/VIDEO/ La Bălţi s-a dat startul Campionatului Naţional la Caiac Canoe pentru juniori și tineri

TV Nord, 17 mai 2024 15:30

La Bălți a fost dat startul Campionatului Național la Caiac Canoe pentru juniori și tineri cu vârstă de până la 18 ani. IURIE DMITRACOV, Șeful departamentului Tineret și Sport din Bălți: „Ce se petrece astăzi la canalul de canotaj, se atribuie la școala noastră sportivă specializată unde se cultivă 2 tipuri de sport, înotul și […] Acest articol /VIDEO/ La Bălţi s-a dat startul Campionatului Naţional la Caiac Canoe pentru juniori și tineri a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV Nord

Ieri
11:40
În fiecare an, în prima zi de vară, se celebrează Ziua Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om. Ziua Copilului – 1 Iunie, a intrat în istorie începând cu anul 1925, când la Geneva s-a ţinut Conferinţa Mondială pentru Bunăstarea Copiilor și a fost adoptată Declarația pentru protecția copilului. […] Acest articol 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Ion Munteanu a fost învestit astăzi dimineață, 1 iunie, în funcția de procuror general. Ceremonia a avut loc la Procuratura Generală. „Aveți o misiune complicată. Astăzi, din păcate, în justiție se face mai puțin decât se vorbește și a venit timpul să se facă mai multe, mai repede și mai ferm și mai corect. Eu […] Acest articol Republica Moldova are procuror general. Cine este Ion Munteanu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
Pentru astăzi, 1 iunie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cer noros pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi de +28 de grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +30 de grade Celsius. Iar în Sudul țării se așteaptă +32 de grade. În Capitală, maximele se opresc la +30 de grade […] Acest articol /METEO/ Caniculă în prima zi de vară. Câte grade vor fi astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
01:40
Ansamblul Hecenii din raionul Sîngerei, a obținut locul III în finala show-ului Românii au Talent. Dansatorii s-au ales cu locul de bronz și 10.000 de euro. Marele câștigător a fost desemnat Cristian Ciaușu. Tinerii au încins scena cu un dans din Bucovina. După prestația spectaculoasă, jurații au fost impresionați de evoluția ansamblului. „Sunt foarte mândră […] Acest articol /VIDEO/ Ansamblului Hecenii din raionul Sîngerei a obținut locul III la „Românii au Talent” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
31 mai 2024
18:40
Rușii au atacat Kievul cu drone Shahed și rachete de croazieră, vineri dimineață, și au provocat un incendiu într-o clădire, a declarat şeful administraţiei militare din capitala ucraineană. Atacuri au avut loc și asupra Harkov, trei persoane fiind ucise și 16 rănite, notează Digi24.ro. Serhiy Popko, şeful administraţiei militare din Kiev, a declarat pe aplicaţia […] Acest articol Rușii au atacat Ucraina cu drone Shahed și rachete a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:40
Zeci de tineri și copii s-au distrat la festivalul Urban Vibes desfășurat la Bălți. „E foarte frumos pentru orașul nostru, e foarte grandios, noi suntem bucuroși.” Tinerii s-au adunat să deseneze și să facă cunoștință cu arta stradală. „Astăzi am venit să desenez graffiti pe pereți, e o artă stradală, am fost invitat. Mă ocup […] Acest articol /VIDEO/ Graffiti, break dance și skateboarding. Festivalul Urban Vibes a revenit la Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Ofițerii CNA și procurorii au reținut astăzi un avocat în flagrant, în momentul returnării unor mijloace financiare ilicite, primite anterior de la denunțător. Acesta a restituit mita primită, în valoare de 4000 de euro, pe motiv că nu și-ar fi onorat promisiunea. Potrivit faptelor investigate, avocatul ar fi pretins 6000 de euro, susținând că ar […] Acest articol Un avocat din capitală a fost reținut de CNA în momentul returnării unei mite, în valoare de 4000 de euro, primite anterior a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:20
Emoții mari pentru absolvenții claselor a XII din întreaga țară. Aceștia și-au luat rămas buni de la profesorii și colegii cu care au petrecut cei 12 ani de școală. A răsunat pentru ultima oară clopoțelul și pentru tinerii de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din Bălți, care au fost cuprinși de nostalgia despărțirii. ANASTASIA UNGUREANU, […] Acest articol /VIDEO/ Scumpii ani de liceu… Absolvenții Liceului „Lucian Blaga” din Bălți și-au luat rămas bun de la profesori și colegi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
„Într-o bună zi, providența ne aduce un dar. Darul suprem din acest univers, care se numește viață. Trebuie să fim recunoscători pentru acest dar și trebuie să știm cum să-l valorificăm. Eu încerc în măsura capacităților mele să fac lucrul acesta. În viață mă conduc de o expresie frumoasă a lui George Enescu: „Te înalț […] Acest articol /VIDEO/ La ceas aniversar: două cuvinte care mă interesează- omul și viața. Ion Gagim, 70 de ani de la naștere a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Dintre cele 49 de dosare deschise în primăvara anului 2023, doar șapte agenți economici au fost deferiți justiției. Dintre cei cinci angajați ai Agenției de Intervenție și Plăți în Agricultură (AIPA) cercetați pentru luare de mită, doar doi au fost puși sub învinuire. Fosta șefă a Secției Teritoriale Bălți, Victoria Mileșco, este învinuită de luarea […] Acest articol Rezultatele dezumflate ale anchetei în dosarul AIPA a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:20
În cadrul Congresului Mondial al Societăților pentru Știința Solului, desfășurat în perioada 19-21 mai 2024 la Florența, Italia, Cernoziomul Tipic din Stepa Bălțului a fost declarat „Solul Anului 2024”. Evenimentul a reunit peste 1500 de participanți din 85 de țări, recunoscând astfel importanța a acestui tip de sol, care este un exemplu de referință globală. […] Acest articol Cernoziomul Tipic din Stepa Bălțului, declarat „Solul Anului 2024” la nivel internațional a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:50
Juriul din cadrul procesului Stormy Daniels al fostului președinte al SUA, Donald Trump, a ajuns la un verdict, joi noapte, după două zile de deliberări. Juriul new-yorkez a deliberat vreme de 11 ore pe parcursul a două zile. În urma acestui verdict, judecătorul de proces, Juan Merchan, urmează să stabilească pedeapsa pe care va trebui […] Acest articol Donald Trump este primul fost președinte american condamnat. A fost găsit vinovat în procesul Stormy Daniels a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:50
Cer noros și ploi. În Nordul țării meteorologii prognozează ploi slabe, în Centru averse cu descărcări electrice, iar la Sud se așteaptă cer noros. În Nord vor fi temperaturi de +26 de grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +28 de grade Celsius. Iar în Sudul țării se așteaptă +30 de grade. […] Acest articol /METEO/ Cer noros și ploi în ultima zi de primăvară a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
30 mai 2024
17:10
La Soroca a fost inaugurat un Centru tehnico-didactic în mecanică agricolă. Încăperea, construită cu o investiție de 787 de mii de euro, a fost dotată cu utilaje și mobilier de ultimă generație. Cele trei laboratoare ale centrului – de sudură, de mentenanță a utilajelor agricole și o sală de studii modernă – vor oferi elevilor […] Acest articol /VIDEO/ Elevii de la Colegiul Tehnic Agricol din Soroca vor studia și practica pe utilaje agricole de ultimă generație a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:40
Accident rutier cu implicarea a trei automobile la ieșirea din municipiul Bălți. Nicio persoană nu a avut de suferit. MIROSLAV CRIȚEA, inspector superior IP Sîngerei, accidente rutiere: „Preliminar e un accident rutier fără persoane cu traumatisme, e numai cu pagube materiale, vom cerceta cazul și o să vedem care s-a făcut vinovat de cele întâmplate. […] Acest articol /VIDEO/ Accident rutier cu implicarea a trei automobile la ieșirea din municipiul Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:40
Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a anunțat rezultatele concursului pentru funcția de procuror general al Republicii Moldova. Procurorul general interimar Ion Munteanu a obținut cel mai mare număr de puncte, scrie newsmaker.md. Potrivit rezultatelor probei interviu, Munteanu a obținut un punctaj mediu de 9,21; adjunctul interimar al procurorului-șef al Procuraturii Anticorupție Octavian Iachimovschi – 8,8 iar procurorul Alexandru […] Acest articol Concursul pentru funcția de procuror general: Ion Munteanu a obținut cel mai mare punctaj a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:00
Peste 200 de bărbaţi din nordul ţării și-au amintit cum e să facă târâș pe coate. VLAD ȘAPTEFRAȚI, rezervist: „Astăzi am avut trageri, zilele trecute ne-am pregătit pentru această zi, am efectuat mai multe exerciții și astăzi am reușit cu succes să ochim țintele propuse și inamicul se pare că a fost distrus. Eu personal […] Acest articol /VIDEO/ Rezerviștii de la Bălți astăzi au tras din arme: „Are cine sta la straja țării” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:30
Polițiștii din Soroca au reținut un bărbat de 36 de ani, suspectat de omorul unui tânăr din localitatea Bădiceni. Oamenii legii au fost alertați aproape de miezul nopții de o femeie din localitate, care a comunicat că a depistat la sol un tânăr cu semne de moarte violentă. Grupa operativă a Inspectoratului de poliție Soroca […] Acest articol /VIDEO/ Gelozia îl va duce după gratii. Un bărbat din Soroca, reținut pentru că ar fi ucis un tânăr de 25 de ani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:10
O șoferiță va rămâne cel puțin pentru o lună fără dreptul de a conduce mijloace de transport. Polițiștii din nordul țării au stopat o Skoda condusă de o femeie de 37 de ani din Bălți. Aceasta se deplasa prin satul Sadovoe, municipiul Bălți, cu viteza de 118 km/h. Șoferița urmează să fie sancționată cu amendă […] Acest articol O șoferiță din Bălți va rămâne cel puțin pentru o lună fără permis a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
Actrița rusă Anastasia Zavorotniuc s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani, în această noapte. Timp de mai mulți ani, aceasta suferea de cancer cerebral. Vestea tragică a fost anunțată pe contul de instagram al Anastasiei Zavorotniuc. „Dragi prieteni! Este foarte greu de găsit cuvintele potrivite. Nastea noastră a murit în această noapte, […] Acest articol O cunoscută actriță rusă s-a stins din viață. Suferea de o boală incurabilă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
Părintele Constantin Necula va susține mai multe conferințe în Republica Moldova. La Bălți, conferința „Nu căutați pe cel viu între morți” va avea loc pe 4 iunie. Întrunirea va fi organizată în incinta Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, la ora 14.00 Intrarea va fi liberă. Evenimentul este organizat de către Departamentul pentru Relația cu […] Acest articol Preotul Constantin Necula vine la Bălți. Va ține o conferință a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:30
Meteorologii au prelungit și pentru ziua de astăzi Codul Galben de instabilitate atmosferică, care va fi în vigoare până la 22:00. Potrivit meteorologilor, se prevăd descărcări electrice cu ploi de scurtă durată, izolat averse puternice (în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 15-35 l/m2) cu grindină și […] Acest articol Codul Galben de instabilitate atmosferică- prelungit și pentru astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
Irina Niciporeanco s-a refugiat din Ucraina, regiunea Cercasî în RM. IRINA NICIPOREANCO, refugiată: „Mă numesc Niciporeanco Irina, eu sunt din Ucraina, regiunea Cercasî, am venit în 2022 aici în casa bunicului ca refugiată, pentru că la noi s-a început războiul. Noi am venit în luna aprilie, pe 7 aprilie noi am venit, după o lună […] Acest articol /VIDEO/ A început o nouă viață în Republica Moldova. Istoria unei refugiate din Ucraina care își educă de una singură  5 copii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:50
O persoană a murit după ce a ajuns în motorul unui avion în funcţiune pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, a anunţat miercuri compania aeriană olandeză KLM, relatează SkyNews şi BBC, potrivit stirileprotv.ro. Într-o postare pe X, aeroportul Schiphol a descris incidentul ca fiind „oribil”. Poliţia militară olandeză, Marechaussee, a declarat într-un tweet că desfăşoară o […] Acest articol O persoană a murit după ce a fost aspirată de motorul pornit al unui avion, pe aeroportul Schiphol din Amsterdam a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
Pentru astăzi, 30 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează ploi în majoritatea localităților din Republica Moldova. În unele regiuni precipitațiile vor fi însoțite de tunete și descărcări electrice. În Nord se așteaptă temperaturi de +19 grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +21 de grade Celsius. Iar în Sudul țării se așteaptă +23 […] Acest articol /METEO/ Soare și ploi. Câte grade vor fi astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
29 mai 2024
19:40
Aflat într-o vizită oficială la Chișinău, secretarul de stat american, Antony Blinken a precizat într-o conferință de presă, susținută alături de președinta Maia Sandu că SUA va continua să sprijine țara noastră. Pentru sectorul energetic vor fi alocate 85 de milioane de dolari. Investiția ne va ajuta să ne întărim rețeaua electrică.  Vezi declarațiile mai jos. […] Acest articol /VIDEO/Antony Blinken: SUA va continua să investească în sistemul energetic al Republicii Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
19:00
Statele Unite ale Americii vor acorda Republicii Moldova un nou pachet de sprijin financiar în valoare de 50 de milioane de dolari. Banii vor fi destinați, printre altele, pentru rezistența la interferențele rusești și creșterea economică. Precizările au fost făcute de secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, într-o conferință de presă comună cu președinta […] Acest articol Blinken a anunțat un nou pachet de sprijin financiar în valoare de 50 de milioane de dolari pentru Republica Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:10
Mai mulți locuitori din satul Tomeștii Noi, raionul Glodeni se plâng de invazia unor ciori, care îi lasă fără culturile din grădină. Oamenii spun că nu mai știu cum să își apere roada de aceste păsări. „Problema mea cea mai mare sunt ciorile care s-au așezat aici la club pe acești plopi, plopii sunt înalți […] Acest articol /VIDEO/ Invazie de ciori în satul Tomeștii Noi din raionul Glodeni. Oamenii sunt disperați a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:50
Un bărbat în vârstă de 81 de ani a fost arestat în California, SUA, după ce și-ar fi terorizat vecinii cu o praștie timp de aproximativ un deceniu, scrie Digi24.ro cu referire la Sky News. El ar fi spart geamuri și parbrizele mașinilor folosind o praștie, a declarat poliția. Zeci de persoane au raportat că […] Acest articol Un bătrân din SUA și-a terorizat vecinii cu o praștie timp de un deceniu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:50
Coreea de Nord a aruncat cel puțin 260 de baloane care transportau gunoi în Sud, ceea ce a determinat autoritățile să-și avertizeze locuitorii să rămână în casă. Potrivit BBC, Armata din Coreea de Sud a avertizat, de asemenea, publicul să nu atingă baloanele albe și pungile de plastic atașate acestora, deoarece acestea conțin „deșeuri murdare și […] Acest articol Baloane uriașe cu gunoi și excremente trimise de Coreea de Nord în Coreea de Sud. Locuitorii, avertizați să rămână în case a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
„Foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu de ceea ce este, mulțumim Domnului că ne-a dat ploița care este, râde totul împrejur și porumbul, și grâul, și copacii și păsările, mulțumim frumos.” Plouă abundent în toată țara. La nord, oamenii se bucură de o ploaie ciobănească și curată. Locuitorii satului Balatina din raionul Glodeni spun că demult […] Acest articol /VIDEO/ S-a rupt cerul. În nordul țării plouă abundent, dar fără stricăciuni: „Mulțumim Doamne pentru ploiță” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Un tânăr de 18 ani a intrat în coliziune cu o ambulanță de marcă Mercedes Sprinter, condusă de un bărbat de 63 de ani din raionul Fălești. Accidentul s-a produs în această după amiază la intersecția străzilor Decebal și Alexandru cel Bun, în municipiul Bălți. Potrivit martorilor oculari, ambulanța avea semnalul sonor și girofarul pornit. […] Acest articol /FOTO/ Un motociclist de 18 s-a tamponat cu o ambulanță, la Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:00
Ministrul Protecției Mediului și a Resurselor Naturale din Ucraina, Ruslan Strelets, a fost într-o vizită de lucru la Chișinău, la invitația ministrului Mediului Sergiu Lazarencu. Această vizită este o premieră în relațiile de colaborare dintre cele 2 ministere, domnul Strelets fiind primul ministru al mediului din Ucraina care vine în Republica Moldova. În cadrul întrevederii, […] Acest articol Ministrul Protecției Mediului și a Resurselor Naturale din Ucraina a fost într-o vizită de lucru la Chișinău a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:30
Codul Galben de instabilitate atmosferică a fost prelungit pe întreg teritoriul țării până la sfârșitul zilei de astăzi Se prevăd descărcări electrice cu ploi de scurtă durată, izolat averse puternice (în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 15-35 l/m2) cu grindină slabă și intensificări ale vântului în […] Acest articol Codul Galben de instabilitate atmosferică, prelungit până la sfârșitul zilei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:00
Două persoane au încercat să treacă ilegal frontiera de stat pentru a ajunge în România. ARTIOM ȘUTCA, șeful Serviciului Regim și Ordine Publică Direcția Regională Nord: „A avut loc o demonstrare la simularea unui exercițiu cu scenariul precum că două persoane au întreprins tentativa de a ocoli punctul de trecere și a trece ilicit Frontiera […] Acest articol /VIDEO/ Două persoane au încercat să treacă ilegal frontiera de stat pentru a ajunge în România. Ce au comis a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
Un echipaj medical a fost solicitat în această dimineață la ora 00:52 pentru acordarea asistenței medicale de urgență unei gravide de 23 de ani, cu motivul solicitării „Sarcina III, 38 săptămâni” într-o localitate din raionul Sîngerei. Pentru deservirea solicitării a fost alocată echipa de asistență medicală urgentă specializată Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SAMU Bălți […] Acest articol Un echipaj medical de la Bălți a asitat nașterea unei tinere din Sîngerei, la domiciliu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:00
Ploaia de adeară și astăzi dimineață se lasă cu consecințe. Locatarii unui bloc locativ din Chișinău s-au trezit cu apartamentele inundate. Din imaginile video publicate pe rețelele de socializare se poate observa cum apa curge pe scara blocului și se prelinge în apartamentul unui locatar. Pe tavanul apartamentului la fel curge apă. Menționăm că ieri […] Acest articol /VIDEO/ Un bloc locativ din Chișinău inundat de ploaie. „S-a dus tavanul nostru…” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Chișinău a găzduit cea de-a 10-a ședință operativă a HUB-ului de Securitate al UE, un eveniment cu tematica principală axată pe sistemele IT de mari dimensiuni în domeniul justiției și afacerilor interne. Evenimentul a reunit oficiali de rang înalt și experți în securitate din cadrul Uniunii Europene și Republicii Moldova, printre care se numără Ministrul […] Acest articol Moldova va beneficia de suport din partea UE pentru gestionarea sistemelor IT, care contribuie la consolidarea securității interne a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:30
Pentru astăzi, 29 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează timp posomorât și ploi în majoritatea localităților din Republica Moldova. În unele localități precipitațiile vor fi însoțite de tunete și descărcări electrice. În Nord se așteaptă temperaturi de +20 de grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +22 de grade Celsius. Iar în […] Acest articol /METEO/ Timp posomorât și ploi în majoritatea localităților din Republica Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
28 mai 2024
17:40
Programul Prima Casă Plus va fi disponibil pentru cetățeni, începând cu luna iulie 2024, iar până atunci Guvernul va finaliza procesele necesare, pentru a simplifica procedurile de accesare. Despre modificările operate pentru îmbunătățirea programului a vorbit prim-ministrul Dorin Recean, în cadrul unei conferințe de presă. „Guvernul lansează programul Prima Casă Plus, un ajutor de stat țintit, […] Acest articol Prim-ministrul Dorin Recean: „Programul Prima Casă Plus este o investiție în viitorul tinerilor și al familiilor din Republica Moldova” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:00
Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent D. Logsdon, care își încheie misiunea diplomatică în țara noastră. Premierul Dorin Recean și-a exprimat gratitudinea pentru sprijinul pe care SUA îl acordă Republicii Moldova, inclusiv în contextul regional actual, și a apreciat aportul personal al ambasadorului la […] Acest articol Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere de rămas bun cu ambasadorul SUA, Kent D. Logsdon a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:30
Motoarele au urlat, iar norii de praf s-au ridicat sâmbătă la Edineț, unde a avut loc prima etapă a Campionatului Național de Autocross. Zeci de piloți din Republica Moldova s-au duelat pe un traseu special amenajat, oferind un spectacol plin de adrenalină și emoții spectatorilor veniți să-i susțină. INA SURNIN, organizator: „Piloții trebuie neapărat să […] Acest articol /VIDEO/ Adrenalină și viteză la Edineț: A avut loc prima etapă a Campionatului Național de Autocross a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orelor 03:00, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Ocnița. În urma unei informații operative parvenite, în zona de responsabilitate a SPF Ocnița pe direcția Ocnița-Sokireanî, polițiștii de frontieră au observat un grup de bărbați ce înaintau, pe jos, spre interiorul țării. La fața […] Acest articol Șase cetățeni ucraineni, documentați de polițiștii de frontieră după ce au fost prinși trecând ilegal frontiera moldo-ucraineană a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Militarii din rezervă și-au dat întâlnire pe poligonul din cadrul Brigăzii 1 Infanterie Motorizată din Bălți VADIM ROȘCA, militar în rezervă: „Aceasta este un drept onorific al fiecărui cetățean, al fiecărei țări, eu nu sunt militar profesionist, sunt rezervist, acum am primit ordin de a ne prezenta la antrenamente, dar cred eu că este ceva […] Acest articol /VIDEO/ Rezerviștii din cadrul Armatei Naționale, chemați la antrenamente: „Nu sunt profesionist, dar mă simt onorat” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:30
Forţele armate ucrainene vor crea noi unităţi formate exclusiv din foşti deţinuţi de drept comun, care vor semna contracte pentru a se alătura forţelor armate care vor fi trimise să lupte pe front, a anunţat marţi ministrul ucrainean al justiţiei Denis Maliuska, scrie adevarul.ro Maliuska a explicat că decizia de a nu amesteca deţinuţii de […] Acest articol Ucraina va forma unităţi exclusiv din deţinuţi, separate de armată a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
La Brătușeni a fost organizat Festivalul Pascal care a reunit zeci de oameni din tot raionul Edineț. ANGELA BAZATIN, șefa secției raionale Cultură Edineț: „Obiectivul principal al acestui festival este de a uni într-un festival unic. La fel, menirea acestui festival este de a uni angajații din domeniul culturii, administrația publică locală și preoții parohiilor […] Acest articol /VIDEO/ Învierea lui Hristos, slăvită la Brătușeni. În localitate s-a desfășurat tradiționalul Festival Pascal a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:10
Meteorologii au emis Cod Galben de instabilitate atmosferică, care intră în vigoare în intervalul de timp: 28.05.2024 ora 13:50-24:00. Se prevăd descărcări electrice cu ploi de scurtă durată, izolat averse puternice (15-25 l/m2) cu grindină slabă și intensificări ale vântului în rafale de până la 15-18 m/s. În funcție de evoluția și intensitatea fenomenului prognozat, […] Acest articol /ULTIMA ORĂ/ Meteorologii au emis Cod Galben de instabilitate atmosferică a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:40
Teatrul din Tiraspol a prezenta trei spectacole pe scena Naționalului bălțean în cadrul evenimentelor consacrate Zilei Europei. „Eu doresc. Eu doresc Eleni, vreau, vreau, vreau pe dumneavoastră să vă rog Vreau să începem totul de la început Eleni. – La revedere domnule!” Spectatorii au rămas încântați de prestație „Noi am fost și aseară, nouă foarte […] Acest articol /VIDEO/ Spectacole în limba rusă pe scena Naționalului bălțean. Spectatorii au rămas încântați de prestație a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:30
Președinta Maia Sandu s-a întâlnit, astăzi, cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Kent Logsdon, care își încheie misiunea diplomatică în țara noastră. Președinta Maia Sandu și-a manifestat recunoștința pentru sprijinul acordat de SUA Republicii Moldova pentru implementarea reformelor democratice și economice, depășirea crizei energetice, susținerea parcursului european și consolidarea securității naționale.  În semn de […] Acest articol Șefa statului i-a acordat Ambasadorul SUA la Chișinău, Kent Logsdon, „Ordinul de Onoare” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:20
Trei sportivi din Bălți au adus medalii de bronz de la Campionatul European Kyokushinkai, ediția a 37-a, care s-a desfășurat în perioada 18-19 mai la Varna, Bulgaria. David Parlui (12-13 ani, -40 kg), Jacota-Dragan Daniil (14-15 ani, -65 kg) și Zalevschi Anastasia (14-15 ani, -50 kg) au demonstrat o tenacitate și o abilitate remarcabilă pe […] Acest articol /FOTO/ Trei bălțeni au cucerit bronzul la Campionatul European Kyokushinkai a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.