Condiții la standarde occidentale la un spital din Capitală! Cum arată noua secție ATI inaugurată astăzi

Unica.md, 28 martie 2024 22:40

Eveniment mult așteptat de către medici și pacienți la spitalul ,,Gheorghe Paladi” din Chișinău! Astăzi, după investiții mari și reparație capitală, a avut loc deschiderea secției noi de Anestezie și ... Post-ul Condiții la standarde occidentale la un spital din Capitală! Cum arată noua secție ATI inaugurată astăzi apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 5 minute
18:20
Maria Feliciana dos Santos, una dintre cele mai înalte femei din lume, a murit la vârsta de 77 de ani. Pe când avea peste 20 de ani, ea măsura 224,8 ... Post-ul Una dintre cele mai înalte femei din lume a murit la 77 de ani. Avea o înălțime de 224,8 cm apare prima dată în Unica.md.
Acum 15 minute
18:10
Poliția spaniolă a destructurat o rețea formată din cetățeni chinezi, care a introdus pe piața europeană aproximativ 500 de mii de monede de 2 Euro, contrafăcute. Cele aproape jumătate de ... Post-ul Câțiva chinezi au introdus pe piața europeană 500 de mii de monede de 2 euro contrafăcute apare prima dată în Unica.md.
Acum 30 minute
18:40
Mamele lasă, ușor, ușor, locul fiicelor în showbiz! Fiicele starurilor de la Hollywood sunt recunoscătoare mamelor lor și adesea încearcă să le copieze. De exemplu, cel mai aperciat supermodel al ... Post-ul Mame și fiice celebre care au purtat aceeași rochie, chiar și la 25 de ani distanță. Cât de frumoase sunt fiicele divelor apare prima dată în Unica.md.
18:00
Un pasager al cursei Istanbul-Chișinău a fost documentat de funcționarii postului vamal Aeroport Internațional Chișinău pentru tentativa de trecere ilicită prin vamă a mijloacelor financiare. În rezultatul efectuării controlului de ... Post-ul Un bărbat care venea din Turcia a rămas fără 31 de mii de dolari pe Aeroportul Chișinău. Care este motivul? apare prima dată în Unica.md.
Acum o oră
17:50
Rezultat istoric pentru boxul din Republica Moldova. Pugilistul moldovean Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box. Sportivul nu a mai disputat finala categoriei de până la 63,5 kg, din ... Post-ul Moldoveanul Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box apare prima dată în Unica.md.
17:40
Interpreta Natalia Barbu, care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision, a avut astăzi prima repetiție la Malmö, Suedia. Artista a ieșit în scenă de una singură, într-o rochie albă și ... Post-ul Natalia Barbu, prima repetiție pe scena Eurovision 2024 apare prima dată în Unica.md.
17:30
Trupele rusești au avansat pe frontul din est și au cucerit o mare parte dintr-un sat din regiunea Donețk după o greșeală făcută de trupe de elite ale Kievului, potrivit ... Post-ul Forțele ruse avansează rapid în estul Ucrainei. Capturarea satului Novobahmutivka apare prima dată în Unica.md.
Acum 2 ore
17:20
Aproximativ 140 de școli din sate au toaletă în curte. Un exemplu este și gimnaziul din comuna Pârlița, raionul Soroca. Ministrul Educației, Dan Perciun, a anunțat că în acest an ... Post-ul Peste 140 de școli din țară vor avea blocuri sanitare noi apare prima dată în Unica.md.
17:10
O femeie a fost surprinsă de trecători în timp ce stă agățată de fereastra unui bloc locativ din sectorul Râșcani al Capitalei. Potrivit ofițerului de presă Scripnic Svetlana, la data ... Post-ul O femeie, surprinsă pe fereastra unui bloc din Capitală. Polițiștii și medicii au sărit în ajutor apare prima dată în Unica.md.
17:00
Interpretul Jah Khalib nu va cânta la Chișinău în luna august. Organizatorii festivalului de muzică Summer Fest, unde urma să evolueze cântărețul kazah, au anunțat că performanța lui Jah Khalib ... Post-ul Un interpret internațonal, refuzat în Moldova după ce a susținut că femeile sunt de vină pentru violuri apare prima dată în Unica.md.
16:50
Lupta pentru valorile naționale, salvarea vieților oamenilor, reformele în medicină și pregătirea generațiilor de specialiști în chirurgie sunt pilonii vieții și activității academicianului Gheorghe Ghidirim. Savantul a fost omagiat la ... Post-ul Academicianul Gheorghe Ghidirim, omagiat la Academia de Științe a Moldovei apare prima dată în Unica.md.
Acum 4 ore
16:00
Primăria Chișinău informează că, tradițional, în preajma sărbătorilor luminate, în centrul Capitalei va fi inaugurată zona cu luminițe și decorațiuni având tematica pascală. De asemenea, străzile din sectoarele capitalei sunt ... Post-ul E spirit de Sărbătoare în Capitală! Chișinăul, decorat de Paște apare prima dată în Unica.md.
15:50
A ”uitat” să declare în vamă peste 70 perechi de încălțăminte presupuse a fi de brand. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, urmare a verificărilor unui microbuz ... Post-ul Un moldovean a ,,uitat” să declare în vamă peste 70 perechi de încălțăminte presupuse a fi de brand apare prima dată în Unica.md.
15:40
Republica Moldova înregistrează cea mai mare creștere a dezvoltării industriei IT comparativ cu alte țări din spațiul Est-European. Declarația a fost făcută de directoarea proiectului Tehnologiile Viitorului finanțat de USAID, ... Post-ul Republica Moldova înregistrează cea mai mare creștere a dezvoltării industriei IT din spațiul Est-European apare prima dată în Unica.md.
15:40
Debbie Frank a colaborat cu prinţesa Diana ani la rând, după ce a cunoscut-o în 1989. Cele două femei au devenit prietene apropiate până la finalul vieţii prinţesei de Wales, ... Post-ul Ce spune astrologul Prințesei Diana despre soarta Prințesei Kate, care urmează un tratament pentru cancer. A citit în stele și ce îl așteaptă pe Prințul William apare prima dată în Unica.md.
15:20
Săptămâna viitoare va aduce maxime de până la +22.. +24 grade celsius. Pentru 5 mai, când va fi marcat Paștele ortodox, sunt anunțate maxime de până la +24 de grade. ... Post-ul Cum va fi vremea de Paște? Ce temperaturi ne așteaptă apare prima dată în Unica.md.
15:10
Săptămâna înaintea sărbătorii de Paște poartă denumirea de Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. Este perioada în care se recomandă perioadă de rugăciune și spovedanie, pentru a fi pregătit spiritual pentru ... Post-ul Săptămâna Patimilor: ce semnifică pentru credincioși fiecare zi din Săptămâna Mare apare prima dată în Unica.md.
14:50
Soprana Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”, Alexandra Procopovici, a câștigat premiul mare la un concurs prestigios internațional organizat de Opera Națională a României din Cluj-Napoca. Foto: VERUM SOLITUS ... Post-ul O soprană din Moldova a câștigat premiul mare la concursul internațional organizat de Opera Națională a României din Cluj-Napoca apare prima dată în Unica.md.
14:30
Doi jurnaliști ruși au fost arestați sub acuzația de „extremism” și vor rămâne după gratii în așteptarea procesului. Autoritățile ruse îi acuză pe cei doi că au lucrat pentru un ... Post-ul Rusia: Doi jurnaliști ruși, arestați pe motiv că au colaborat cu o fundație fondată de Alexei Navalnîi apare prima dată în Unica.md.
14:30
În ajunul zilei de 28 aprilie, zi în care Republica Moldova marchează 10 ani de la liberalizarea regimului de vize cu Uniunea Europeană, Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău Janis Mazeiks ... Post-ul Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău Janis Mazeiks, la 10 ani de la liberalizarea regimului de vize apare prima dată în Unica.md.
Acum 6 ore
14:20
Vicepreședintele Radei Supreme a Ucrainei, Olena Kondratiuk, va vizita mâine Republica Moldova, se notează într-un comunicat al Parlamentului. Vicespeakerul ucrainean va avea o întrevedere cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu. De ... Post-ul Vicepreședintele Radei Supreme a Ucrainei va efectua o vizită la Chișinău apare prima dată în Unica.md.
14:20
SUA sunt partenerii noștri importanți în procesul de reformare și de a construi o Moldovă puternică și europeană. Declarația a fost făcută de președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul unei ... Post-ul Igor Grosu, întrevedere cu reprezentantul USAID: SUA ne ajută să fortificăm instituțiile statului apare prima dată în Unica.md.
14:10
O tânără sportivă din Republica Moldova a devenit campioană europeană la box. Este vorba despre Daria Cozorez, care a luat aurul la Campionatul European de la Belgrad. Foto: Olympic.md Potrivit ... Post-ul O tânără din Republica Moldova este noua campioană europeană la box apare prima dată în Unica.md.
14:10
Poliţia germană a arestat, sâmbătă seară, un cetăţean rus suspectat de uciderea a doi cetăţeni ucraineni într-un mic oraş din sudul Germaniei, relatează dpa, citată de Digi24.RO. Doi bărbaţi ucraineni ... Post-ul Un rus a fost arestat în Germania după ce ar fi ucis doi ucraineni apare prima dată în Unica.md.
13:00
Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană Cristina Gherasimov s-a aflat ieri, 27 aprilie, la Tirana, unde a avut o întrevedere productivă cu Igli Hasani, Ministru pentru Europa și Afaceri Externe al Republicii ... Post-ul Ministra pentru Integrare Europeană Cristina Gherasimov a avut o întrevedere cu Igli Hasani, Ministru pentru Europa și Afaceri Externe al Republicii Albania apare prima dată în Unica.md.
12:50
Primăria municipiului Chișinău informează că Școala de Muzică „Maria Bieșu” din Capitală a împlinit 50 de ani de la fondare. Cu această ocazie a fost organizat un concert jubiliar cu ... Post-ul Școala de Muzică ,,Maria Bieșu” din Chișinău a împlinit 50 de ani de la fondare apare prima dată în Unica.md.
12:30
Marius Marina, un blogger român, a povestit pe canalele sale de socializare cum i s-a părut prima sa vizită în municipiul Chișinău. Tânărul a rămas impresionat, acesta spune că Chișinăul ... Post-ul Un vlogger din România, impresionat după prima sa vizită în Chișinău. Tânărul dezvăluie câteva lucruri care i-au plăcut în țara noastră apare prima dată în Unica.md.
Acum 8 ore
11:50
Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în urmă cu 13 ani, pe 29 aprilie 2011, în cadrul unei ceremonii spectaculoase, la Westminster Abbey din Londra. O sărbătoare legală a ... Post-ul Kate Middleton și Prințul William împlinesc 13 ani de căsnicie apare prima dată în Unica.md.
11:30
Parlamentul European vota, pe 28 aprilie 2014, abolirea regimului de vize pentru cetățenii Republicii Moldova, iar statul nostru devenea primul din Parteneriatul Estic care beneficia de acest regim. Datele Ministerului ... Post-ul Maia Sandu îi felicită pe cetățenii moldoveni: ,,De 10 ani călătorim liber, fără vize, în Uniunea Europeană” apare prima dată în Unica.md.
11:20
Președintele american Joe Biden a vorbit deschis despre o perioadă grea a vieții sale și despre ce a îndurat după ce soția și fiica sa au murit într-un accident de ... Post-ul Președintele american Joe Biden a vorbit deschis despre o perioadă grea a vieții sale apare prima dată în Unica.md.
11:10
Prințul William s-a întâlnit astăzi cu un elev de 12 ani, într-o vizită surpriză la școala adolescentului, în urma unei scrisori pe care acesta i-a trimis-o moștenitorului tronului britanic, anul ... Post-ul Un băiețel de 12 ani a avut parte de surpriza vieții lui, după ce anul trecut i-a trimis o scrisoare prințului William apare prima dată în Unica.md.
11:00
Victoria Beckham a dezvăluit secretul căsniciei sale fericite cu David Beckham, într-un interviu acordat revistei ELLE Spania. Creatoarea de modă, care tocmai a împlinit 50 de ani, este căsătorită de ... Post-ul Victoria Beckham dezvăluie secretul unei căsnicii reușite: „De asta e nevoie pentru a fi fericit” apare prima dată în Unica.md.
10:50
Pe 28 aprilie se împlinesc 10 ani de la liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii Rep. Moldova care călătoresc în Uniunea Europeană. La 27 noiembrie 2013, Comisia Europeană a propus ... Post-ul Republica Moldova marchează 10 ani de la liberalizarea regimului de vize cu Uniunea Europeană apare prima dată în Unica.md.
10:30
Un echipaj al Secției de Pompieri Huși, România, a ajutat o femeie însărcinată din localitatea Vetrișoaia să își aducă pe lume bebelușul. Femeia a crezut că are timp să ajungă ... Post-ul Naștere cu peripeții. O femeie și-a adus pe lume bebelușul în pragul casei, iar pompierii au asistat-o apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
22:10
O dramă medicală s-a încheiat tragic miercuri, 24 aprilie 2024, când inima Annabellei Benincasa, o tânără mamă și pianistă talentată, s-a oprit definitiv după ce a petrecut 14 ani în ... Post-ul O tânără mamă din Italia a murit după ce a stat 14 ani în comă. Femeia suferise o operație de mărire a sânilor apare prima dată în Unica.md.
22:00
România se confruntă cu o nouă provocare de sănătate publică: prezența țânțarilor care pot transmite malaria. Această situație alarmantă a determinat autoritățile și specialiștii în sănătate să intensifice măsurile de ... Post-ul Țânțari care răspândesc malaria, descoperiți și pe teritoriul României. Semnalul de alarmă transmis de autorități apare prima dată în Unica.md.
21:40
Sud-coreeni încearcă să prevină accidentele de la trecerile de pietoni. Pentru că problema ochilor ațintiți în telefon a ajuns să fie globală, autoritățile au amplasat semafoarele la nivelul solului, și ... Post-ul Semafoare pe asfalt pentru pietonii cu ochii mereu în telefon. În ce țară se întâmplă? apare prima dată în Unica.md.
21:30
O cisternă cu etanol, înmatriculată în Republica Moldova, s-a răsturnat pe o șosea din România. Accidentul a avut loc astăzi, pe drumul naţional DN2 (E85), la Mărăşeşti, anunță Digi24.ro citând ... Post-ul O cisternă din Republica Moldova s-a răsturnat în România. Șoferul a decedat pe loc apare prima dată în Unica.md.
21:00
Primul vaccin personalizat din lume pe bază de ARN mesager împotriva melanomului, care are şi potenţialul de a stopa cancerul pulmonar, de vezică urinară şi renal, este testat în cadrul ... Post-ul Primul vaccin împotriva cancerului folosind tehnologia ARN mesager, testat cu succes pe pacienți cu melanom apare prima dată în Unica.md.
20:50
Procuratura Generală anunță că bărbatul din Telenești, suspectul principal în cazul morții fetei din Orhei, a fost pus oficial sub învinuire de omor cu circumstanțe agravante. Potrivit procurorului general interimar, ... Post-ul Suspectul principal în cazul morții fetei din Orhei, a fost pus oficial sub învinuire de omor cu circumstanțe agravante apare prima dată în Unica.md.
20:40
Primul Summit Ministerial de Politici Sociale, dedicat integrării la Uniunea Europeană a Republicii Moldova și Ucrainei, a reunit la Kiev mai mulți miniștri din acest domeniu. R. Moldova a fost ... Post-ul Ministrul Alexei Buzu a participat la primul Summit Ministerial de Politici Sociale, dedicat integrării Republicii Moldova și Ucrainei la UE apare prima dată în Unica.md.
20:10
În premieră în Capitală, peste 100 de elevi și 25 de cadre didactice din instituțiile de învățământ din Chișinău și din Wilmington, SUA, și-au prezentat proiectele STEAM implementate în instituțiile ... Post-ul Premieră! La Chișinău a avut loc primul summit școlar moldo-american „Conectați prin Știință” apare prima dată în Unica.md.
Ieri
18:20
Magnat & Feoctist, doi artiști basarabeni, au lansat videoclipul pentru piesa „Dă-mă mamă după Iura” împreună cu ansamblul folcloric ,,Frunza Nucului”. În câteva zile, peste jumătate de milion de internauți ... Post-ul ,,Dă-mă, mamă, după Iura”, o piesă din Moldova îi cucerește și pe românii de peste Prut apare prima dată în Unica.md.
18:00
Denumirile geografice de pe teritoriul Republicii Moldova, precum cele ale localităților, gărilor, aeroporturilor, aerodromurilor, porturilor, podurilor, râurilor, zonelor istorice și culturale vor fi scrise în limba română, potrivit unui proiect ... Post-ul Denumirile geografice de pe teritoriul Republicii Moldova vor fi scrise obligatoriu în limba română. Proiectul de lege, votat de Parlament apare prima dată în Unica.md.
17:40
Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare va oferi Republicii Moldova un împrumut de 30,8 milioane de euro pentru construcția liniei electrice aeriene de 400 kV care va interconecta localitățile Bălți ... Post-ul Undă verde pentru construcția liniei electrice aeriene Bălți-Suceava apare prima dată în Unica.md.
16:50
Imaginile video care surprind o casă cu două etaje construită pe un bloc de locuit cu cinci etaje din Chișinău au făcut înconjurul rețelelor de socializare în ultimele zile. Pretura ... Post-ul Casă cu două etaje, construită pe un bloc de locuit din Chișinău. Cine este proprietarul ,,locuinței” apare prima dată în Unica.md.
16:40
Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a ... Post-ul Răsturnare de situație în cazul morții lui Navalnîi. Serviciile secrete ale SUA spun că „probabil” Putin nu a ordonat uciderea opozantului rus apare prima dată în Unica.md.
16:40
Taxa pentru vizitatorii de o zi a adus haosul la Veneţia. Nu doar turiştii, ci şi localnicii sunt împotriva ei şi acuză autorităţle că vor să transforme vechiul oraş plutitor ... Post-ul Proteste în Veneția, în prima zi în care a intrat în vigoare taxa de 5 euro pentru a intra în oraș. Cine nu plăteşte riscă o amendă între 50 şi 300 de euro apare prima dată în Unica.md.
16:30
Rusia şi-a intensificat atacurile asupra reţelei feroviare ucrainene pentru a „paraliza” aprovizionările militare cu material din Occident, în vederea unei noi ofensive, a declarat vineri un oficial ucrainean de rang ... Post-ul Rusia bombardează masiv căile ferate din Ucraina. „Pregătește o ofensivă de amploare” apare prima dată în Unica.md.
16:00
Serviciul Hidrometeoroogic de Stat (SHS) anunță prognoza meteo pentru intervalul 27-29 aprilie. În acest weekend, se așteaptă înghețuri în raioanele de nord. Meteorologii spun că vremea devine stabilă pentru intervalul ... Post-ul Meteorologii prognozează îngheț în nordul Moldovei apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.