Târgul Pascal din Scuarul Catedralei Mitropolitane: Produse și tradiții pascale în centrul Chișinăului

Good News, 3 mai 2024 10:50

Locuitorii și oaspeții municipiului Chișinău sunt invitați, în perioada: 01-04 mai 2024, la Târgul Pascal din Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, care se desfășoară pe aleea vizavi de str. Mitropolit… Articolul Târgul Pascal din Scuarul Catedralei Mitropolitane: Produse și tradiții pascale în centrul Chișinăului apare prima dată în Good News.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Good News

Acum 24 ore
17:50
Conform unui studiu realizat recent de compania de cercetare politică și consultanță Intellect Group, majoritatea populației din Republica Moldova nu este mulțumită de viața lor. Datele relevă că doar 5%… Articolul SONDAJ// Niveluri de satisfacție în scădere în Moldova: Cauze și consecințe pentru bunăstarea socială apare prima dată în Good News.
17:20
Potrivit unui studiu recent efectuat de compania de cercetare politică și consultanță Intellect Group, nivelul de fericire al majorității populației din Republica Moldova este în scădere, cu impactul cel mai… Articolul SONDAJ// Moldova în fața unui declin al fericirii: Cum afectează persoanele în vârstă și locuitorii rurali apare prima dată în Good News.
17:20
Un sondaj recent realizat de Intellect Group a relevat niveluri ridicate de anxietate în rândul populației moldovenești, cu un accent special pe persoanele în vârstă și locuitorii din zonele rurale.… Articolul Moldova sub presiune: Niveluri ridicate de anxietate în populație, avertizează sondajul Intellect Group apare prima dată în Good News.
16:50
Un sondaj recent realizat de compania de cercetare politică și consultanță Intellect Group a relevat o statistică alarmantă privind sănătatea mintală a populației din Republica Moldova. Potrivit datelor colectate în… Articolul Studiu îngrijorător: Niveluri ridicate de gânduri sinucigașe în Moldova apare prima dată în Good News.
16:40
Un sondaj recent realizat de Intellect Group a scos la iveală niveluri extrem de scăzute de încredere în societate în rândul populației moldovenești. Sondajul, desfășurat în perioada 25-29 mai 2024… Articolul SONDAJ// Neîncrederea în viitor și stabilitatea financiară, probleme majore pentru moldoveni apare prima dată în Good News.
16:40
Un studiu recent realizat de compania de cercetare politică și consultanță Intellect Group relevă că instabilitatea financiară reprezintă o problemă gravă pentru majoritatea populației Republicii Moldova. Conform sondajului, doar 3%… Articolul Studiu Intellect Group: Nesiguranța financiară, o problemă majoră pentru Moldova apare prima dată în Good News.
15:50
Un sondaj recent realizat de Intellect Group relevă faptul că stresul este o realitate cotidiană pentru majoritatea populației, în special în rândul persoanelor în vârstă și al celor care lucrează.… Articolul Stresul cotidian afectează 80% din moldoveni, crescând riscul bolilor cronice apare prima dată în Good News.
15:30
Un nou sondaj realizat în Republica Moldova arată că sentimentul de singurătate și de neajutorare este răspândit în rândul populației, cu o concentrare deosebită în rândul persoanelor în vârstă și… Articolul Neajutorarea afectează 31% dintre vârstnici și 25% dintre locuitorii din mediul rural, conform unui sondaj recent apare prima dată în Good News.
Ieri
17:00
Pe 1 și 2 iunie curent, când, la Chișinău, va fi sărbătorită Ziua Internațională a Copiilor, un nou prilej minunat de a oferi celor mici momente de bucurie și aventură,… Articolul Chișinăul sărbătorește Ziua Copiilor cu troleibuze turistice gratuite apare prima dată în Good News.
11:10
Filmul „Fără Suflet”, în regia Anjei Kreis, va fi proiectat, în premieră, la cea de-a 58-a ediție a Karlovy Vary International Film Festival – evenimentul principal al industriei de film… Articolul Filmul „Fără Suflet” va participa la cea mai mare competiție cinematografică din Europa Centrală și de Est. Pelicula va fi proiectată acolo în premieră mondială apare prima dată în Good News.
11:00
Filmul unui regizor moldovean, Vlad Bolgarin, va avea o premieră mondială în cadrul unui festival internațional, organizat în China. Este vorba despre scurtmetrajul „Loc sub soare”. „Rezultatele remarcabile și talentul… Articolul Filmul moldovenesc „Loc sub soare” va concura în secțiunea „Live Action Short Film” la SIFF apare prima dată în Good News.
11:00
Politologul Ian Lisnevschi a atras atenția asupra unei tendințe tot mai îngrijorătoare în societate: Folosirea copiilor în scopuri politice. Într-o postare pe canalul său de Telegram, Lisnevschi a subliniat că… Articolul Ian Lisnevschi oferă soluții pentru protejarea copiilor de manipularea politică apare prima dată în Good News.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:00
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, anunță că, de Ziua Internațională a Copiilor, chișinăuienii, în special cei mici, se vor putea distra pe măsură și în inima Capitalei. Potrivit edilului,… Articolul Evenimente speciale pentru copii în inima Chișinăului de Ziua Internațională a Copiilor apare prima dată în Good News.
14:30
Trei dintre sportivele care ne vor reprezenta țara la „Jocurile Olimpice 2024” de la Paris, vor fi prezente sâmbătă, 8 iunie 2024, în Parcul „La Izvor”, la Festivalul „Chișinăul Sportiv… Articolul Jocurile Olimpice la Chișinău: Trei campioane vor împărtăși experiența lor la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024” apare prima dată în Good News.
10:30
Veste bună pentru iubitorii de film din Chișinău. Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, a anunțat lansarea celei de-a doua ediții a Festivalului de Film în Aer Liber! „Evenimentul va… Articolul Festivalul de film în aer liber revine în Chișinău apare prima dată în Good News.
28 mai 2024
17:00
Primarul General, Ion Ceban, îi invită pe toţi iubitorii de sport să participe sâmbătă, 8 iunie, la a II-a ediţie a Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024”, care va avea loc în… Articolul Întâlniți campionii Moldovei la Jocurile Olimpice 2024 la Festivalul „Chișinăul Sportiv” apare prima dată în Good News.
15:00
Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, anunță că, de Ziua Internațională a Copiilor, și Direcția Generală Educație, Tineret și Sport din cadrul Primăriei Capitalei va organiza un șir de… Articolul „Surprize pentru copii din partea Direcției Generale Educație, Tineret și Sport” apare prima dată în Good News.
14:50
Ion Ceban informează locuitorii Capitalei că, lucrările de renovare a trotuarului din str. Hristo Botev, continuă. „Lucrările de renovare a trotuarului de pe strada Hristo Botev, din sectorul Botanica, sunt… Articolul Continuă lucrările de renovare a trotuarului de pe str. Hristo Botev apare prima dată în Good News.
14:40
Compania Intellect Group a publicat rezultatele unui studiu extins intitulat “Rating Politic”, care analizează perspectivele integrării Moldovei în Uniunea Europeană. Potrivit acestui raport lunar realizat de experți interni și externi,… Articolul Intellect Group: Provocările și perspectivele integrării Moldovei în UE apare prima dată în Good News.
14:20
Compania Intellect Group a prezentat rezultatele unui sondaj Rating Politic, realizat de experți, oferind o perspectivă detaliată asupra potențialilor candidați care ar putea concura cu actualul președinte al Republicii Moldova,… Articolul Sondaj Intellect Group: Ion Ceban, cel mai promițător contracandidat al Maiei Sandu apare prima dată în Good News.
14:00
La Campionatul Țărilor Balcanice, care a avut loc la Izmir, Turcia, în perioada 25-26 mai 2024, patru angajați ai Poliției de Frontieră au obținut întâietate în diferite probe sportive. „Participarea… Articolul Performanțe de excepție: Polițiști de frontieră din Moldova obțin locuri fruntașe în competiția internațională apare prima dată în Good News.
12:40
Compania Intellect Group a publicat un nou studiu intitulat Rating Politic, care oferă o analiză lunară a activității politicienilor din Republica Moldova. Studiul combină cercetările calitative realizate de experți interni… Articolul Cine urcă și cine coboară în clasamentul politic al Moldovei? Analiza detaliată a Intellect Group apare prima dată în Good News.
27 mai 2024
17:20
Șefa statului a venit cu un mesaj de felicitare pentru sportivii noștri, care s-au întors de la Campionatul European de lupte U-23 de la Baku cu rezultate foarte bune. Sportiva… Articolul Maia Sandu felicită sportivii moldoveni pentru performanțele remarcabile apare prima dată în Good News.
16:20
Între 17 și 25 mai, orașul Kobe din Japonia a găzduit Campionatul Mondial de Para-Atletism, eveniment la care au participat mai mult de 1.000 de sportivi din întreaga lume. Republica… Articolul Sportivii moldoveni în top 10 la Campionatul Mondial de Para-Atletism din Kobe, Japonia apare prima dată în Good News.
15:10
Un tânăr sportiv din Republica Moldova, Gheorghe Grițco, a luat centura la MMA în cadrul unui Campionat de Arte Marțiale desfășurat la Paris, Franța, pe data de 25 mai curent.… Articolul Moldoveanul Gheorghe Grițco a cucerit centura MMA la Paris apare prima dată în Good News.
12:50
Elevii pasionați de Biologie, Chimie și Fizică au participat, în perioada 24-27 mai, la Olimpiada Republicană la Științe. Competiția a întrunit 72 de elevi din întreaga țară și s-a desfășurat… Articolul Olimpiada Republicană la Științe: Celebrând pasiunea pentru științe apare prima dată în Good News.
11:50
Republica Moldova a obținut încă o medalie de bronz la Campionatul European de lupte rezervat sportivilor sub vârsta de 23 de ani, care s-a desfășurat la Baku, Azerbaidjan, anunță Ministerul… Articolul Republica Moldova obține o nouă medalie la Campionatul European de lupte sub 23 de ani apare prima dată în Good News.
26 mai 2024
14:00
Sportivul Centrului Sportiv de pregătire a Loturilor Naționale Radu Lefter a devenit campion european în cadrul Campionatul European de Lupte rezervate vârstei sub 23 de ani. Potrivit Ministerului Educației și… Articolul Sportivul Radu Lefter aduce aurul în luptele libere pentru Moldova apare prima dată în Good News.
13:40
Primăria Municipiului Chișinău și Uniunea Juriștilor din Moldova au organizat un eveniment excepțional: primul semimaraton al profesiilor juridice din Chișinău „Legal Half-Marathon Chișinău 2024”. Prezent la eveniment, Primarul General, Ion… Articolul Chișinău găzduiește primul semimaraton dedicat profesiilor juridice: “Legal Half-Marathon 2024” apare prima dată în Good News.
25 mai 2024
14:20
Un copil din Ghana a fost recunoscut oficial ca fiind cel mai tânăr pictor masculin din lume. Mama lui a declarat pentru BBC că este mândră de capacitatea artistică a… Articolul Un copil din Africa devine cel mai tânăr pictor masculin din lume apare prima dată în Good News.
14:00
Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, informează că, astăzi, 25 mai, la Stadionul „Dinamo” din Capitală, zeci de copii talentați concurează în Marea Finală a competiției sportive interliceale din… Articolul Competiția interliceală la stadionul „Dinamo” din Chișinău apare prima dată în Good News.
24 mai 2024
18:30
Încă un proiect finalizat cu succes. „Intersecția semaforizată „str. Sf. Gheorghe – str. Alexandru Hâjdeu” a fost reparată capital”, informează Primarul General Ion Ceban. „În zonă se află două instituții… Articolul Intersecția semaforizată „str. Sf. Gheorghe – str. Alexandru Hâjdeu”, reparată capital apare prima dată în Good News.
17:10
Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, vă invită la un eveniment special, duminică, 26 mai, ora 18:00, la Digital Park. „După o zi plină la Forumul Municipal al Tinerilor… Articolul Primăria Chișinău invită tinerii la un concert extraordinar al îndrăgitului Satoshi apare prima dată în Good News.
16:50
Veste bună pentru locuitorii Capitalei. Primarul General, Ion Ceban, anunță că, astăzi, 24 mai, Primăria Chișinău a dat start activităților din cadrul Proiectului „Dialog cultural cu chișinăuienii”. Potrivit edilului, în… Articolul Weekend cultural la Chișinău: Concerte și ateliere de creație în parcuri apare prima dată în Good News.
15:40
Luptătoarea Mihaela Samoil a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte, rezervat sportivelor sub vârsta de 23 de ani, care are loc în Capitala Azerbaidjanului. Ea a învins-o… Articolul Mihaela Samoil câștigă medalia de bronz la Campionatul European U-23 de lupte din Baku apare prima dată în Good News.
14:00
Primarul General, Ion Ceban, anunță că, Primăria Municipiului Chișinău are plăcerea să invite chișinăuienii, de la mic la mare, la o nouă serie de activități cultural – artistice, care vor… Articolul Weekendul cultural în Parcul Alunelul: O invitație pentru toți chișinăuienii! apare prima dată în Good News.
11:40
Conducerea Inspectoratului General pentru Situații Urgență (IGSU) a menționat angajații instituției care au demonstrat realizările remarcabile în îndeplinirea misiunilor de salvare a vieților omenești și lichidarea situațiilor excepționale. Ceremonia de… Articolul IGSU onorează zece angajați pentru realizări remarcabile în salvarea vieților apare prima dată în Good News.
23 mai 2024
18:10
Maestrul fotograf Valerie Volontir, laureat al mai multor saloane și concursuri internaționale, redactor-șef al revistei NOI, a fost distins cu medalia de aur la Salonul Internațional de Artă Fotografică organizat… Articolul Valerie Volontir, premiat cu aur și bronz la prestigiosul Salon de Artă Fotografică din Suceava apare prima dată în Good News.
17:50
Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, te invită la „Chișinău BBQ Festival”, eveniment care se va desfășura în perioada 24-26 mai, în Parcul „Valea Trandafirilor” din Capitală, scrie edilul… Articolul Chișinău BBQ Festival: Mâncare delicioasă și concerte incendiare în Parcul Valea Trandafirilor apare prima dată în Good News.
17:10
Țările din „Triunghiul de la Weimar” (Germania, Polonia, Franța) vor ajuta Republica Moldova în consolidarea capacităților sale de securitate și apărare. După cum relatează Infotag, la un astfel de acord s-a… Articolul Germania, Polonia și Franța se angajează să ajute Moldova în consolidarea capacităților de securitate apare prima dată în Good News.
16:50
Î.M. Regia „Exdrupo” a achiziționat două compactoare noi cu valțuri, a anunțat Ion Ceban, pe rețelele sociale. „Achiziția celor două compactoare face parte din procesul de suplinire și înnoire a… Articolul Î.M. Regia „Exdrupo” obține două compactoare noi apare prima dată în Good News.
14:20
În contextul în care în ultima duminică a lunii mai, în R. Moldova este sărbătorită Ziua Nistrului, autoritățile anunță că vor organiza o serie de evenimente în acest sens. Potrivit… Articolul Ziua Nistrului în R. Moldova apare prima dată în Good News.
12:30
Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, informează că, pentru odihna, educația și distracția copiilor, în sezonul estival 2024, Primăria Capitalei va organiza, în cadrul centrelor extrașcolare, 13 tabere vocaționale.… Articolul Ion Ceban anunță organizarea a 13 tabere vocaționale și multiple programe educaționale pentru vara 2024 apare prima dată în Good News.
12:20
Parlamentul marchează astăzi 33 de ani de activitate. În această perioadă, forul legislativ a adoptat 12.986 de acte normative și s-a întrunit în 1.895 de ședințe. Potrivit statisticilor, în cele… Articolul Parlamentul marchează astăzi 33 de ani de activitate apare prima dată în Good News.
22 mai 2024
17:30
Fructele moldovenești sunt foarte apreciate pe piața internațională, iar acest lucru îl demonstrează exporturile-record de anul trecut. Declarația aparține președintelui Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe, Vitalie Gorincioi, care a… Articolul Creșterea semnificativă a exporturilor de fructe din Republica Moldova apare prima dată în Good News.
17:20
Copii și tineri talentați din raionul Drochia își expun lucrările la Parlament. Expoziția cu genericul „Prin artă spre un viitor frumos” reunește circa 170 de exponate care ilustrează arta în… Articolul “Prin artă spre un viitor frumos”: Expoziția talentelor din Drochia la Parlament apare prima dată în Good News.
16:50
Primarul Chișinăului, Ion Ceban a declarat într-un live pe facebook că va anunța decizia privind o eventuală candidatură la președinție, în câteva zile. ,,Vreau să vă anunț că în scurt… Articolul Ion Ceban va anunța în curând dacă va candida la președinția Republicii Moldova apare prima dată în Good News.
15:10
Președinta Maia Sandu i-a felicitat pe jucătorii de la „Petrocub Hâncești” care, în frunte cu antrenorul Andrei Martin, au câștigat titlul de campioni ai Moldovei la fotbal pentru prima dată… Articolul Maia Sandu felicită Petrocub Hîncești pentru primul titlu de campioni ai Moldovei la fotbal apare prima dată în Good News.
13:10
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, anunță că, municipalitatea întinde o mână de ajutor părinților, care încă nu au decis ce activitate extrașcolară s-ar potrivi pentru copilul lor. „Festivalul „Chișinău… Articolul Festivalul „Chișinău Sportiv 2024”: Oportunități extrașcolare pentru copiii din Chișinău apare prima dată în Good News.
12:10
„Fii parte din Plan” este tema Zilei Internaționale a Diversității Biologice marcată astăzi, 22 mai, și este un apel la acțiune pentru toate părțile interesate pentru a opri pierderea biodiversității… Articolul Ziua Internațională a Diversității Biologice apare prima dată în Good News.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.