VIDEO Adolescent, prins cu droguri, a predat benevol pachețelele cu substanțe narcotice

Realitatea.md, 10 mai 2024 12:40

Un adolescent de 17 de ani a fost prins în flagrant cu droguri pe strada Alba Iulia din capitală de polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani. Tânărul a fost condus la inspectorat unde a predat benevol 40 de pachețele cu substanță care se presupune a fi drog. Ulterior, pachețelele au fost transmise pentru efectuarea expertizei la […] Articolul VIDEO Adolescent, prins cu droguri, a predat benevol pachețelele cu substanțe narcotice apare prima dată în Realitatea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Realitatea.md

Acum 2 ore
22:40
Gigantul japonez al băuturilor Kirin Holdings a început să vândă o lingură electrică despre care cercetătorii susțin că poate promova o alimentație mai sănătoasă prin accentuarea gustului sărat fără adăugarea de sare, informează Reuters. Lansarea de luni a produsului marchează prima comercializare a tehnologiei care anul trecut a câștigat un premiu Ig Nobel, acordat cercetărilor […] Articolul Japonia: O lingură electrică, premiată cu Ig Nobel a fost pusă în vânzare apare prima dată în Realitatea.md.
22:10
Mama Mădălinei Cojocari, fetiţa dispărută la sfârşitul anului 2022, în Carolina de Nord, a pledat vinovată luni în faţa instanţei. Aceasta își recunoște vina pentru că nu a raportat la timp dispariția, iar acum riscă deportarea, după ce anterior pledase nevinovată, scrie libertate.ro cu referire la Fox News. Bunica fetei, Rodica Cojocari, o acuză pe […] Articolul Mama Mădălinei Cojocari şi-a recunoscut vina în faţa instanţei. Riscă să fie deportată din Carolina de Nord apare prima dată în Realitatea.md.
21:50
Președintele Volodimir Zelenski a criticat aliații occidentali pentru întârzierea în luarea deciziilor privind sprijinul militar pentru Ucraina, conform unui interviu exclusiv acordat luni pentru Reuters la Kiev, informează Agerpres. El a descris livrarea sistemelor de apărare antiaeriană, cum ar fi Patriot, ca „un mare pas înainte, dar înainte de asta, doi pași înapoi”. Zelenski a […] Articolul Mesajul dur a lui Zelenski către Occident: Deciziile sunt întârziate cu un an apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 4 ore
21:30
Producția industrială a înregistrat o scădere de 0,6% în luna martie 2024 comparativ cu martie 2023, conform datelor publicate de Biroul Național de Statistică. Totuși, în primul trimestru al anului 2024, producția industrială a crescut cu 2,2% față de aceeași perioadă a anului precedent, scrie Bani.md. Scăderea producției industriale din martie 2024 a fost influențată […] Articolul BANI.MD Industria Moldovei încă nu își revine! În luna martie s-a comprimat cu 0,6% apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 6 ore
19:30
Statele baltice ar trebui să transmită țărilor occidentale mesajul că pacea în condițiile Rusiei nu va însemna sfârșitul suferinței umane. Prim-ministrul Estoniei, Kaja Kallas, a declarat acest lucru într-un interviu acordat LRT, relatează Ukrayinska Pravda. Kallas neagă că Rusia câștigă războiul. Premierul estonian a recunoscut că aliații occidentali trebuie să fie convinși din ce în […] Articolul Prim-ministrul Estoniei: „Pacea în condițiile Rusiei nu va însemna sfârșitul suferinței umane” apare prima dată în Realitatea.md.
19:00
Fondatorii posturilor „Gold TV”, „MBC” și „Drive FM” au fost sancționați cu 65 000 de lei pentru întreruperea nemotivată a activității pentru o perioadă mai mare de 10 zile. Despre asta anunță Consiliului Audiovizualului (CA). În același timp, furnizorul postului „Cotidianul TV-CTV”, a fost amendat cu 5 000 de lei, pentru neprezentarea înregistrărilor programelor. „Furnizorul […] Articolul Consiliul Audiovizualului a împărțit din nou amenzi. În „joc” sunt trei furnizori de servicii TV și unul de radio apare prima dată în Realitatea.md.
17:50
Guvernul austriac va aloca 5 milioane de euro pentru fondul de sprijin energetic al Ucrainei. Potrivit European Pravda, acest lucru a fost raportat de ORF. Un comunicat de presă al Ministerului Energiei spune că acești bani vor fi folosiți pentru a restabili infrastructura energetică a Ucrainei, care a fost grav afectată după mai bine de […] Articolul Austria va aloca 5 milioane de euro pentru refacerea sectorului energetic din Ucraina apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 8 ore
17:40
În contextul Zilei Sportivului și a Mișcării Olimpice, Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a organizat un turneu de mini-fotbal. Au participat angajați ai ministerelor, ambasadelor și organizațiilor internaționale acreditate la Chișinău. Ministrul Dan Perciun a fost prezent la deschiderea competiției. Oficialul spune că își dorește să mai organizeze în viitor un asemenea campionat, doar că […] Articolul FOTO Meci de fotbal între oficialii țării. Ministrul Dan Perciun, prezent la deschiderea competiției apare prima dată în Realitatea.md.
17:40
Poliția de Frontieră Iași precizează că a verificat actele Lăutarilor timp de 20 de minute. Mai exact, comunicatorii instituției au precizat la solicitarea redacției Realitatea că în autocar se aflau 47 de persoane, iar formalitățile au durat între 2:40 și 3:00. Conform reglementărilor Schengen, dacă nu deține pașaport diplomatic, persoana nu poate traversa prioritar frontiera. […] Articolul Scandalul cu Botgros la hotar: Poliția de Frontieră Iași declară că a verificat actele Lăutarilor în 20 de minute apare prima dată în Realitatea.md.
17:40
În premieră pentru Republica Moldova! 185 de elevi ai claselor a IV din două licee din Capitală au susținut în format digital testul la matematică, din cadrul testării naționale în învățământul primar, anunță Ministerul Educației și Cercetării. „Republica Moldova face istorie. Suntem încrezători că acest proces va continua și se va înscrie perfect în lumea […] Articolul Moldova face istorie! 185 de elevi din clasele a IV-a au susținut în format digital testul la matematică apare prima dată în Realitatea.md.
17:20
Președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Naționale a Albinei, zi dedicată și muncii apicultorilor, care este marcată astăzi, 20 mai. „Cu multă muncă, investiții la standarde europene și cu prețuire față de albine și miere, în Moldova se dezvoltă afaceri frumoase și produse de calitate. Le doresc tuturor […] Articolul VIDEO Maia Sandu: Le doresc tuturor apicultorilor cât mai multe realizări apare prima dată în Realitatea.md.
17:20
Un ucrainean a introdus în corpul soției sale moldovence o petardă și a aprins-o. Cazul a avut loc în Cehia, unde familia celor doi se refugiase după începutul războiului. Versiunea bărbatului este că soția a acceptat „să se joace” cu el, după o cină romantică. Ulterior, însă a aprins-o din greșeală, în timp ce încerca […] Articolul Un ucrainean a intordus în corpul soției sale moldovence o petardă și a aprins-o. Femeia spune că nu e prima dată apare prima dată în Realitatea.md.
17:10
Două semafoare moderne pentru pietoni au fost instalate pe strada Studenților, la intersecția cu bulevardul Moscova, pentru a spori gradul de siguranță la traversarea trecerii, care se află în imediata apropiere a Universității Tehnice a Moldovei (UTM) și zilnic este traversată de un flux mare de oameni, anunță Întreprinderea Municipală Rețelele Electrice de Iluminat „Lumteh”. […] Articolul Două semafoare moderne pentru pietoni au fost instalate în sectorul Rîșcani. Precizările Lumteh apare prima dată în Realitatea.md.
17:10
„Viața e ca și o gamă în Do major” este noua carte semnată de compozitorul Eugen Doga. Lansarea volumului a avut loc în salonul muzical din incinta casei familiei Doga. Cartea a fost tipărită la editura din București, „Anamarol” în această primăvară. „Între cele două coperte se regăsesc o seamă de partituri ale pieselor Maestrului, […] Articolul FOTO Viața e ca și o gamă în Do major – noua carte, semnată de compozitorul Eugen Doga apare prima dată în Realitatea.md.
17:00
„Viața e ca o gamă în Do major” este noua carte semnată de compozitorul Eugen Doga. Lansarea volumului a avut loc în salonul muzical din incinta casei familiei Doga. Cartea a fost tipărită la editura din București, „Anamarol” în această primăvară. „Între cele două coperte se regăsesc o seamă de partituri ale pieselor Maestrului, unele […] Articolul FOTO Viața e ca o gamă în Do major – noua carte, semnată de compozitorul Eugen Doga apare prima dată în Realitatea.md.
16:40
La Curtea Penală Internațională se solicită mandate de arestare pe numele liderului Hamas din Gaza, Yahya Sinwar, dar și pentru prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu. Aceștia sunt acuzați de crime de război și crime împotriva umanității, urmare a acțiunilor militare care au demarat în regiune pe 7 octombrie. Procurorul Karim Khan mai solicită mandate pentru ministrul […] Articolul Procuror de la Haga cere arestarea lui Netanyahu și a liderului Hamas. Sunt acuzați că au comis crime de război apare prima dată în Realitatea.md.
16:30
Primăria Municipiului Chișinău organizează cea de-a II ediție a evenimentului sportiv de excepție – Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 08 iunie 2024, în Parcul „La Izvor” și va cuprinde un vast program de activități sportive, masterclass-uri, activități de divertisment și un târg cu produse autohtone. Potrivit municipalității, participanții la festival vor […] Articolul Municipalitatea organizează Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”. Când va avea loc și cine va participa apare prima dată în Realitatea.md.
16:20
Mai multe unități de tehnică militară se vor deplasa pe drumurile naționale din Republica Moldova. Potrivit comunicatului emis de Ministerul Apărării, acțiunea va avea loc în perioada mai – iunie curent. Ministerul Apărării (MA) informează că tehnica militară din dotarea unor unități ale Armatei Naționale se va deplasa din locurile de dislocare permanentă spre cele […] Articolul Unități de tehnică militară vor circula pe drumurile din țară. Ce spune Ministerul Apărării apare prima dată în Realitatea.md.
15:50
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea, din numele Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) a depus luni, 20 mai curent, o sesizare la Curtea Constituțională prin care a contestat Legea cu privire la votul prin corespondență, aprobată de Parlament în data de 26 aprilie 2024. În opinia socialistului, Legea respectivă încalcă principiile constituționale și internaționale care garantează drepturi […] Articolul VIDEO BCS a atacat la CC Legea cu privire la votul prin corespondență. Batrîncea: Încalcă principiile constituționale apare prima dată în Realitatea.md.
15:50
Patru sportivi moldoveni s-au întors acasă cu șase medalii de la Campionatul European de Arte Marțiale Mixte, MMA (GAMMA). Turneul s-a desfășurat în Slovacia. La proba de striking MMA, Petru Buzdugan (77 kg), Cristian Constantinov (+93 kg) și Dmitrii Ceacusta (-93 kg) au obținut locul I. Tot în concursul acestei probe, Oleg Pirvu (+ 93 […] Articolul Campioni la Arte Marțiale Mixte. Patru sportivi moldoveni au adus acasă șase medalii apare prima dată în Realitatea.md.
15:50
Un conațional căutat de autoritățile spaniole a fost reținut la vama Sculeni. Bărbatul a fost predat responsabililor din Republica Moldova. Persoana a fost identificată pe 18 mai, în jurul orei 16:40, la Sculeni. Tânărul are 24 de ani și conducea un vehicul înmatriculat în Republica Moldova. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de […] Articolul Moldovean căutat în Spania, reținut la hotarul moldo-român. Infracțiunea pe care a comis-o apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 12 ore
15:40
Un moldovean care a încercat să intre ilegal în România, pentru a-și găsi un loc de muncă, a fost depistat de polițiștii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși. Persoana a fost preluată de către polițiștii de frontieră moldoveni în vederea continuării cercetărilor. „În data de 17 mai a.c., în jurul orei 14:30, patrula comună […] Articolul Un moldovean, depistat în timp ce încerca să intre ilegal în România. Ce l-a făcut să recurgă la acest gest? apare prima dată în Realitatea.md.
15:20
15 tabere cu sejur de zi, 3 tabere constante, 14 tabere sportive, 1 tabără ecologică, 13 instituții extrașcolare, vor funcționa în acest an în Capitală. În total pentru această vară sunt planificate 9880 de bilete, din care 2438 cu titlu gratuit, a anunțat şeful adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, Andrei Pavaloi. Responsabilul […] Articolul Aproape 2500 bilete pentru taberele de odihnă din Chișinău vor fi oferite gratuit de municipalitate apare prima dată în Realitatea.md.
14:30
Funcționarii responsabili de promovarea legii georgiene privind „agenții străini” de tip rusesc ar putea fi supuși înghețării activelor și interdicțiilor de călătorie, conform unui nou proiect de lege care urmează să fie prezentat Congresului SUA, scrie Politico. Se vor propune sancțiuni împotriva funcționarilor care au motive să fie responsabili de subminarea democrației, a respectării drepturilor […] Articolul Politico: Congresul SUA va propune sancțiuni împotriva oficialilor georgieni apare prima dată în Realitatea.md.
14:20
Astăzi, 20 mai, la sediul Poliției de Frontieră a avut loc evenimentul de prezentare a bunurilor, achiziționate cu sprijinul financiar al Guvernului Italiei. Bugetul proietului pentru IGPF a constituit 1 337 301, 00 euro. „Proiectul, implementat de Misiunea OIM în Republica Moldova în perioada 1 iulie 2022 – 30 iunie 2024, are ca obiectiv principal […] Articolul FOTO Poliția de Frontieră mai modernă! Ce echipamente performante au primit apare prima dată în Realitatea.md.
14:20
Oamenii legii au fost alertați în dimineața de 16 mai despre faptul că un elev ar fi fost rănit la un liceu din centrul Capitalei. La fața locului s-a stabilit că tânărul are 17 ani și a suportat câteva zgârieturi la mâini. Pe rețelele de socializare circulă informații precum că minorul ar fi încercat să […] Articolul Incident la un liceu din Capitală: Poliția, chemată după ce un elev a fost rănit. Ar fi încercat să se sinucidă? apare prima dată în Realitatea.md.
13:40
Un bărbat de 67 ani, aflat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat cu succes de echipele SAMU Rîșcani, informează Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească. Incidentul s-a produs duminică, 19 mai. „Pentru deservirea solicitării a fost alocată echipa de asistență medicală urgentă din cadrul SAMU Rîșcani, care a intervenit prompt și a depistat pacientul în […] Articolul La un pas de moarte! Un bărbat de 67 ani, resuscitat de medicii de la urgență, după ce a suferit un stop cardiac apare prima dată în Realitatea.md.
13:30
Preşedintele iranian Ebrahim Raisi şi ministrul său de externe, Hossein Amirabdollahian, şi-au pierdut viaţa în prăbușirea elicopterului care îi transporta, într-o zonă muntoasă şi pe o vreme foarte rece, a declarat luni un oficial iranian, după ce echipe de căutare au localizat epava aparatului de zbor în provincia Azerbaidjanul de Est, informează Reuters, potrivit Agerpres.  […] Articolul Președintele iranian Ebrahim Raisi și ministrul de Externe au murit în accidentul de elicopter apare prima dată în Realitatea.md.
13:20
Centrul Municipal de Tineret a împlinit cinci ani de activitate. În acest timp, Primăria Chișinău a reușit să deschidă cinci Centre moderne de Tineret. Astfel, în cadrul ședinței Primăriei Capitalei de luni, 20 mai, Primarul Ion Ceban, a declarat că alocațiile pentru aceste proiecte au fost majorate de 30 de ori. „Practic, de 30 de […] Articolul VIDEO Centrul Municipal de Tineret a împlinit cinci ani de activitate apare prima dată în Realitatea.md.
13:20
Directoarea școlii din Drochia, găsită fără suflare în sala de sport a instituției pe 18 mai, este petrecută luni pe ultimul drum. Reprezentanții ai Primăriei locale au comunicat pentru redacția Rupor că elevii nu merg în această zi la ore, iar preotul a recomandat ca instituția să fie sfințită. Interlocutorii au mai comunicat că directoarea […] Articolul RUPOR.MD Tragedia de la Drochia: Directoarea școlii, găsită moartă în sala de sport, ar fi avut mai multe conflicte apare prima dată în Realitatea.md.
13:20
38 de elevi din Republica Moldova au fost premiați în cadrul Olimpiadei Republicane la Limba și literatura română (clasele alolingve). Competiția s-a desfășurat în perioada 17-19 mai, la Liceul Teoretic „N. Gogol” din Chișinău, și a întrunit 134 de elevi din întreaga țară. Olimpiada Republicană la Limba și literatura română (alolingvi), este organizată anual de […] Articolul Mândrie! 38 de elevi din țară, premiați în cadrul Olimpiadei Republicane la Limba și literatura română apare prima dată în Realitatea.md.
12:40
Duminică, 19 mai, în 9 localități din Republica Moldova au avut loc alegeri locale noi și parțiale, primele de acest fel organizate după alegerile locale generale din 2023. În acest sens, Promo-LEX vine cu câteva constatări. Potrivit Promo-LEX, informațiile prezentate au fost colectate și raportate de către trei observatori pe termen lung (OTL) și șapte […] Articolul Constatările Misiunii de observare Promo-LEX privind alegerile locale noi și parțiale. Au fost depistate încălcări? apare prima dată în Realitatea.md.
12:30
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, va întreprinde o vizită de lucru la Paris, săptămâna viitoare. Despre asta anunță reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în Franța, într-un mesaj pe Facebook. Speakerul va avea o întrevedere și cu diaspora noastră marți, 28 mai curent, iar doritorii sunt invitați să se înregistreze în prealabil. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la […] Articolul Igor Grosu merge la Paris. Va avea o întrevedere și cu diaspora noastră din Franța apare prima dată în Realitatea.md.
12:20
Faptul că, la nivel mondial, numărul fumătorilor nu scade reprezintă o confirmare că mulți dintre ei fie nu înțeleg pe deplin pericolul acestui obicei dăunător, fie pur și simplu ignoră informațiile importante despre consecințele fumatului. În Moldova, 26.7% din populație fumează activ, transmite deschide.md. În timp ce nicotina, ca substanță individuală, nu provoacă boli grave […] Articolul Cardiolog: Dacă pacientul nu poate renunța la fumat, trebuie schimbată abordarea apare prima dată în Realitatea.md.
12:20
Un bărbat de 43 de ani a fost prins pe strada Petru Rareș cu substanțe interzise la el. Potrivit carabinierilor, individul s-a alarmat când a văzut militarii. Astfel, angajații Inspectoratului General al Carabinierilor (IGC) au stopat persoana, iar la întrebările acestora, individul a declarat că deține la sine substanțe interzise. „Ca urmare, s-a solicitat intervenția […] Articolul S-a dat singur de gol? Un bărbat cu droguri la el, prins de carabinieri apare prima dată în Realitatea.md.
11:40
De la începutul operațiunii „Motociclistul”, 8 aprilie, cei mai mulți șoferi au fost depistați fără permis de conducere.  Astfel, polițiștii au prins șoferi cu diferite încălcări, cum ar fi depășirea limitei de viteză sau conduceau în stare de ebrietate. Datele transmise de Inspectoratului General al Poliției (IGP): 153 de motocicliști au fost sancționați pentru încălcarea […] Articolul Operațiunea Motociclistul: Cei mai mulți șoferi au fost depistați fără permis de conducere apare prima dată în Realitatea.md.
11:40
Reorganizarea mai multor colegii și școli profesionale urmează să fie decisă joi, la ședința cabiinetului de miniștri. Proiectul propus de Ministerul Educației prevede că acestea vor fuziona cu alte instituții de profil din țară. Lista instituțiilor vizate: Centrul de Excelenţă în Servicii şi Prelucrarea Alimentelor din Bălți va absorbi Școala Profesională din Alexăndreni, Sîngerei. Colegiul […] Articolul Marea reorganizare din Educație: „Sentința” pentru mai multe colegii și școli profesionale va fi pronunțată joi apare prima dată în Realitatea.md.
11:40
În data de 1 iunie, când este marcată Ziua Internaţională a Copilului, în Capitală vor avea loc mai multe evenimente. La Grădina Zoologică din Chișinău va fi organizată Ziua Ușilor Deschide, iar una dintre surprize este faptul că pe parcursul acestei zile, intrarea pe teritoriul Grădinii Zoologice va fi absolut gratuită pentru toți copiii de […] Articolul VIDEO Surpriză de 1 iunie! Toți copiii vor avea acces gratuit pe teritoriul Grădinii Zoologice din Chișinău apare prima dată în Realitatea.md.
11:20
Președintele Comisiei Medicale a conducătorilor de autovehicule din orașul Ialoveni, secretara comisiei, medicul psihiatru și trei intermediari sunt cercetați de Centrul Național Anticorupție și procurori pentru corupere sistemică. Potrivit CNA, membrii Comisiei sunt bănuiți că primeau sistematic de la diferite persoane fizice bani ce nu li se cuvin în schimbul facilitării eliberării adeverinței medicale a […] Articolul Eliberau contra cost adeverințe medicale pentru șoferi! 6 persoane, cercetate de CNA, pentru corupție sistemică apare prima dată în Realitatea.md.
11:10
Duminică, în nouă localități din țară au avut loc alegeri locale noi sau parțiale. Cetățenii din localitățile Cairaclia și Salcia (Taraclia), Chioselia Rusă și Cotvscoe (Găgăuzia), Târnova (Dondușeni), Bucovăț (Strășeni), Sagaidac (Cimișlia), Hănăsenii Noi (Leova) au ales primari și consilieri locali. În total, la vot s-au prezentat puțin pesste 4000 de persoane dintre cele peste […] Articolul Alegeri locale noi și parțiale: CEC anunță cum au fost împărțite voturile în cele 9 localități apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 24 ore
10:40
O elevă din Republica Moldova a obținut locul patru la Concursul Internațional de Științe și Inginerie Regeneron ISEF. Evenimentul s-a desfășurat în Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii, în perioada 11-17 mai 2024. Potrivit Ministerului Educației și Cercetării (MEC), Felicia Iordachi, elevă la Liceul Teoretic „Orizont” din municipiul Chișinău este câștigătoarea premiului de 500 […] Articolul O elevă din Chișinău a obținut locul patru la Concursul Internațional de Științe și Inginerie apare prima dată în Realitatea.md.
10:40
Directoarea unei școli din raionul Drochia a fost găsită strangulată. Un angajat a depistat corpul neînsuflețit al femeii în sala de sport a instituției de învățământ. Oamenii legii au fost alertați pe 18 mai, în jurul orei 19:40. Informația a fost confirmată pentru Realitatea de către ofițera de presă a Poliției locale, Svetlana Talpă. Pentru […] Articolul Tragedie la o școală din Drochia: Directoarea, găsită fără suflare în sala de sport a instituției apare prima dată în Realitatea.md.
10:30
Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 21-24 mai va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală. Măsura este luată de poliție în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a circa 40 de delegații străine participante la cel de-al XIX-lea Congres al Curților Constituționale Europene, care vor vizita Guvernul și Parlamentul […] Articolul Anunțul municipalității: Timp de câteva zile va fi limitat accesul în unele locuri din Chișinău apare prima dată în Realitatea.md.
10:20
„UE nu are culoare politică”. Declarația a fost făcută de ambasadorul român Cristian Leon Țurcanu, de Ziua Europei, desfășurată la Bălți. Diplomatul spune că cetățenii de pe acest mal al Prutului au „inimi europene”. El a mai menționat că oamenii din Republica Moldova își doresc pace și prosperitate. „Cu toții își doresc pace și prosperitate, […] Articolul FOTO Flacăra pro-europeană se aprinde la Bălţi! Ambasadorul Ţurcanu: UE are culoarea prosperităţii apare prima dată în Realitatea.md.
10:20
Aproximativ 500 de persoane au vizitat Bănca Național a Moldovei, în seara zilei de sâmbătă, 18 mai, pentru a descoperi arta și istoricul monetar al Republicii Moldova. Vizitatorii au avut ocazia să vadă emisiuni de monede și bancnote comemorative, precum și proiecte de artă și documentare tematice care explorează influențele culturale și estetice în designul […] Articolul Aproape 500 de persoane au vizitat BNM în Noaptea Europeană a Muzeelor apare prima dată în Realitatea.md.
09:50
În atenția șoferilor! Poliția Națională anunță că până la data de 10 iunie vor fi restricții de circulație în sectorul Ciocana al Capitalei. Așadar, începând de astăzi, 20 mai, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație pe bulevardul Mircea cel Bătrân, tronsonul cuprins între străzile Petru Zadnipru și Profesor Ion Dumeniuc, traficul rutier va fi suspendat […] Articolul Până în luna iunie vor fi restricții de circulație într-un sector din Capitală. Precizările poliției apare prima dată în Realitatea.md.
09:50
Un bărbat de 71 ani din municipiul Bălți este căutat de oamenii legii, după ce în seara de 11 mai a plecat într-o direcție necunoscută și nu s-a mai întors. Semnalmente: înălțimea 1,76-1,78 m și păr cărunt.În momentul plecării, acesta purta o cămașă gri în carouri, pantaloni negri și încălțăminte neagră. „Persoanele care dețin informații […] Articolul ATENȚIE, bărbatul din imagini este căutat! Poliția solicită ajutor cetățenilor apare prima dată în Realitatea.md.
09:30
Primăria Municipiului Chișinău informează că astăzi, 20 mai, în intervalul 10:00 –16:00, va fi sistat temporar traficul rutier pe un tronson din strada Mihail Sadoveanu, între strada Igor Vieru și strada Profesor Ion Dumeniuc, sectorul Ciocana, în legătură cu desfășurarea acțiunilor de filmare pentru realizarea unui proiect cinematografic. Municipalitatea precizează că în cadrul aceleiași acțiuni, […] Articolul Atenție, se filmează! Pe unele străzi din sectorul Ciocana va fi sistat temporar traficul rutier apare prima dată în Realitatea.md.
09:10
Polițiștii capitalei au depistat într-o clădire părăsită din sectorul Centru o geantă cu droguri, asemănătoare hașișului. În cadrul cercetării la fața locului au fost ridicate 181 de pachețele cu substanțe narcotice. Oamenii legii au identificat și reținut trei bărbați de 20, 23 și 25 de ani din capitală. Suspecții au comunicat polițiștilor că activează în […] Articolul VIDEO 181 de pachețele cu substanțe narcotice au fost ridicate de oamenii legii. Trei bărbați, reținuți apare prima dată în Realitatea.md.
09:00
 Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că vremea se încălzește treptat după o perioadă răcoroasă. Maximele termice vor oscila între +21 și +26 de grade Celsius. În capitală și centrul țării se așteaptă maxime de până la +23°C, iar minima va arăta +9°C. La nord termometrele vor arăta temperaturi cuprinse între +21 și +6°C. În sudul țării […] Articolul Vremea se încălzește treptat: Vom avea temperaturi de până la +26°C apare prima dată în Realitatea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.