Primarul Ion Ceban a lipsit de la evenimentele organizate cu ocazia zilei de 9 mai, fiindcă e plecat în vacanță cu familia

Unica.md, 9 mai 2024 21:00

Primarul Ion Ceban lipsește de la evenimentele organizate cu ocazia zilei de 9 mai, fiindcă e plecat în vacanță cu familia. Asta a spus viceprimarul Ilie Ceban, venit să depună ... Post-ul Primarul Ion Ceban a lipsit de la evenimentele organizate cu ocazia zilei de 9 mai, fiindcă e plecat în vacanță cu familia apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 4 ore
16:00
Într-o lume în care ne întrebăm constant dacă suntem de ajuns, Tania Cerga vine să ne ofere răspunsul prin muzica și mesajele sale. Mulți dintre noi am încercat să ne ... Post-ul Descoperă Muzica și Îmbrățișează Acceptarea de Sine cu Tania Cerga! Artista ne provoacă la un concert altfel, mîine, 21 mai, la Artcor apare prima dată în Unica.md.
15:50
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Regionale Nord au depistat un cetățean străin, care a intrat ilegal în Republica Moldova cu o motocicletă, înmatriculată în Ucraina. Cazul a avut loc ... Post-ul A fugit de război cu motocicleta, dar a fost prins în Moldova apare prima dată în Unica.md.
15:40
O crimă săvârșită cu deosebită cruzime a bulversat raionul Drochia la sfârșitul anului trecut. Un bărbat de 44 de ani a ucis cu toporul o femeie și pe fiul acestuia ... Post-ul Caz șocant la Drochia! Un chiriaș a ucis cu toporul gazdele, mama și fiul apare prima dată în Unica.md.
15:40
Peste o sută de instituții de educație preșcolară din orașul Chișinău și suburbiile capitalei își vor sista temporar activitatea pentru o perioadă de la două săptămâni până la o lună. ... Post-ul 117 grădinițe din Chișinău își vor sista temporar activitatea în perioada de vară apare prima dată în Unica.md.
15:40
Fostul șef al Poliției criminale din Hâncești, condamnat la 12 ani și 6 luni de închisoare pentru uciderea din culpă în 2018 a tânărului Dan Osipciuc la o piscină din ... Post-ul Părinții tânărului de 20 de ani împușcat la o piscină din Hâncești, indignați că justiția e de partea ucigașilor apare prima dată în Unica.md.
Acum 8 ore
12:30
În luna mai, multe persoane se confruntă cu alergii sezoniere datorită creșterii polenului în aer. Iată câteva dintre cele mai comune alergii care apar în această perioadă și sfaturi pentru ... Post-ul Atenție la alergiile de sezon! În luna mai, multe persoane se confruntă cu alergii sezoniere datorită creșterii polenului în aer apare prima dată în Unica.md.
11:50
Primăria Municipiului Chișinău a dat start sezonului estival 2024, la „Teatrul de Vară”, cu un concert memorabil și emoționant, în memoria lui Ion Aldea Teodorovici, sub genericul „Mi-a fost dorul, ... Post-ul A fost dat startul sezonului estival 2024 la „Teatrul de Vară” apare prima dată în Unica.md.
11:40
Căușeni. În stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, așa au urcat la volan o femeie de 35 ani și un bărbat de 64 de ani. La 18 mai, femeia ... Post-ul Femeie beată criță la volan! Ce alcoolemie avea șoferița de 35 de ani apare prima dată în Unica.md.
11:40
Pompierii IGSU au lichidat flăcările ce au cuprins două remorci în capitală. În noaptea zilei de 20 mai 2024, pompierii din capitală au fost solicitați pentru a stinge flăcările, care ... Post-ul Două remorci, cuprinse de flăcări în sectoarele Centru și Ciocana apare prima dată în Unica.md.
11:40
Directorul unui gimnaziu din raionul Drochia a fost găsită fără viață chiar în instituția de învățământ. Cadavrul a fost depistat în 18 mai, în jurul orei 19:40, în sala de ... Post-ul Directoarea gimnaziului din satul Drochia, găsită fără suflare în sala de sport a instituției apare prima dată în Unica.md.
11:30
Președintele Comisiei Medicale a conducătorilor de autovehicule din or. Ialoveni, secretara comisiei, medicul psihiatru și trei intermediari sunt cercetați de CNA și procurori pentru corupere sistemică. Potrivit faptelor investigate, membrii ... Post-ul Șase persoane, printre care președintele și mebri ai Comisiei medicale a conducătorilor de autovehicule din Ialoveni, cercetate de CNA apare prima dată în Unica.md.
Acum 12 ore
09:10
Marina și Teodor Cârnaț, dezvăluiri șocante despre discuțiile pe care le-au purtat oaspeții acestora la nunta lor în cadrul podcastu-lui ”Acasă la Măruță”. „La nunta noastră nu era om să ... Post-ul Secrete din culisele nunții Marinei cu Teodor Cârnaț! Cuplul a făcut dezvăluiri, în premieră apare prima dată în Unica.md.
09:10
Polițiștii capitalei au depistat într-o clădire părăsită din sectorul Centru o geantă cu droguri, asemănătoare hașișului. În cadrul cercetării la fața locului au fost ridicate 181 de pachețele cu substanțe ... Post-ul Geantă ticsită cu droguri, descoperită într-o clădire părăsită din sectorul Centru apare prima dată în Unica.md.
09:00
Atenție șoferi, restricții de circulație în sectorul Ciocana al capitalei, anunță Poliția. În legătură cu executarea lucrărilor de reparație pe bd. Mircea cel Bătrân, tronsonul cuprins între străzile Petru Zadnipru ... Post-ul Atenție șoferi! Restricții de circulație în sectorul Ciocana al Capitalei apare prima dată în Unica.md.
09:00
Nivelul investiţiilor româneşti în afara graniţelor ţării a ajuns la aproape 4,5 miliarde de euro în 2023. Faţă de acum zece ani, suma a crescut de şapte ori. Suma de ... Post-ul Republica Moldova, în topul preferințelor businessmenilor români apare prima dată în Unica.md.
09:00
Poliția solicită sprijinul cetățenilor pentru a găsi un bărbat de 71 de ani, din municipiul Bălți, care în seara zilei de 11 mai a plecat într-o direcție necunoscută și până ... Post-ul ATENȚIE! Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru a găsi un bărbat dispărut fără urmă apare prima dată în Unica.md.
08:50
Președintele Iranului, Ebrahim Raisi și ministrul de Externe, Hossein Amir Abdollahian, au murit în urma accidentului de elicopter produs ieri într-o zonă muntoasă din nordul țării, potrivit Reuters care citează ... Post-ul Președintele Iranului și ministrul de Externe au murit în urma accidentului aviatic produs ieri într-o zonă muntoasă din nordul țării apare prima dată în Unica.md.
08:50
Echipa Republicii Moldova a fost premiată în cadrul Concursului Internațional de Științe și Inginerie Regeneron ISEF, desfășurat în Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii, în perioada 11-17 mai 2024. ... Post-ul Republica Moldova, loc de frunte în cadrul Concursului Internațional de Științe și Inginerie Regeneron ISEF 2024 apare prima dată în Unica.md.
08:40
Premieră pentru sportul din Republica Moldova! Pentru prima dată, țara noastră va participa la Jocurile Olimpice de Vară la proba de tenis de masă, anunță Ministerul Educației și Cercetării. Vladislav ... Post-ul Premieră pentru sportul din Republica Moldova! Pentru prima dată, țara noastră va participa la Jocurile Olimpice de Vară la proba de tenis de masă apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
21:20
Pe cel puțin patru pagini de Facebook – „Sportlandia MD”, „Sportlandia MD”, „MD Sportlandia” și „MD Sportlandia” – create în ultimele zile, au apărut anunțuri care propun spre vânzare încălțăminte ... Post-ul O nouă escrocherie în mediul online: papuci de brand ,,Nike” la 38 de lei apare prima dată în Unica.md.
20:20
Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a cântat o interpretare a piesei „Rockin’ in the Free World” a lui Neil Young, alături de o trupă locală, într-un bar numit ... Post-ul Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a cântat la chitară într-un bar, în timpul vizitei la Kiev apare prima dată în Unica.md.
20:10
Cel puţin cinci persoane au fost ucise şi 16 rănite duminică, într-o zonă de recreere din afara oraşului Harkov, în urma unor lovituri aeriene ruse, au anunţat oficiali locali citaţi ... Post-ul Rușii au atacat astăzi un centru de recreere din Harkov: sunt raportați 5 morți și 16 răniți apare prima dată în Unica.md.
20:00
Documentul cu fișa de salariu a președintelui francez Emmanuel Macron, în format PDF, a fost publicat pe madada.fr, în urma unei cereri făcute de un fost jurnalist, Xavier Berne, relatează ... Post-ul Ce salariu are Emmanuel Macron. „Fluturașul” cu retribuția președintelui Franței a fost publicat în premieră apare prima dată în Unica.md.
19:40
Autoritatea de reglementare americană în domeniul sănătăţii a autorizat o imunoterapie ţintită pentru tratamentul pacienţilor adulţi cu cancer pulmonar cu celule mici, greu de tratat sau care s-a agravat în ... Post-ul SUA autorizează un medicament pentru pacienții cu cancer pulmonar apare prima dată în Unica.md.
19:30
Finlanda va propune un proiect de lege care să le permită agenţilor de frontieră să blocheze solicitanţii de azil care încearcă să intre din Rusia. Decizia ar putea determina Helsinki ... Post-ul Statul din UE care le va închide ușa solicitanţilor de azil din Rusia apare prima dată în Unica.md.
Ieri
19:20
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și reprezentații Gărzii Naționale din statul Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, vor desfășura instruiri de simulare despre comportamentul în ... Post-ul Garda Națională a Carolinei de Nord și USMF vor desfășura instruiri despre comportamentul în caz de calamități apare prima dată în Unica.md.
19:00
Aproape 10.000 de persoane au fost constrânse să-şi părăsească locuinţele din regiunea Harkov, în nord-estul Ucrainei, în urma unor atacuri terestre ale forţelor armate ruse. Foto: Reuters „În total, 9.907 ... Post-ul Evacuări masive în regiunea Harkov, în urma atacurilor terestre ale rușilor. Mii de oameni își părăsesc casele apare prima dată în Unica.md.
18:30
Un Memorandum de Înțelegere între ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare din R. Moldova și Ministerul Agriculturii, Suveranității Alimentare și Silviculturii al Italiei a fost semnat miercuri, 15 mai, la Roma. ... Post-ul Miniștrii agriculturii din Republica Moldova și Italia, în cooperare în domeniul cercetării agricole apare prima dată în Unica.md.
18:20
Punctul de control comun Giurgiulești-Reni a fost inagurat joi, 16 mai, după finalizarea lucrărilor de reconstrucție. Proiectul este rezultatul eforturilor comune dintre Republica Moldova, Ucraina, România și partenerii din SUA ... Post-ul Punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Reni, reconstruit prin eforturile comune ale României și Ucrainei apare prima dată în Unica.md.
18:20
Facultatea de Drept a USM a devenit membră cu drepturi depline în cadrul Rețelei Francofone de Drept Internațional. Reușita vine după prestația studenților în cadrul Concursului de drept internațional „Charles ... Post-ul Facultatea de Drept a USM, membră a Rețelei Francofone de Drept Internațional apare prima dată în Unica.md.
18:00
În prima semifinală a sezonului 14 „Românii au talent”, Violeta Botezatu, Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu, a cucerit scena cu o interpretare deosebită a piesei ”Lume, soro, lume”. Imagine simbol ... Post-ul Românii au talent: O moldoveanca a cucerit publicul cu o deosebită interpretare a piesei ”Lume, soro, lume” apare prima dată în Unica.md.
17:40
Sucursala Romgaz din Chișinău a fost înregistrată joi la Agenția Servicii Publice a Republicii Moldova, în Registrul de Stat al persoanelor juridice, informează compania printr-un comunicat remis Agerpres. Consiliului de ... Post-ul Cel mai mare producător și furnizor de gaze naturale din România a deschis o sucursală la Chișinău apare prima dată în Unica.md.
17:30
Ucrainenii au atacat cu peste 100 de drone instalații militare și baze navale din Crimeea. De asemenea, un alt atac major a vizat o rafinărie din sudul Rusiei, ceea ce ... Post-ul Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit baze navale, rafinării și instalații militare ruse apare prima dată în Unica.md.
17:30
Președintele Maia Sandu, a avut o întâlnire ieri cu moldovenii stabiliți în Frankfurt pe Main. Șefa statului a discutat cu cetățenii despre securitatea țării, educația și locurile de muncă, reforma ... Post-ul Maia Sandu, la întâlnirea cu diaspora din Frankfurt: ,,Referendumul va demonstra angajamentul nostru pentru pace, democrație și progres” apare prima dată în Unica.md.
17:10
La începutul lunii iunie, părintele Constantin Necula va susține mai multe conferințe în Republica Moldova. Evenimentele sunt organizate de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din Guvernul României. ... Post-ul Preotul Constantin Necula vine în Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
17:00
Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi a suferit prăbușire. S-a întâmplat duminică, 19 mai, scrie apnews.com cu referire la televiziunea de stat iraniană. Nu se știe ... Post-ul Elicopterul cu președintele Iranului la bord s-ar fi prăbușit în urmă cu puțin timp apare prima dată în Unica.md.
16:40
Dronele îi vor însoți în curând pe polițiști la apelurile la 911 în tot orașul, au declarat oficialii NYPD. Imagine simbol Un nou program pilot „Drone as First Responder” va ... Post-ul Orașul în care dronele îi vor însoți pe polițiști la toate apelurile de urgență apare prima dată în Unica.md.
16:20
Copila și nou-născutul au fost duși la spital, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Oświęcim, sudul Polonia, transmite Onet. Urmează informații care vă pot afecta emoțional. Grupul ... Post-ul O fetiță de 13 ani a născut în toaletă în timpul unei excursii apare prima dată în Unica.md.
16:00
Pacea și unitatea pe continentul european vor fi sărbătorite astăzi, 19 mai, începând cu ora 14:00, în municipiul Bălți, unde va fi inaugurat Orășelul European, anunță într-un comunicat Delegația Uniunii ... Post-ul Orășelul European își deschide porțile la Bălți. Agenda evenimentului apare prima dată în Unica.md.
15:30
Eveniment de anvergură desfășurat la spitalul Clinic Municipal ,,Gheorghe Paladi” din Chișinău! Conferința științifico-practică națională a celebrat aniversarea de 95 de ani a academicianului Gheorghe Paladi. La data de 9 ... Post-ul Eveniment grandios de însemnătate națională la Spitalul clinic municipal ,,Gheorghe Paladi” apare prima dată în Unica.md.
15:00
Anual, la 19 mai, marcăm Ziua Mondială a medicilor de familie, la inițiativa Organizației Mondiale a Medicilor de Familie, cu scopul de a accentua rolul și importanța asistenței medicale primare ... Post-ul Astăzi este marcată Ziua Mondială a medicilor de familie apare prima dată în Unica.md.
14:50
Şapte persoane, între care se numărau şi două femei, au fost spânzurate sâmbătă în Iran, în condiţiile în care Republica Islamică recurge tot mai des la pedeapsa cu moartea în ... Post-ul Şapte persoane, între care şi două femei, au fost spânzurate sâmbătă în Iran apare prima dată în Unica.md.
13:40
Dorin Recean pleacă la Bruxelles săptămâna viitoare, alături de o delegație din care face parte și viceprim-ministra pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov. Oficialii moldoveni vor participa la cea de-a opta ... Post-ul Premierul Dorin Recean pleacă la Bruxelles săptămâna viitoare. Se va întâlni cu șeful diplomației europene Josep Borell apare prima dată în Unica.md.
13:20
Agenții imobiliari susțin că vânzările de apartamente în ultimele două luni sunt în scădere cu aproximativ 20 la sută decât se așteptau. Cauza principală rămâne războiul, dar și deoarece construirea ... Post-ul Piața locuințelor, din nou în declin. Vânzările de apartamente au scăzut apare prima dată în Unica.md.
13:00
O fată de 21 de ani a murit, sâmbătă, într-un apartament din Sibiu, după ce a fost înjunghiată de iubitul său. Tânărul de 24 de ani a fost prins de ... Post-ul O fată de 21 de ani, ucisă cu sânge rece de iubitul său, la Sibiu apare prima dată în Unica.md.
13:00
Preşedinta Georgiei, Salome Zurabişvili, care s-a opus prin veto legii criticate a „influenţei străine”, i-a cerut sâmbătă preşedintelui francez, Emmanuel Macron, să vină la Tbilisi pentru a „scoate definitiv Caucazul ... Post-ul Preşedinta Georgiei îi cere președintelui Franței să vină la Tbilisi apare prima dată în Unica.md.
12:50
Cu al doilea soț, Margarita Graceva creștea doi copii din prima căsătorie, precum și un fiu comun. Acum, cei doi mai au o împlinire, femeia a devenit mamă pentru a ... Post-ul A devenit din nou mamă. Rusoaica căreia fostul soț i-a tăiat brațele cu toporul, a născut al patrulea copil apare prima dată în Unica.md.
11:50
Un meteorit a luminat cerul deasupra Portugaliei și Spaniei, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Imagini cu mingea de foc albastră care pătrunde în atmosferă au inundat rețelele de socializare, ... Post-ul Un meteorit spectaculos, surprins pe cerul Portugaliei apare prima dată în Unica.md.
11:40
În luna iunie curent va fi semnat contractul pentru construcția podului peste râul Prut, la Ungheni. Acesta este parte din Autostrada A8, care va face legătura între România și Republica ... Post-ul O autostradă va face legătura între România și Republica Moldova. Este o premieră pentru ambele state apare prima dată în Unica.md.
11:30
Rusia a lovit din nou Ucraina sâmbătă seara cu atacuri masive cu drone. Explozii au fost auzite în cea mai mare parte a Ucrainei, inclusiv în Kiev. Potrivit forţelor aeriene ... Post-ul Un nou atac cu drone, produs noaptea în Ucraina: Explozii în aproape toată țara, inclusiv în Kiev și Crimeea apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.