Doi pasageri de la cursa „Chişinău-Istanbul” au încercat să treacă cu valută nedeclarată

Punctul, 19 aprilie 2024 12:00

În bagajele de mână ale doi cetățeni străini, polițiștii de frontieră de comun cu funcționarii vamali au depistat valută, în numerar de mii de euro și dolari, care nu a fost declarată. Cazurile au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, la curse cu destinație spre Istanbul, Turcia. În ambele situații s-a acționat în cadrul … Articolul Doi pasageri de la cursa „Chişinău-Istanbul” au încercat să treacă cu valută nedeclarată apare prima dată în Punctul pe i.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Punctul

Ieri
00:50
Poliţia turcă a început marţi să încercuiască zona din jurul Pieţei Taksim din Istanbul pentru a preveni orice adunări de 1 Mai în locul care a devenit epicentrul unui val de proteste împotriva preşedintelui Recep Tayyip Erdogan în 2013, relatează AFP. citat de news.ro Bariere metalice înalte au fost ridicate în jurul pieţei, care este … Articolul Centrul Istanbulului este baricadat, pentru a împiedica orice mitinguri de 1 Mai apare prima dată în Punctul pe i.
00:50
Fostul patron al platformei de criptomonede Binance, Changpeng Zhao, a fost condamnat marţi de un tribunal din San Francisco la patru luni de închisoare pentru spălare de bani, relatează AFP. citat de news.ro Fondatorul companiei pledase vinovat anul trecut în faţa justiţiei americane şi a primit o pedeapsă mult mai uşoară decât cei trei ani … Articolul Fondatorul platformei de criptomonede Binance, condamnat la patru luni de închisoare în SUA pentru spălare de bani apare prima dată în Punctul pe i.
30 aprilie 2024
23:10
Cântăreţul The Weeknd a donat 2 milioane de dolari pentru a furniza alimente în Fâşia Gaza. Donaţia, prin intermediul fondului său umanitar XO, va permite trimiterea a 18 milioane de pâini către familiile din Gaza, informează BFM TV. citat de news.ro Donaţia a fost făcută în colaborare cu Programul Alimentar Mondial al Naţiunilor Unite (PAM), … Articolul The Weeknd donează 2 milioane de dolari pentru aprovizionarea cu alimente în Fâşia Gaza apare prima dată în Punctul pe i.
23:00
Potrivit informațiilor oamenilor legii, un bărbat a fost rănit prin împușcare în centrul capitalei, Inspectoratul General al Poliției precizează că cei doi bărbați (victima și agresorul) au consumat împreună băuturi alcoolice la domiciliul persoanei care a folosit arma. La un moment dat între cei doi s-a iscat un conflict în timpul căruia a fost efectuată … Articolul Un bărbat de 28 de ani a fost rănit prin împușcare în centrul capitalei, la intersecția străzilor Ismail și 31 august apare prima dată în Punctul pe i.
17:40
Primăria municipiului Chișinău informează despre desfășurarea unui târg tematic cu produse pascale, în perioada: 01-04 mai 2024, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe aleea vizavi de str. Mitropolit Varlaam. Totodată, în perioada: 27.04-04.05.2024, în sectoarele orașului sunt organizate târguri tematice cu produse pascale. Mai mult, în zilele de 12 și 13 mai 2024, sunt … Articolul Târg Pascal în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” apare prima dată în Punctul pe i.
17:30
Procuratura UTA Găgăuzia anunță despre pronunțarea sentinței de condamnare astăzi, 30 aprilie 2024, în privința unui bărbat în vârstă de 50 de ani, care s-a eschivat de răspundere penală pe parcursul a 18 ani, fiind anunțat în căutare internațională. Acesta a fost extrădat în luna decembrie 2023 din Bulgaria. Judecătoria Comrat, sediul Central i-a aplicat … Articolul Detențiune pe viață pentru bărbatul, care a fost extrădat după 18 ani de eschivare de la urmărirea penală. A fost acuzat de banditism, omor și alte infracțiuni apare prima dată în Punctul pe i.
17:00
În jur de 30 de ucraineni au murit încercând să treacă ilegal graniţele Ucrainei şi să evite lupta în războiul împotriva Rusiei care a început în 2022, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de frontieră ucrainean pentru agenţia de presă Ukrinform. Dintre aceştia, 24 au murit încercând să ajungă în România prin traversarea râului … Articolul 24 de ucraineni au murit încercând să treacă graniţa spre România pe râul Tisa, susţine Kievul. Cei mai mulţi bărbaţi care vor să fugă de război traversând frontiera ilegal aleg România şi Moldova apare prima dată în Punctul pe i.
16:50
Daria Cozorez a devenit campioană europeană la box în categoria de greutate +81 kg. În finala de la Belgrad, ea a dispus de rusoaica Kristina Tkacheva. citat de olympic.md Podiumul a fost completat de Reka Hoffmann (Ungaria) și Sara Miljkovic (Serbia). Totodată, în finală va concura Alexandru Paraschiv (63,5 kg). El îl va întâlni pe … Articolul Daria Cozorez a devenit campioană europeană la box apare prima dată în Punctul pe i.
16:40
Rusia a anunţat marţi că sistemele sale de apărare aeriană au doborât şase rachete ATACMS (Army Tactical Missile Systems) produse în SUA şi lansate de Ucraina în ultimele 24 de ore, relatează Reuters. citat de news.ro Washingtonul a trimis în secret Kievului rachetele cu rază lungă de acţiune ca parte a unui pachet de ajutor … Articolul Rusia susţine că a doboarât şase rachete ATACMS de fabricaţie americană apare prima dată în Punctul pe i.
16:10
Comisia Europeană a iniţiat, marţi, proceduri oficiale pentru a evalua dacă este posibil ca Meta, furnizorul Facebook şi Instagram, să fi încălcat Actul legislativ privind serviciile digitale. citat de news.ro „Această Comisie a creat mijloace de protejare a cetăţenilor europeni împotriva dezinformării şi manipulărilor specifice din partea ţărilor terţe. Dacă suspectăm o încălcare a normelor, … Articolul Comisia Europeană deschide proceduri oficiale împotriva Facebook şi Instagram, în temeiul Actului legislativ privind serviciile digitale apare prima dată în Punctul pe i.
15:50
Cel puţin trei persoane au murit la Paris într-un incendiu, în noaptea de luni spre marţi, într-un bloc în arondismentul al II-lea, în centrul capitalei, declară surse din poliţie, relatează Le Figaro. citat de news.ro Pompierii au intervenit la ora locală 4.30 (5.30, ora României), pe boulevard des Italiens, la al şaselea şi la al şaptelea … Articolul Trei morţi şi un rănit la Paris, într-un incendiu într-un bloc de şapte etaje în arondismentul al II-lea. Un mort şi trei răniţi în alt incendiu, în arondismentul al XV-lea apare prima dată în Punctul pe i.
12:50
Guvernul a aprobat, astăzi, eliberarea lui Vladimir Cuc din funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe și numirea lui în funcția de Ambasador al Republicii Moldova în Confederația Elvețiană și, concomitent, în calitate de reprezentant permanent al țării noastre pe lângă Oficiul Organizației Națiunilor Unite (ONU) la Geneva. citat de ziua.md „Mulțumim domnului … Articolul Vladimir Cuc, propus oficial pentru funcția de Ambasador în Elveția și reprezentant pe lângă Oficiul ONU apare prima dată în Punctul pe i.
12:50
Toate pasajele rutiere de la frontiera dintre Polonia şi Ucraina au fost deblocate de către agricultori polonezi, ”pentru a nu face şi mai dificilă” situaţia ucrainenilor vizaţi în atacuri deosebit de intense ale armatei ruse, relatează AFP. citat de news.ro Transportatorii, iar apoi agricultorii polonezi au blocat timp de luni de zile frontiera, în semn de … Articolul Polonia ridică toate blocajele la frontieră, pentru a nu ”agrava” situaţia în Ucraina. ”Noi suntem solidari cu Ucraina şi nu putem permite să piardă războiul”, afirmă ”Campania păcălită”. Embargoul cerealelor rămâne în vigoare apare prima dată în Punctul pe i.
10:50
Bilanţul atacului rus cu rachetă în oraşul portuar Odesa, în sud-vestul Ucrainei, a crescut marţi la cinci morţi, în urma unui deces la spital, anunţă oficiali, iar dintre cele 28 de persoane rănite în atacul de luni, 23 erau spitalizate în continuare, unele în stare gravă, relatează AFP. citat de news.ro El precizează că bilanţul … Articolul Bilanţul atacului cu rachetă la Odesa creşte la cinci morţi. 23 dintre cei 28 de răniţi, internaţi la spital, opt în stare gravă, dintre care patru în stare extrem de gravă, inclusiv o fată de patru ani. Un mort n bombardamente la Herson apare prima dată în Punctul pe i.
09:50
Polițiștii anunță reținerea a patru bănuiți de contrabandă, furturi și spălare de bani, cu prejudicii evaluate preliminar la peste 5.000.000 lei în Uniunea Europeană, în 2017-2023. Aceștia ar fi operat în state precum Franța, Germania, Italia, Belgia, Danemarca, Suedia, Elveția și Austria, de unde obțineau ilegal bijuterii confecționate din metale și pietre prețioase, ceasuri de … Articolul VIDEO // Patru bărbați au fost reținuți de oamenii legii fiind bănuiți de contrabandă, furturi și spălare de bani apare prima dată în Punctul pe i.
09:50
Ofițerii INI anunță reținereaîn Chișinău a unui adolescent de 16 ani din nordul republicii cu 1 kg de hașiș, în timp ce plasa drogurile în ascunzișuri pentru alți curieri. În apartamentul închiriat în Chișinău, oamenii legii au depistat cantități importante de muguri de marijuana, droguri sintetice de tip PVP („sare”) și mefedronă, precum și pliculețe … Articolul VIDEO // Un adolescent reținut fiind suspectat de comercializarea drogurilor apare prima dată în Punctul pe i.
09:40
Polițiștii de frontieră în cooperare cu funcționarii vamali au dejucat planurile a doi pasageri care au încercat să treacă frontiera cu bunuri, prin eludarea controlului vamal. Cazurile au fost înregistrate în Aeroportul Internațional Chișinău. Potriviti informațiilor funcționarilor vamali, în primul caz, printre pasagerii pregătiți pentru plecarea spre Marea Britanie a fost identificat cetățeanul român, în … Articolul Țigări și bani, descoperite în bagajele a doi pasageri pe Aeroportul Internațional Chișinău apare prima dată în Punctul pe i.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:30
Autoritățile locale, alături de echipa lui Ilan Șor se pregătesc cu mare entuziasm pentru cel mai așteptat eveniment al primăverii – Târgul de Paști! Circa 40 de producători locali s-au mobilizat pentru a participa la acest iarmaroc deosebit, unde vor expune cu mândrie tot ce au pregătit cu multă grijă și pasiune cu propriile lor … Articolul Primăria Orhei invită locuitorii și oaspeții municipiului la Târgul de Paști apare prima dată în Punctul pe i.
20:20
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu vicepreședinta Radei Supreme a Ucrainei, Olena Kondratiuk, care s-a aflat, astăzi, într-o vizită la Parlamentul Republicii Moldova. Discuțiile s-au axat pe cooperarea dintre țara noastră și Ucraina, precum și pe ultimele noutăți în procesul de pregătire a negocierilor de integrare europeană. „În ultimii doi ani, Republica … Articolul Igor Grosu, la întrevederea cu vicepreședinta Radei Supreme: „R.Moldova și Ucraina merg împreună spre marea familie europeană și vom continua să acționăm uniți” apare prima dată în Punctul pe i.
20:10
Miniştrii Energiei din ţările bogate din Grupul celor Şapte (G7) au ajuns luni la un acord pentru a-şi închide centralele pe cărbune din ţările lor până în 2035 cel târziu, într-un pas semnificativ către tranziţia de la combustibilii fosili către alte forme de energie, transmite Reuters. ”Avem un acord pentru a înceta utilizarea cărbunelui în … Articolul Miniştrii Energiei din G7 au convenit închiderea centralelor pe cărbune din ţările lor până în 2035 apare prima dată în Punctul pe i.
20:00
După analiza probelor prezentate împotriva lui Ilan Șor în legătură cu cazul de furturi din sistemul bancar moldovenesc, doi foști oficiali de rang înalt din instituțiile de aplicare a legii din SUA și-au prezentat concluziile, punând sub semnul întrebării probele împotriva lui Șor – om de afaceri israeliano-moldovean și lider al opoziției. În 2016, Procuratura … Articolul Foști angajați din sistemul judiciar al SUA, despre raportul Kroll: Nu este o dovadă împotriva lui Ilan Șor apare prima dată în Punctul pe i.
15:30
Poliția comunică că în baza informațiilor operative precum că mai multe persoane practică vânatul ilicit cu arme de foc deținute ilegal, polițiștii din Strășeni au descins cu percheziții la domiciliile a trei bărbați de 48, 49 și 66 de ani din localitățile Căpriana și Lupa- Recea, de unde au fost ridicate o armă cu țeavă … Articolul VIDEO // Arme de foc deținute ilegal, depistate de polițiștii din Strășeni apare prima dată în Punctul pe i.
15:00
Institutul Naţional de Inovaţii în Securitatea Cibernetică „Cybercor”, care urmează să pregătească specialiști în apărarea cibernetică, a primit, astăzi, primul lot de echipament. Acesta a fost oferit de către Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și este parte a unei donații totale de 600 mii de dolari. Primul lot de echipament conține computere, servere, centre … Articolul Institutul Naţional de Inovaţii în Securitatea Cibernetică „Cybercor” a primit, astăzi, primul lot de echipament. Acesta a fost oferit de către Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) apare prima dată în Punctul pe i.
12:30
În weekend, polițiștii de patrulare din nordul țării au stopat un bărbat care conducea neuniform un Citroen pe o stradă din orașul Fălești. Bărbatul de 33 de ani, vizibil în stare de ebrietate, a fost supus testului alcoolscopic, care a stabilit o concentrație de alcool în aerul expirat de 1.47 mg/l. Automobilul a fost dus … Articolul VIDEO // Un bărbat în stare de ebrietate, stopat de polițiștii din nordul țării apare prima dată în Punctul pe i.
11:30
Polițiștii au deconspirat activitatea infracțională a unei grupări specializate în comercializarea drogurilor prin intermediul magazinelor online, pe teritoriul țării. Timp de o lună, oamenii legii au documentat activitatea infracțională a trei membri activi ai grupării cu vârstele de 17 și 18 ani, originari și domiciliați în mun. Chișinău. În urma probelor acumulate, ofițerii de investigație … Articolul VIDEO // Activitatea infracțională a unei grupări specializate în comercializarea drogurilor, destructurată apare prima dată în Punctul pe i.
10:30
Cel puţin 14 persoane au murit, iar alte 31 au fost rănite într-un accident rutier în Mexic, anunţă autorităţile, relatează AFP. citat de news.ro Accidentul a avut loc în statul Mexico, la periferia capitalei, unde un autobuz s-a răsturnat pe drum, a anunţat duminică secretariatul Securităţii locale. ”Potrivit unor date preliminare este vorba despre 14 … Articolul Cel puţin 14 morţi şi 31 de răniţi în Mexic, într-un accident rutier la periferia capitalei apare prima dată în Punctul pe i.
10:20
Potrivit informațiilor Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, în perioada 30 aprilie – 1 mai, vicepremierul Mihai Popșoi va întreprinde o vizită oficială la Londra, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Ministrul Popșoi va avea o serie de întrevederi cu oficiali englezi printre care ministrul de externe al Regatului Unit al Marii … Articolul Vizita oficială a șefului diplomației R. Moldova Mihai Popșoi la Londra, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord și reuniunea Dialogului Strategic apare prima dată în Punctul pe i.
10:20
Grație eforturilor procurorilor, recent, a fost pronunțată o sentință, prin care un bărbat în vârstă de 40 de ani, originar din Turcia, a fost recunoscut vinovat pentru violul unei persoane care nu a atins vârsta de 14 ani, (art.171 alin.(3) lit.b) din Codul penal), stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 12 ani, cu … Articolul Condamnat la 12 ani de închisoare, pentru că a violat fiica concubinei sale în vârstă de 13 ani apare prima dată în Punctul pe i.
10:10
În dimineața zilei de 28 aprilie 2024 pompierii din capitală au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit pe strada Ismail 23 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 04:29. La fața locului au fost îndreptate două echipe de pompieri, care ajunși au stabilit că flăcările au cuprins o construcție … Articolul Pompierii au intervenit pe strada Ismail din Chișinău apare prima dată în Punctul pe i.
10:10
Potrivit informațiilor polițiștilor de frontieră, un conațional și-a asumat răspunderea, când a acceptat să transmită un document cu semne de falsificare, fără să conștientizeze că poate fi sancționat penal pentru fapta sa. Polițiștii de frontieră au inițiat cercetări în vederea elucidării tuturor circumstanțelor infracțiunii. În punctul de trecere a frontierei Cahul, pe sensul ieșire din … Articolul Un conațional depistat cu acte falsificate la trecerea frontierei Cahul apare prima dată în Punctul pe i.
10:00
Noaptea trecută a fost una dificilă pentru oamenii legii după ce au fost alertați, în jurul orei 22:20, de o femeie din Cimișlia, despre dispariția fiicei sale de 17 ani. Aceasta a comunicat oamenilor legii că fata a plecat de acasă în jurul orei 15:00, în pădure să culeagă ciuperci, împreună cu fratele ei de … Articolul O fată de 17 ani a dispărut noaptea trecută la Cimișlia. Datorită reacționării operative forțelor de ordine, fata a fost depistată în pădure apare prima dată în Punctul pe i.
28 aprilie 2024
15:40
În onoarea Zilei internaționale de comemorare a victimelor catastrofei de la Cernobîl, partidul „ȘOR” a desfășurat o campanie, dedicată lichidatorilor consecințelor dezastrului. Reprezentanții formațiunii au vizitat și felicitat zeci de veterani din toată țara. Potrivit unui comunicat de presă, din partea lui Ilan Șor, ei le-au transmis pachete cu produse alimentare, dar și mesaje de … Articolul Recunoștință față de veteranii de la Cernobîl: Lichidatorii accidentului au primit pachete cu alimente de la Ilan Șor apare prima dată în Punctul pe i.
27 aprilie 2024
16:50
De Ziua Drapelului Republicii Moldova, diplomatul Tudor Ulianovschi transmite sincere felicitări tuturor cetățenilor acestei țări, cu precădere campionilor, sportivilor, artiștilor, antrenorilor, dansatorilor, actorilor, jurnaliștilor, cercetătorilor și studenților care au purtat Drapelul Republicii Moldova peste hotarele țării. Ex-ministrul de Externe a publicat o poză cu fiica sa cu un mesaj în care și-a exprimat gratitudine față … Articolul Tudor Ulianovschi, de Ziua Drapelului Republicii Moldova: Să facem împreună acest Drapel să triumfe pe cele mai înalte culmi mondiale și să demonstrăm că avem nu doar vise, caracter, generații de copii talentați, dar și rezultate apare prima dată în Punctul pe i.
16:30
De Ziua Drapelului de Stat, Președinta Maia Sandu a participat, alături de Președintele Parlamentului și Prim-ministru, la ceremonia de onorare a Tricolorului din fața Guvernului. Evenimentul a  fost înfrumusețat de cei peste 250 de copii din diferite coruri din țară, cărora, șefa statului le-a mulțumit pentru bucuria de a-i asculta.  „Este ziua în care, onorând … Articolul Șefa statului a participat la ceremonia de onorare a Tricolorului alături de Președintele Parlamentului și Primul-ministru apare prima dată în Punctul pe i.
16:20
În Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră în cooperare cu funcționarii vamali au identificat doi pasageri care au încercat să scoată din R. Moldova bani și țigări, fără a fi declarate.  Documentați sunt pasagerii de la rute cu destinație Marea Britanie și R. Turcia. În primul caz este vizat un bărbat de 43 de ani, … Articolul Țigări și bani, descoperite în bagajele a doi pasageri, la AIC apare prima dată în Punctul pe i.
26 aprilie 2024
23:20
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a tras vineri un semnal de alarmă împotriva riscului unui incident nuclear din cauza ocupaţiei ruse a Centralei Nucleare Zaporojie, un avertisment cu ocazia marcării a 38 de ani de la catastrofa de la Cernobîl. citat de news.ro Armata rusă ocupă, în sudul Ucrainei, de peste doi ani, imensa centrală, care … Articolul VIDEO // Zelenski trage un semnal de alarmă cu privire la un risc nuclear la marcarea a 38 de ani de la accidentul nuclear de la Cernobîl apare prima dată în Punctul pe i.
19:10
Vlad Musteață este fondator și CEO al North Bucharest Investments (NBI) din România și Pro Imobil din Republica Moldova. Datorită succesului și ambiției de care a dat dovadă, acesta a fost inclus în lista TOP 50 Most Influential People in Romania’s Real Estate Market de către @Property Forum. Vlad a început să lucreze ca agent … Articolul Vlad Musteață a fost inclus în lista TOP 50 Most Influential People in Romania’s Real Estate Market apare prima dată în Punctul pe i.
16:40
Funcționarii publici cu statut special din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, aleși în funcții elective, își vor putea suspenda raporturile de serviciu. Un proiect de lege a fost votat, astăzi, în prima și a doua lectură de Parlament. Inițiativa legislativă aparține președintelui Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Lilian Carp, și a fost elaborată în scopul … Articolul Funcționarii publici cu statut special din cadrul MAI, aleși în funcții elective, își vor putea suspenda raporturile de serviciu apare prima dată în Punctul pe i.
16:40
Actele care țin de eliberarea certificatului de moștenitor sau de certificatele legate de moștenire nu vor mai fi competența exclusivă a notarului de la locul deschiderii succesiunii. Un PROIECT de lege care prevede acest lucru a fost votat, în prima lectură, de 68 de deputați. Proiectul de lege care prevede excluderea competenței teritoriale exclusive a notarilor în … Articolul Cetățenii se vor putea adresa la oricare notar din țară pentru proceduri legate de moștenire apare prima dată în Punctul pe i.
16:40
Deputatul din Fracțiunea „Partidul Acțiune și Solidaritate” Vitali Gavrouc este noul președinte al Grupului parlamentar pentru susținerea Belarus Democrat. Un PROIECT de hotărâre care stipulează acest lucru a fost votat de 56 de deputați. De asemenea, a fost actualizată componența nominală a Grupului parlamentar pentru susținerea Belarus Democrat, în baza propunerilor Fracțiunii parlamentare „Partidul Acțiune și Solidaritate”. … Articolul Vitali Gavrouc este noul președinte al Grupului parlamentar pentru susținerea Belarus Democrat apare prima dată în Punctul pe i.
16:40
Comuna Stăuceni din componența municipiului Chișinău ar putea obține statut de oraș. Parlamentul a votat în prima lectură inițiativa legislativă elaborată de deputata PAS Larisa Voloh, ce prevede modificarea Legii privind organizarea administrativ-teritorială a Republicii Moldova în vederea atribuirii comunei Stăuceni a statutului de localitate urbană. Potrivit cadrului normativ în vigoare, schimbarea statutului unității administrativ-teritoriale … Articolul Comuna Stăuceni ar putea obține statut de oraș. Proiectul a fost votat în prima lectură apare prima dată în Punctul pe i.
15:50
Rusia este pregătită să extindă cooperarea militară şi tehnică cu Iranul, i-a spus ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, omologului său iranian Gharaei Ashtiani, cu care s-a întâlnit vineri, a relatat agenţia rusă de presă RIA, citată de Reuters. citat de news.ro Contactele dintre departamentele militare ale celor două ţări au crescut semnificativ în ultima … Articolul Serghei Şoigu s-a întâlnit cu omologul iranian şi i-a spus că este gata să extindă cooperarea militară apare prima dată în Punctul pe i.
14:40
Ex-ministru de Externe, Tudor Ulianovschi, va participa la reuniunea de la Paris a Uniunii PanEuropa, cea mai veche mișcare de unificare Europeană, care are loc astăzi la Adunarea Națională a Parlamentului Franței. Despre acest lucru, diplomatul a anunțat pe pagina sa de Facebook. ,,Onorat să particip la reuniunea de la Paris a Uniunii PanEuropa, cea … Articolul Tudor Ulianovschi participă la reuniunea de la Paris a Uniunii PanEuropa: Evenimentul are loc sub patronajul lui Emmanuel Macron apare prima dată în Punctul pe i.
14:30
Primăria Chișinău implementează și cofinanțează în mai multe suburbii ale municipiului proiecte investiționale de construcție a rețelelor de apă și canalizare, inclusiv cu stații de pompare și stații de epurare. Suma totală investită de Primăria Chișinău din bugetul municipal în aceste proiecte, în anii 2020-2023, depășește cifra de 52 de milioane de lei. Un exemplu … Articolul Proiecte de construcție a rețelelor de apă și canalizare, inclusiv cu stații de pompare și stații de epurare sunt implementate și confinanțate de primăria Chișinău apare prima dată în Punctul pe i.
14:30
Procuratura raionului Hâncești informează despre reținerea, în comun cu organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Hâncești, a unui bărbat, acuzat de omorul fratelui său. Suspectul, în vârstă de 47 de ani, este bănuit de faptul că, la data de 25 aprilie 2024, în intervalul de timp cuprins între orele 15:00 – 17:00, aflându-se … Articolul Un bărbat din Hâncești, reținut pentru omorul fratelui apare prima dată în Punctul pe i.
14:30
Franţa a cerut să împrumute un sistem de apărare antiaeriană grecesc pe durata Jocurilor Olimpice de la Paris, informează cotidianul grec Kathimerini, potrivit Politico. citat de news.ro Autorităţile franceze au transmis o cerere pentru transferul unui sistem de rachete sol-aer cu rază scurtă de acţiune Crotale al Forţelor Aeriene greceşti, relatează ziarul elen. Discuţiile au … Articolul Franţa vrea să folosească sistemul de apărare aeriană al Greciei pentru Jocurile Olimpice (presă) apare prima dată în Punctul pe i.
14:30
O bombă de 500 de kilograme a fost descoperită joi, în apropierea stadionului echipei Mainz, MEWA Arena, potrivit CBS Sports. Aproape 3.500 de persoane au fost evacuate. citat de news.ro Descoperirea a fost făcută în timpul unor lucrări de renovare la universitatea din vecinătate. Un comunicat al municipalităţii din Mainz precizează că dispozitivul a fost … Articolul O bombă din al Doilea Război Mondial a fost descoperită în apropierea stadionului echipei Mainz apare prima dată în Punctul pe i.
14:10
Procurorii PCCOCS, de  comun cu ofițerii Poliției de Frontieră, anunță deconspirarea unei scheme de migrație ilegală pentru zeci de cetățeni ai Turciei  în alte state, cu un venit astfel generat de aproape 200.000 euro. Mai exact, aceștia ar fi contribuit la organizarea călătoriilor ilegale în Moldova, Turcia, Ucraina, România, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Ungaria și … Articolul O schemă de migrație ilegală pentru zeci de cetățeni ai Turciei în alte state, cu un venit astfel generat de aproape 200.000 euro, deconspirată apare prima dată în Punctul pe i.
14:00
Un angajat al Centrului Militar Teritorial Bălți a fost reținut în flagrant de ofițerii CNA într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi promis unui tânăr să tergiverseze procesul de încorporare în serviciul militar. Potrivit materialelor cauzei, militarul susținând că ar avea influență asupra persoanelor publice din cadrul Centrului Militar Teritorial Edineț ar fi … Articolul VIDEO // Prins în flagrant cu 1400 de euro. Ar fi promis unui tânăr să tergiverseze procesul de încorporare în serviciul militar apare prima dată în Punctul pe i.
12:50
A început cursa pentru a trimite baterii de apărare antiaeriană în Ucraina, dar se pare că acestea nu vor veni din Spania sau Grecia, scrie POLITICO. Cele două ţări au refuzat să urmeze exemplul Germaniei şi să trimită Kievului sistemele Patriot pe care le au în propria dotare, potrivit presei. Vineri, aproximativ 50 de ţări … Articolul Speranţele lui Volodimir Zelenski, spulberate de Atena şi Madrid. Grecia şi Spania refuză să trimită Ucrainei sisteme de apărare antiaeriană Patriot apare prima dată în Punctul pe i.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.