflictul din Ucraina. Vladimir Putin l-a pus pe Serghei Șoigu la cârma invaziei din ... Post-ul Putin reface total șubreda mașinărie de război a Rusiei. Ce urmărește și de ce a renunțat la Șoigu apare prima dată în Unica.md.
12:50
Farmacia Familiei dă startul campaniei “Cancerul de piele poate fi prevenit! Fii în siguranță la soare! Testează-te gratuit!” ediția anului 2024! Farmacia Familiei pe toată perioada sezonului estival (mai – septembrie) oferă consultații ... Post-ul “Cancerul de piele poate fi prevenit! Fii în siguranță la soare! Testează-te gratuit!”, ediția anului 2024! apare prima dată în Unica.md.
12:40
Momente speciale la grădinița ”Floricica” din satul Măgdăcești, raionul Criuleni, cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei. Părinți din toate grupele au evoluat, alături de picii lor, pentru a le da ... Post-ul Moment special la grădinița din Măgdăcești, de Ziua Internațională a Familiei! Părinți din toate grupele au cântat pentru picii lor apare prima dată în Unica.md.
12:00
Ofițerii Direcției Antidrog a INI anunță o captură de droguri de aproape 2 milioane de lei și reținerea la Chișinău a doi cetățeni ai Ucrainei. Cei doi sunt un bărbat ... Post-ul Captură de droguri de circa 2 mil de lei! Doi cetățeni ucraineni, reținuți apare prima dată în Unica.md.
Ieri
09:10
Liderul rus Vladimir Putin a sosit joi dimineaţă la Beijing, China fiind prima destinaţie externă a şefului statului rus după realegerea sa şi preluarea celui de-al cincilea mandat, relatează TASS ... Post-ul Putin a sosit în China. Este prima sa vizită în noul mandat prezidenţial apare prima dată în Unica.md.
09:10
În atenția călătorilor! Astăzi, 16.05.2024, în intervalul orelor 10:00 – 17:00, ca urmare a lucrărilor de asfaltare, va fi sistat parțial traficul rutier la intersecția str. Alba Iulia și str. ... Post-ul ATENȚIE! Traficul rutier va fi sistat, astăzi, parțial, într-o intersecție din Capitală apare prima dată în Unica.md.
09:00
Posesorii vehiculelor cu volanul amplasat pe partea dreaptă vor respecta noi condiții tehnice pentru a circula pe drumurile publice din țară. Excepție de la regulă vor avea mașinile cu volanul ... Post-ul Posesorii vehiculelor cu volanul pe partea dreaptă vor respecta noi condiții tehnice pentru a circula pe drumurile publice din țară apare prima dată în Unica.md.
09:00
Parlamentul ar urma să stabilească astăzi data alegerilor prezidențiale. Proiectul de hotărâre privind stabilirea datei de 20 octombrie pentru alegerile prezidențiale a fost înregistrat în Parlament de deputatul PAS, Veronica ... Post-ul Parlamentul ar urma să stabilească astăzi data alegerilor prezidențiale apare prima dată în Unica.md.
08:50
Gospodinele caută întotdeauna cele mai bune rețete pentru ca preparatele să fie cât mai delicioase. Este și cazul celor care gătesc ficat. Ce fac bucătăresele adevărate pentru ca ficatul să iasă ... Post-ul Ca la restaurant! Ingredientul secret care face ficatul delicios, suculent și fraged apare prima dată în Unica.md.
08:50
Patru persoane vor concura pentru funcția de procuror general. Este vorba procurorii Octavian Iachimovschi, Ion Munteanu și Alexandru Cernei, precum și de Grigore Vornicescu, ex-lector universitar, scrie zugo.md. După recepționarea ... Post-ul Patru candidați au depus dosarele pentru funcția de procuror general apare prima dată în Unica.md.
08:40
Comisia Națională de Examene a aprobat astăzi constituirea Comisiilor Republicane de Evaluare pentru sesiunea de bacalaureat 2024. În total, în sesiunea curentă vor activa 18 comisii de evaluare, în care ... Post-ul Câți profesori vor evalua testele la BAC apare prima dată în Unica.md.
15 mai 2024
21:10
Prima eroină pe care am decis să o prezentăm în podcastul #SUNTVOCE este Irina Grecu. La numai 30 de ani și mamă a unui copil de trei ani, Irina a ... Post-ul „În acel moment am văzut moartea cu ochii”: #SUNTVOCE cu Irina Grecu. apare prima dată în Unica.md.
21:00
Fostul jurnalist Pro TV Marius Buga a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare pentru sex cu doi minori instituţionalizaţi, conform deciziei luată marţi de Judecătoria Târgovişte.Decizia nu ... Post-ul Un fost jurnalist de la Pro TV, condamnat la închisoare pentru pedofilie apare prima dată în Unica.md.
21:00
Internetul are, în general, un efect benefic pentru starea de bine, a constatat un studiu internaţional, relatează luni DPA/PA Media, citată de Agerpres. Constatările sugerează că, în pofida temerilor bazate ... Post-ul Utilizarea internetului creează o stare de bine, arată un studiu apare prima dată în Unica.md.
21:00
În municipiul Chișinău, în perioada de vară, vor fi organizate 15 tabere cu sejur de zi, în instituțiile de învățământ primar și secundar, ciclu I și II, 14 tabere sportive, ... Post-ul Câte tabere pentru copii vor fi deschise în perioada de vară și care este prețul biletelor apare prima dată în Unica.md.
21:00
Această rețetă de iaurt este foarte simplă și gustoasă. Iaurtul făcut în casă este mult mai sănătos față de cel care se găsește în supermarketuri și este indicat pentru copii ... Post-ul Iaurt făcut în casă. O rețetă gustoasă și sănătoasă apare prima dată în Unica.md.
21:00
Bărbatul, acuzat de tentativă de omor, după ce și-a stropit soția cu acid – trimis pe banca acuzaților. Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Botanica, a finalizat urmărirea penală și a expediat ... Post-ul Bărbatul care și-ar fi stropit soția cu acid riscă detenție pe viață! Individul, trimis pe banca acuzaților apare prima dată în Unica.md.
21:00
În timp ce unii oameni investesc la bursă, alții preferă investiții mai previzibile cum ar fi mașinile clasice. Fabricate cu peste 30 de ani în urmă, mașinile clasice devin din ... Post-ul Merită să investești în mașini clasice? Da, dacă știți ce să căutați apare prima dată în Unica.md.
20:50
Pe data de 18 mai, în intervalul orelor 10:00 – 22:00, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală vă invită la unul din cele mai importante evenimente din viața comunității ... Post-ul Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală vă invită la „Noaptea Europeană a  Muzeelor”, ediția a XX-a apare prima dată în Unica.md.
17:30
Doi bărbați de 29 de ani și un minor de 16 ani, originari din Ștefan Vodă, au fost reținuți de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Rîșcani a ... Post-ul Doi bărbați și un minor de 16 ani, din Ștefan Vodă, reținuți pentru jafuri stradale apare prima dată în Unica.md.
16:40
Ministerul Justiției a înregistrat la Judecătoria Chișinău, sediul Centru, cererea de chemare în judecată prin care solicită aplicarea prevederilor Legii cu privire la partidele politice, privind limitarea activității Partidului Politic ... Post-ul Ministerul Justiției cere limitarea activității Partidului Şansă pentru șase luni apare prima dată în Unica.md.
16:40
14 capre au fost surprinse în timp ce pășteau într-o zonă cu puieți de arbori plantați în cadrul Programului Național de Extindere și Reabilitare a Pădurilor (PNERP). Potrivit Inspectoratului pentru ... Post-ul Un bărbat din Călărași a fost amendat pentru că-și păștea caprele în loc interzis apare prima dată în Unica.md.
14:50
Trimis pe banca acuzaților pentru că și-ar fi omorât soția, iar pentru a ascunde urmele crimei, a schimbat victima de haine, a machiat-o și a contactat 112, anunțând că a ... Post-ul Și-a omorât soția, iar pentru a ascunde urmele crimei i-a schimbat hainele, a machiat-o și a sunat la 112 anunțând că a găsit-o moartă apare prima dată în Unica.md.
14:10
Gheorghe Cotorobai, principalul suspect în omorul tinerei de 19 ani din Orhei, va sta încă 30 de zile în arest preventiv. Decizia a fost pronunțată de magistrați la 14 mai, scrie ... Post-ul Suspectul în cazul omorului tinerei gravide, răpite la Orhei, va sta încă 30 de zile în arest preventiv apare prima dată în Unica.md.
14:10
Un tânăr de 18 ani din satul Ustia, raionul Glodeni, a fost reținut pentru 72 de ore,  fiind suspectat de omor și tentativă de omor. Acesta ar fi omorât o femeie ... Post-ul Caz șocant! Un tânăr de 18 ani, reținut pentru omorul unei femei și tentativă de ucidere a unui bărbat pe care l-ar fi închis într-un beci pe un câmp apare prima dată în Unica.md.
13:30
Astăzi se încheie termenul de depunere a dosarelor de participare la concursul pentru selectarea procurorului general al R. Moldova. Până acum, un singur candidat a depus solicitarea de participare. E ... Post-ul Un singur candidat pentru funcția de Procuror General apare prima dată în Unica.md.
13:20
Olanda a dezvăluit noi informații despre incidentul care a dus la descalificarea lui Joost Klein de la Eurovision 2024, scrie The Independent citat de digi24.ro. Joost Klein a fost descalificat ... Post-ul De ce a fost descalificată Olanda înaintea finalei Eurovision 2024. Ce a făcut artistul care reprezenta țara apare prima dată în Unica.md.
13:10
Primăria Municipiului Chișinău informează că de Ziua Internațională a Familiei, marcată anual pe 15 mai, în capitală vor avea loc un șir de evenimente consacrate rolului familiei în societate. În ... Post-ul Evenimente dedicate Zilei Internaționale a Familiei, în Capitală apare prima dată în Unica.md.
12:30
Polițista Marina Iordachi are de-a dreptul cele mai puternice brațe, fiind triplă campioană europeană la Armwrestling. ”Spectacol de forță a făcut colega noastră la cel de al 33-lea Campionat european ... Post-ul Polițista moldoveancă cu cele mai puternice brațe! Marina Iordachi, triplă campioană europeană la Armwrestling apare prima dată în Unica.md.
12:20
De Ziua Internațională a Familiei, șefa statului menționează că este nevoie de cât mai multe familii fericite, aici acasă, în Republica Moldova și pentru aceasta trebuie să fie îmbunătățite condițiile ... Post-ul De Ziua Internațională a Familiei, președinta Maia Sandu anunță programul Prima Casă PLUS apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.