Doi pasageri de la cursa „Chişinău-Istanbul” au încercat să treacă cu valută nedeclarată

Unica.md, 19 aprilie 2024 12:00

În bagajele de mână ale doi cetățeni străini, polițiștii de frontieră de comun cu funcționarii vamali au depistat valută, în numerar de mii de euro și dolari, care nu a ... Post-ul Doi pasageri de la cursa „Chişinău-Istanbul” au încercat să treacă cu valută nedeclarată apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 24 ore
09:50
Apar detalii noi despre accidentul care a avut loc în dimineața zilei de 11 aprilie pe șoseaua care traversează satul Măgdăcești. Atunci, un microbuz de linie care se deplasa de ... Post-ul Accidentul de la Măgdăcești, cu 17 răniți: pasagerii aduc acuzații șoferului de microbuz apare prima dată în Unica.md.
09:40
Agenția Spațială Americană a dat publicității cele mai frumoase fotografii ale anului 2023. Foto: NASA Albumul intitulat „Un an din viața NASA” conține imagini care ilustrează cât se poate de ... Post-ul Cele mai frumoase imagini realizate de NASA în anul 2023 apare prima dată în Unica.md.
09:40
Kate Middleton şi Prinţul William au marcat, pe 29 aprilie, 13 ani de când s-au căsătorit. Foto: Princeadprincessofwales/Instagram Cuplul regal a publicat pe reţelele de socializare o fotografie inedită, alb-negru, ... Post-ul Fotografie inedită cu prințul William și prințesa Kate din ziua nunții apare prima dată în Unica.md.
09:20
Rectorii Universității Tehnice din Moldova (UTM) și Universității de Stat din Moldova (USM) au anunțat astăzi că discută o posibilă fuziune a celor două instituții. Propunerea vine ca o soluție ... Post-ul Rectorii UTM și USM au discutat despre o posibilă fuziune a celor două universități apare prima dată în Unica.md.
Ieri
22:00
Doliu uriaș în lumea medei! Creatoarea de modă Yumi Katsura, considerată un pionier în Japonia în domeniul rochiilor de mireasă şi cunoscută, de asemenea, la nivel internaţional după ce i-a oferit ... Post-ul Doliu uriaș în lumea medei! Japoneza Yumi Katsura, o renumită creatoare de rochii de mireasă, a murit la 94 de ani apare prima dată în Unica.md.
22:00
Primăria municipiului Chișinău, Direcția Generală Cultură și Patrimoniu Cultural vă invită duminică, 19 mai, la deschiderea sezonului de vară la „Teatrul Verde” din Parcul „Valea Morilor”. Începând cu ora 18:00, ... Post-ul Când se deschide sezonul de vară la „Teatrul Verde” din Parcul „Valea Morilor” apare prima dată în Unica.md.
22:00
În contextul sărbătorilor pascale, cetățenii sunt îndemnați să respecte mai multe recomandări emise de Inspectoratul General al Poliției (IGP), Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF) și Agenția Națională pentru ... Post-ul În liniște și siguranță de Paște: recomandările autorităților pentru următoarea perioadă apare prima dată în Unica.md.
21:50
Primăria Chișinău îndeamnă cetățenii să evite văruitul arborilor din oraș. Primăria Municipiului Chișinău îndeamnă cetățenii orașului să evite văruirea copacilor și a bordurilor, în contextul curățeniei din preajma Paștelui, deoarece ... Post-ul Municipalitatea îndeamnă cetățenii să nu văruiască arborii din oraș apare prima dată în Unica.md.
21:50
Cabinetul de miniștri a aprobat mai multe modificări la Legea monumentelor de for public. Proiectul urmărește descentralizarea competenței în materia înființării monumentelor de for public.  Astfel, autoritățile administrației publice locale ... Post-ul Nu va mai fi nevoie de aprobarea Guvernului pentru a edifica un monument apare prima dată în Unica.md.
21:50
În 1977, actorul britanic Robert Powell a fost distribuit în rolul lui Iisus în filmul lui Franco Zeffirelli, Iisus din Nazaret. Jucând alături de nume mari de la Hollywood, precum ... Post-ul Cum arată acum actorul din Iisus din Nazaret. Este schimbat radical și se spune că a fost urmărit de ghinion apare prima dată în Unica.md.
21:50
Un pacient olandez cu cel mai lung caz de infecție cu COVID înregistrat vreodată a suferit de boală un timp record de 613 zile, boala transformându-se într-o variantă nouă unică, ... Post-ul Un pacient de 72 de ani a avut Covid 613 zile. A suferit peste 50 de mutații de la virus apare prima dată în Unica.md.
21:50
Google te ascultă în permanență: cum să dezactivezi microfonul telefonului în câțiva pași simpli. Sistemul gigantului tehnologic colectează date și ascultă conversațiile ocazionale ale utilizatorilor. Ce trebuie să faceți pentru ... Post-ul Toate conversațiile telefonice sunt ascultate în permanență. Cum poți dezactiva microfonul apare prima dată în Unica.md.
21:50
Infrastructura în domeniul managementului deșeurilor solide în Republica Moldova va fi dezvoltată cu sprijinul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare. În acest sens, Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru ... Post-ul Gestionarea deșeurilor solide în nordul țării va fi îmbunătățită apare prima dată în Unica.md.
21:50
Infrastructura drumurilor din țara noastră va fi monitorizată mai eficient, datorită unui sistem informațional de profil. Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, o hotărâre pentru crearea Registrului drumurilor publice. Evidența ... Post-ul Republica Moldova va avea un Registru al drumurilor publice apare prima dată în Unica.md.
21:50
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit care sunt probioticele naturale care ajută organismul uman. Invitată în emisiunea „La Măruță” de pe Pro TV, aceasta a explicat ce alimente sunt recomandate ... Post-ul Totul despre probioticele naturale. În ce alimente se găsesc bacteriile vii care ajută organismul apare prima dată în Unica.md.
21:50
Pierderea rapidă în greutate până la vară – posibilă cu ajutorul unor trucuri ușoare. Nutriționistul rus Dr. Tatyana Selezneva dezvăluie care sunt acestea și cum să slăbești complet în siguranță ... Post-ul 10 trucuri pentru a slăbi rapid până la vară. Sfaturile unui medic apare prima dată în Unica.md.
18:20
Agenția Servicii Publice anunță că din cauza unor deficiențe tehnice ale Sistemului Guvernamental de plăți electronice MPAY a fost sistată temporar prestarea serviciilor publice ale ASP pe întreg teritoriul țării. ... Post-ul Agenția Servicii Publice anunță sistarea temporară a prestării serviciilor apare prima dată în Unica.md.
18:20
Republica Moldova a obținut, în premieră, dreptul de a exporta carne proaspătă de pasăre în Uniunea Europeană. Astfel, agenții economici își vor putea vinde produsele pe cea mai extinsă piață ... Post-ul Țara noastră a obținut, în premieră, dreptul de a exporta carne proaspătă de pasăre în UE apare prima dată în Unica.md.
18:00
Târg Pascal în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”. În perioada: 01-04 mai 2024, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe aleea vizavi de str. Mitropolit Varlaam, se va desfășura un ... Post-ul Târg Pascal în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”. De când se deschide apare prima dată în Unica.md.
17:50
Primăria municipiului Chișinău în colaborare cu Uniunea Muzicienilor din Republica Moldova vă invită în data de 8 mai, ora 16:00, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, la Festivalul de Muzică ... Post-ul ,,Crenguță de Iederă” și ,,Plăieșii”, vor evolua în data de 8 mai în scuarul Catedralei Mitropolitane din Capitală apare prima dată în Unica.md.
17:40
Mănăstirea Văratec din România, un loc sacru și plin de istorie, a fost zguduită de un tragic incident în timpul Săptămânii Mari, când două chilii ale măicuțelor au fost mistuite ... Post-ul Incendiu devastator la o mănăstire în Săptămâna Mare! apare prima dată în Unica.md.
17:40
Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de Paști și Paștele Blajinilor, transportul public municipal va activa în regim special. Astfel, pe data de 05.05.2024, în Noaptea Învierii, troleibuzele de ... Post-ul De Paște și Paștele Blajinilor, transportul public din Capitală va activa în regim special apare prima dată în Unica.md.
17:10
Polițiștii capitalei au demascat activitatea infracțională a unui tânăr de 22 de ani care plasa droguri în ascunzișuri. Asupra suspectului oamenii legii au depistat pachețele în interiorul cărora se afla ... Post-ul Alarmant! Un tânăr de 22 de ani, prins cum plasa droguri în ascunzișuri apare prima dată în Unica.md.
15:30
Zero venituri salariale, 411 lei obținuți dintr-un depozit bancar, peste 36 de mii de lei obținuți de la Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) și 372 de mii de lei ... Post-ul Zero venituri salariale! Cine e președintele de partid care trăiește din donațiile rudelor apare prima dată în Unica.md.
15:30
Președintele Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare în adresa sportivilor care obținut performanțe strălucite la recentele competiții internaționale. ”Felicitări campioanei Daria Kozorez, prima femeie din istoria țării ... Post-ul Maia Sandu a felicitat sportivii care au obținut performanțe la competițiile internaționale apare prima dată în Unica.md.
15:00
Un accident rutier s-a produs în sectorul Ciocana. Astfel, un bărbat a fost călcat de un taximetru, chiar pe trecerea de pietoni, după ce mașina a fost lovită din spate ... Post-ul Un pieton, lovit de un taxi, la Ciocana. Un troleibuz s-a izbit din spate în taximetru apare prima dată în Unica.md.
15:00
Piața Centrală va fi deschisă pentru cumpărători pe 1 și 9 mai. Responsabilii au emis o notă informativă în care anunță că programul de lucru va fi unul obișnuit, scrie ... Post-ul Cum va activa Piața Centrală pe 1 şi 9 mai apare prima dată în Unica.md.
12:40
O pasageră s-a prezentat la cursa „Chișinău-Antalya”, fiind identificat ca cetățeancă ucraineană. În timpul controlului de specialitate, asupra femei s-au depistat 20000 USD pe care nu i-a declarat. În fapt, ... Post-ul O ucraineancă a rămas în Aeroport fără 20 de mii de dolari, pentru că nu le-a declarat. Unde zbura apare prima dată în Unica.md.
11:50
Pentru al treilea an consecutiv, Tiraspolul renunță la parada Victoriei și la marșul Regimentului Nemuritor, cu ocazia zilei de 9 mai. Liderul nerecunoscut Vadim Krasnoselski a invocat că regiunea rămîne ... Post-ul Autoritățile din stânga Nistrului își schimbă viziunile! Pentru al treilea an consecutiv Tiraspolul renunță la parada Victoriei apare prima dată în Unica.md.
11:50
Un atac rusesc cu rachetă, în plină zi, asupra unei instituţii de învăţământ din portul ucrainean Odesa a ucis luni patru persoane şi a rănit 28, au anunţat oficiali locali ... Post-ul Patru morţi şi circa 30 de răniţi în Odesa, după ce o rachetă rusă a lovit o instituţie de învăţământ apare prima dată în Unica.md.
11:40
Un bărbat de 28 de ani, cetățean străin, a fost arestat pentru 20 de zile, după ce i-ar fi aplicat concubinei mai multe lovituri. Conflictul între cei doi a avut ... Post-ul Un cetățean străin, reținut după ce și-a agresat concubina și a fugit apare prima dată în Unica.md.
11:30
Ofițerii Direcției Antidrog a INI și procurorii PCCOCS anunță reținerea în Chișinău a unui adolescent de 16 ani din Nordul republicii cu 1 kg de hașiș, în timp ce plasa ... Post-ul Un adolescent de 16 ani, prins cu 1 kg de hașiș apare prima dată în Unica.md.
09:10
Primăria Chișinău și Pretura sectorului Centru continuă să manifeste grijă pentru locuitorii Capitalei, oferind sprijin și servicii esențiale pentru chișinăuieni. În cursul weekendului trecut, în cadrul unei colaborări eficiente cu ... Post-ul Pensionarii de la Ciocana vor arăta mai bine de Paște! Aceștia s-au bucurat de servicii gratuite de frizerie apare prima dată în Unica.md.
09:00
În ultimele zile, lumea teatrului românesc și fanii lui Florin Piersic au primit vești îngrijorătoare despre starea de sănătate a marelui actor. Florin Piersic, o figură emblematică a culturii românești, ... Post-ul Florin Piersic a ajuns, aseară, de urgență pe masa de operație, după ce i s-a făcut rău în timpul ultimei reprezentații apare prima dată în Unica.md.
09:00
Săptămâna Patimilor reprezintă zilele care preced Învierii lui Hristos și perioada în care, în Biserica ortodoxă, în fiecare zi se țin slujbe, cu denumirea de denii, și se cântă Prohodul. ... Post-ul Marțea Mare: Astăzi creștinii se roagă pentru protecție divină și pocăință apare prima dată în Unica.md.
08:40
Primăria Chișinău a inaugurat un studiou de cercetare și valorificare a patrimoniului cultural. Scopul acestei acțiuni este de a promova folclorul autentic și transmiterea către tânăra generație. Studioul poartă numele ... Post-ul La Chișinău a fost inaugurat un studiou pentru promovarea și valorificarea folclorului autentic apare prima dată în Unica.md.
08:40
Un eveniment neobișnuit și plin de romantism a avut loc zilele trecute pe un zbor Wizz Air de la Milano la Madrid. Ivano și Federica, doi tineri italieni, și-au unit ... Post-ul Nuntă pe un zbor Wizz Air! Doi tineri s-au căsătorit în avion după ce au câștigat un concurs al companiei apare prima dată în Unica.md.
08:40
În perioada 8-28 aprilie, în cadrul Recensământului populației și locuințelor, au fost recenzate circa 699 de mii de locuințe și circa 1 mln 013 mii de persoane. Datele au fost ... Post-ul Recensământ 2024: Peste un milion de persoane au fost recenzate în trei săptămâni apare prima dată în Unica.md.
08:30
O femeie în vârstă de 34 de ani, originară din Republica Moldova, dar rezidentă în localitatea italiană Collazzone, provincia Perugia din Umbria, a fost la un pas de a-și pierde ... Post-ul O moldoveancă stabilită în Italia a încercat să-și amputeze singură un braț, după ce s-a certat cu soțul ei apare prima dată în Unica.md.
08:20
Judecătoria Chișinău ar putea da astăzi sentința în dosarul în care fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, este acuzat de spălare de bani în proporţii deosebit de mari. Filat ... Post-ul Vlad Filat, în fața sentinței. Fostul premier este acuzat de spălare de bani apare prima dată în Unica.md.
08:20
Premianții Olimpiadei Republicane la Istoria românilor și universală au fost anunțați astăzi în cadrul evenimentului de finalizare a competiției. Cei 40 de elevi premiați sunt discipoli ai unor instituții de ... Post-ul Cine sunt premianții Olimpiadei Republicane la Istoria românilor și universală apare prima dată în Unica.md.
08:20
Fostului polițist Gheorghe Cotorobai – principalul suspect în cazul Anei-Maria Guja, o tânără de 19 ani din Orhei însărcinată în șase luni și găsită moartă într-o localitate din Telenești după ... Post-ul Suspectul în uciderea tinerei gravide din Orhei, pus oficial sub învinuire. Ce i se inscriminează apare prima dată în Unica.md.
08:20
„Călătoriți în siguranță în perioada Sărbătorilor Pascale și informați-vă din prima sursă!” este mesajul MAI către toți cetățenii care intenționează să traverseze frontiera de stat în această perioadă, scrie oficial.md. ... Post-ul Trafic fluidizat la frontieră în contextul sărbătorilor pascale apare prima dată în Unica.md.
08:20
Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul a 3 zile (26-28 aprilie 2024), în Capitală s-a desfășurat în premieră Turneul Internațional „Chișinău Rhythmic Stars”. Evenimentul a fost organizat de Direcția ... Post-ul La Chișinău s-a desfășurat prima ediție a Turneului Internațional „Chișinău Rhythmic Stars” apare prima dată în Unica.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:20
Tânăra care a dispărut la 27 aprilie a fost găsită în regiunea Pieței Centrale din Chișinău și se află în afara oricărui pericol. ”Mulțumim tuturor pentru implicare.”, anunță Poliția. Polițiștii ... Post-ul Tânăra dispărută din Malcoci a fost găsită teafără, în regiunea Pieței Centrale din Capitală apare prima dată în Unica.md.
17:00
Duminică, zona centrală a SUA a fost lovită de noi tornade devastatoare. În urma acestora, cel puțin cinci persoane și-au pierdut viața. Vineri au fost înregistrate 78 de tornade, în ... Post-ul Tornade ucigașe în SUA! Cel puțin cinci persoane și-au pierdut viața apare prima dată în Unica.md.
16:50
Televiziunea publică din Republica Moldova a fost atacată, din nou, de Rusia, alături de alte instituții guvernamentale de la Chișinău, scrie evz.ro. Cel mai nou atac cibernetic al regimului Putin ... Post-ul Televiziunea publică din Republica Moldova, atacată din Rusia apare prima dată în Unica.md.
16:30
”Din Dublin, Lisabona, Milano, Paris, Verona, Parma moldovenii ne spun celor de acasă și lumii întregi că moldovenii sunt europeni și că este important să spunem acest lucru și la ... Post-ul Maia Sandu, la Bruxelles: Moldovenii se unesc pentru Moldova europeană apare prima dată în Unica.md.
16:00
Comercializarea, păstrarea, producerea și portul panglicilor bicolore, utilizate de Rusia în războiul de agresiune împotriva Ucrainei, sunt în continuare interzise, anunță șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu. „Amintesc că ... Post-ul Atenție! IGP amintește că de 9 mai purtarea panglicii Sf. Gheorghe este interzisă apare prima dată în Unica.md.
15:10
Primăria Municipiului Chișinău informează că teritoriile cimitirelor din subordinea municipalității au fost curățate și pregătite pentru Sărbătoarea Paștele Blajinilor. Sunt pregătite și căile de acces spre cimitire, iar serviciile de ... Post-ul Transport gratuit de Paștele Blajinilor spre Cimitirul Sfântul Lazăr apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.