Revoltă de proporții din cauza concertului lui Jah KHALIB în Moldova. „Nu vrem misogini! O să vă treziți cu huiduieli”

Cancan.md, 26 aprilie 2024 10:30

Jah Khalib nu mai e binevenit în Republica Moldova pentru o bună parte din moldoveni, care au decis să boicoteze participarea acestui interpret la un festival de amploare care urmează să se petreacă în luna august, la Chișinău. Asta după ce artistul a declarat în cadrul unei emisiuni că unul dintre „motivele” violurilor ar fi […] Articolul Revoltă de proporții din cauza concertului lui Jah KHALIB în Moldova. „Nu vrem misogini! O să vă treziți cu huiduieli” apare prima dată în CanCan.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cancan.md

Acum 12 ore
18:00
„Regina TikTok-ului”, Andreea Bostanica a apelat la metoda clickbate-ului pentru a-și crește vizualizările pe YouTube. Știind că internauții sunt însetați să afle cine e misteriosul admirator generos care-i face cadouri de zecii de mii de euro, cântăreața și-a intitulat cel mai recent vlog: „Adevărul despre iubitul meu din Dubai!„. Mai bine de 40 de minute, […] Articolul „Adevărul despre iubitul meu din Dubai!” Andreea BOSTANICA dezvăluie identitatea admiratorului generos apare prima dată în CanCan.
15:50
Ion Frunza alias Ivan White, un tânăr popular pe TikTok și alte platforme de socializare și-a dus BMW-ul la poarta bisericii, chiar în a doua zi de Paște. Un preot i-a sfințit automobilul, la care atât de mult ține tânărul. „Adăugăm cai putere” și „Cu Dumnezeu peste tot” – a scris Ivan White. Acum câteva săptămâni, […] Articolul A doua zi de Paște, un tiktoker își sfințește BMW-ul! „Adăugăm cai putere” apare prima dată în CanCan.
14:40
Întrucât întreaga comunitate de creștini ortodocși a sărbătorit ieri Paștele, a trecut practic neobservat evenimentul de deschidere a celui mai popular concurs european de voce, Eurovision. Reprezentanta Republicii Moldova, Natalia Barbu nu a lipsit de pe „covorul turcoaz” de la Malmo, Suedia, ba chiar a făcut furori cu o ținută îndrăzneață. Cântăreața și-a făcut apariția […] Articolul Natalia BARBU, fără lenjerie pe Covorul Turcoaz de la Malmo! Cum s-a afișat reprezentanta noastră? apare prima dată în CanCan.
13:30
Rapper-ului MC Doni, care urma să fie oaspete de onoare la hramul orașului Taraclia a făcut ieri cale întoarsă. Acesta a aterizat chiar de Paște cu o cursă avia din Istanbul, Turcia, în baza unui pașaport uzbec, dar i-a fost interzisă intrarea în Republica Moldova. Realitatea.md scrie că autoritățile nu i-au permis accesul, deoarece artistul […] Articolul „Am barbă și-mi vei spune DA” Nu și la Aeroportul din Chișinău! MC Doni nu a fost lăsat să intre în Moldova apare prima dată în CanCan.
Acum 24 ore
13:10
Creatoarea de conținut, Valeria Lungu și iubitul ei, Alexandru Gîlca se bucură de o vacanță în sudul Italiei, în unul dintre cele mai pitorești și romantice locuri din Europa, Positano. Urmăritorii lor, dar și Valeria pare să fi fost convinsă că destinația nu a fost aleasă întâmplător și că acolo urmează să se întâmple cererea […] Articolul Valeria LUNGU își pierde răbdarea și vrea măritată! „Da’ în Santorini m-ai cere de nevastă?” apare prima dată în CanCan.
12:10
Tânăra cântăreață, milionară pe rețele de socializare și una dintre cele mai sexy prezențe online, Andreea Bostanica a fost crescută în mare parte doar de mama sa. În premieră, Andreea a arătat imagini din arhiva personală, care-l înfățișează pe tatăl său în tinerețe. Anterior, Andreea a povestit că părinții săi au divorțat când aceasta avea […] Articolul În premieră! Imagini cu tatăl „reginei TikTok-ului”, Andreea BOSTANICA! Cine e bărbatul? apare prima dată în CanCan.
11:00
Influencerii, artiștii și persoanele publice și-au pus ieri la bătaie ouăle roșii. Ciocnitul acestora între membrii familiei este una dintre cele mai frumoase și respectate tradiții de Paște. Tradiția spune că acea persoană a cărui ou va rămâne întreg după „bătălie” va fi voinic și norocos până la Paștele de anul viitor. Asta îi prevestește […] Articolul Bătălia ouălor pe Instagram! Al cui a fost câștigător și cine pierde an de an? apare prima dată în CanCan.
10:10
Aleea cu copaci de Sakura de la Negureni, sădită de Emilian Crețu pentru mama sa, devine din ce în ce mai săracă. Actorul a observat chiar în ziua de Paște, că alți trei copaci au fost furați. Asta l-a enervat la culme și l-a făcut să înjure la ca gura cortului. Împreună cu primarul de […] Articolul Emilian CREȚU, înjurând de Paște, după ce i-au furat din nou copacii! „Dau 10 mii de lei celui care-mi spune cine a făcut-o!” apare prima dată în CanCan.
09:10
Co-fondatoarea unei platforme de caritate și Instagram bloggera, Svetlana Sainsus a organizat de Paște o vânătoare de ouă pentru familia sa, cu recompense generoase. Sainsus a organizat două competiții. Pentru început s-au întrecut copiii la căutat ouă colorate prin curte. Pentru fiecare ou găsit recompensa a fost de 50 de lei. Au fost ascunse în […] Articolul „O sută de euro oul!” Jocuri de Paște, cu recompense grase în familia Svetlanei SAINSUS apare prima dată în CanCan.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:10
Clipe de groază pentru showman-ul Anatolie Melnic, care ieri era cât pe ce să accidenteze o copilă cu automobilul, în timp ce ieșea din parcare. S-a întâmplat în curtea blocului în care locuiește. Copii se zbenguiau chiar în preajma ieșirii din parcare, iar o copilă fugea pe acolo exact în momentul în care Melnic urca […] Articolul VIDEO| Anatolie MELNIC, aproape să accidenteze un copil! „Am tremurat tare!” apare prima dată în CanCan.
14:10
Ouă roșii, pască, cozonac și miel vor vedea doar pe Instagram în acest an. Mai multe persoane publice de la noi vor sărbători Paștele departe de casă, dar deloc rău. Dacă nu e la Moscova, e în țările calde. Cântăreața Natalia Gordienco a lansat un videoclip în colaborare cu două staruri rusești, a dat o […] Articolul Nu vor mânca sfințit acasă! Moldovenii care au ales să plece în vacanțe luxoase de Paște apare prima dată în CanCan.
11:10
În Joia Mare se coace pască și se vopsesc ouăle, însă cântăreața Dianna Rotaru a ocolit în acest an tradițiile. Artista tot s-a pregătit de Paște alături de familie, doar că în alt mod. Interpreta a transformat bucătăria din sat într-un salon de frumusețe, unde și-a răsfățat bunica. Dianna Rotaru i-a vopsit părul femeii, iar […] Articolul Altfel de pregătiri de Paște! Dianna ROTARU, în rol de machieuză și hairstylist pentru bunica sa. Vezi transformarea! apare prima dată în CanCan.
10:20
Moldovencele sunt curioase, care femeie e pe placul unuia dintre cei mai vestiți burlaci din țară, Emilian Crețu. Internauții l-au întrebat verde-n ochi, cine e cea mai sexy femei din țară, după părerea sa și actorul avea deja un răspuns în buzunar. Cea mai sexy e. . .mama – a spus Crețu. Bărbatul s-a completat […] Articolul TA-DAM! Emilian CREȚU a numit cea mai sexy femeie din Moldova. Cine e? apare prima dată în CanCan.
2 mai 2024
15:40
Cuvintele necenzurate se strecoară în vocabularul chiar și a celui mai cult om. Te-ai putea gândi că nu se referă și la rafinata prezentatoare TV, Lilu, dar te înșeli. Și ei îi mai scapă câte un cuvânțel care la TV ar fi fost bruiat cu siguranță. S-a întâmplat și astăzi și a dat-o de gol […] Articolul „Și ea e om!” Ce a făcut-o pe LILU să înjure? „E p*** ce greu” apare prima dată în CanCan.
13:50
În Joia Mare e forfotă în bucătăriile gospodinelor. Potrivit tradiției creștinești, astăzi se vopsesc ouăle, se coace cozonacul și pasca. Asta face și președinta Asociației „Platforma Moldova” și fostă bașcană a Găgăuziei, Irina Vlah. Femeia și-a pus broboada pe cap și a împărtășit internauților rețeta unui cozonac puhav, care e transmisă din generație în generație […] Articolul Tradiția, în capul mesei! Irina VLAH coace cozonac în Joia Mare. „S-a transmis din generație în generație” apare prima dată în CanCan.
11:50
Lacrimi și panică în casa milionarului Gabriel Stati. Soția sa, fotomodelul și ex-prezentatoarea TV, Anastasia Fotachi a avut ieri parte de un moment de nenoroc, urmat de vizită la medic, controale și mult stres. În timp ce savura popcorn, tânăra și-a rupt jumătate de măsea, când a mușcat mai lacom dintr-o bucată de porumb dur. […] Articolul „Plângeam în hohote!” Ghinion pentru fotomodelul Anastasia Fotachi! Află ce i s-a întâmplat apare prima dată în CanCan.
11:50
Violonistul, moștenitorul „Lăutarilor”, Corneliu Botgros în vârstă de 48 de ani, în curând va deveni tată pentru a două oară. Instrumentistul a povestit în cadrul unui interviu despre pregătirile pentru sosirea unui nou membru al familiei și starea lor, ca viitori părinți. Botgros pare foarte emoționat și indecis în raport cu acțiunile lui în momentul […] Articolul Corneliu BOTGROS se teme să asiste la nașterea copilului?! „Important e să fiu în Chișinău” apare prima dată în CanCan.
11:50
Acum o lună, actorul și prezentatorul, Emilian Crețu a sădit peste 300 de copaci de Sakura pe traseul Chișinău-Soroca – cadou pentru mama sa care a împlinit 60 de ani. Acum a venit timpul să îngrijească aleea. Toată familia Crețu, de la mic la mare, au ieșit pe marginea traseului, acolo unde au fost sădiți […] Articolul Familia lui Emilian CREȚU, din nou pe traseu! Ce lucrări fac de data asta? apare prima dată în CanCan.
11:50
După ce au fost despărțiți unul de altul printr-o ordonanță de protecție pentru câteva luni, la cererea fostei iubite, cântărețul Patric Hanganu și fiul său, Patric Jr. în sfârșit petrec timpul împreună. Un moment deosebit la făcut să plângă pe Patric cel mic. Tatăl i-a cântat o piesă despre dragostea ce i-o poartă, ținându-l în […] Articolul Patric HANGANU și-a făcut fiul să plângă! Vezi fapta tatălui care l-a emoționat pe micuț apare prima dată în CanCan.
11:50
În acest an, cântărețul de muzică populară, Gabriel Nebunu și-a sărbătorit ziua de naștere departe de baștină, hăt în India. Prietenii i-au organizat o așa zisă călătorie surpriză despre care Nebunu zice că nu a știut. Aventura în țara budistă a durat 16 zile și iată-i pe călători în sfârșit poposiți pe plaiul mioritic, unde […] Articolul Moldova, ți-a venit NEBUNU acasă! Gabriel și gașca, întâmpinați cu alai la Aeroport apare prima dată în CanCan.
11:50
Autorul trend-ului „sasu iz paia” și „bem cafeluța cu mâna dreaptă„, vine cu o nouă „ingeniozitate” pe TikTok. Emilian Crețu, actorul cunoscut pentru simțul său al umorului specific a făcut o faptă nebunească și o declară ironic, trend! Influencerul s-a culcat în câmp lângă excrementele unei bovide și s-a filmat în această ipostază. „Toată viața […] Articolul Emilian CREȚU dă start unui nou „trend” pe TikTok! „Ești grețos deja!” apare prima dată în CanCan.
11:50
Andreea Bostanica a pus pe jar Internatul cu darurile generoase pe care le primește la ușa camerei de hotel, în Dubai. Lumea a început să bănuiască că „regina TikTok-ului” i-a picat cu tronc la vreun arab bogat sau prinț musulman, dar mai nou există bănuieli că cel care-i cumpără Rolex și Cartier e un vecin […] Articolul Andreea BOSTANICA ar fi fost prinsă cu presupusul iubit! E un milionar român condamnat la închisoare apare prima dată în CanCan.
11:50
Prezentatoarea radio și de evenimente, autoarea de carte și influencera Doina Danielean, la braț cu soțul său completează rândurile afaceriștilor din țară. Ieri au dezvăluit ce pun la cale. Aceștia vor să construiască un local! Au și inventat o denumire pentru acesta, inițialele lor. Timp de un an au pus la punct proiectul construcției, de […] Articolul Iată de ce și-a scos bolidul la vânzare! Doina DANIELEAN anunță că-și deschide un local: „De un an muncim în tăcere” apare prima dată în CanCan.
1 mai 2024
09:50
Controverse în jurul manelei „Made in Romania”, veche de acum 12 ani, dar care a devenit virală în prezent, datorită TikTok-ului. S-a adeverit că refrenul nu-i aparține lui Ionuț Cercel, dar a fost inspirat dintr-o piesă pop, semnată de Smiley, „Mr. Originality”. Maneaua a fost popularizată de doi frați focoși din Turcia, care dansează pe […] Articolul Maneaua virală „Made in Romania” are refrenul plagiat de la SMILEY! Reacția artistului după ce copia a devenit mai populară ca originalul apare prima dată în CanCan.
30 aprilie 2024
17:30
Familia de Instagram bloggeri, Ella și Andrei Chistol, posesorii unui Mercedes GLE Coupe, al cărui cost ajunge la 76 de mii de euro s-a pomenit la amiază cu mașina accidentată. . . Chiar dacă lovitura a fost una minoră, soții spun că vor suporta cheltuieli destul de mari pentru a înlătura consecințele. Cel mai tare […] Articolul Mașina soților CHISTOL, accidentată! Făptașul a plecat de la locul incidentului apare prima dată în CanCan.
16:40
Actorul și prezentatorul Emilian Crețu investește bani grei în dezvoltarea satului de baștină, Negureni: petrece campanii de binefacere, organizează evenimente, îmbunătățește aspectul general al localității și își ajută vecinii. În pofida eforturilor, Crețu nu a primit vreo distincție specială din partea administrației locale. În cadrul unui interviu recent, primarul comunei, Ion Popa a fost întrebat […] Articolul De ce Emilian CREȚU încă nu e „Cetățean de Onoare”, deși a investit peste 1 milion în Negureni? Răspunsul Primarului: apare prima dată în CanCan.
15:40
Facem din sănătate o prioritate! Urmărește o nouă ediție a emisiunii #LIFESTYLE cu Xenia Bugneac, care a fost în vizită la Centrul Sonas pentru a le explora identitatea, dar și valorile pe care le promovează.  În cadrul emisiunii, specialistul a explicat ce este kinetoterapia și care e impactul acesteia asupra scăderii nivelului de stres. „Kinetoterapia […] Articolul VIDEO #LIFESTYLE cu Xenia Bugneac – Kinetoterapia, mai mult decât un Trend apare prima dată în CanCan.
15:00
Oleg Popan, hairstylistul care a devenit cunoscut datorită faptului că mai multe vedete TV îi încredințau anume lui podoaba lor capilară – a recunoscut în cadrul unui interviu „Unu noaptea”, că suferă de depresie, în pofida succesului de care se bucură în prezent. Reputația de „hairstylist al divelor” l-a costat cu mulți ani lucrați pentru […] Articolul Hairstylistul vedetelor autohtone a ajuns să sufere de depresie din cauza banilor! „Am certificat” apare prima dată în CanCan.
12:30
Cântăreața Vlada Boțan a devenit ținta unui anonim, care a creat un cont pe TikTok pentru a o denigra pe aceasta. Necunoscutul postează fotografii care o dezavantajează în totalitate, o acuză că exagerează cu photoshop-ul, o numește cu cuvinte murdare și lista continuă. Pe contul de TikTok care pare a fi creat pentru umilirea lui […] Articolul Îi poartă pică, nu glumă! Cineva o denigrează la greu pe Vlada BOȚAN pe TikTok apare prima dată în CanCan.
11:30
De când a sosit în Dubai, regina TikTok-ului din Moldova, Andreea Bostanica a primit cadouri în sumă de câteva zeci de mii de euro. Identitatea bogătașului generos nu o dezvăluie, dar cu darurile de la acesta se laudă cu regularitate. La venirea în Emirate a primit câteva buchete imense de trandafiri și au urmat daruri […] Articolul Admiratorul din Dubai al Andreei BOSTANICA are intenții serioase. I-a dăruit un inel! Vezi reacția ei apare prima dată în CanCan.
10:40
În weekend, fotomodelul și soția milionarului Gabriel Stati, Anastasia Fotachi a organizat un brunch pentru femei, într-un local din capitală. Evenimentul s-a consumat, dar zvonurile continuă. Anastasia e acuzată de internauți că a organizat totul din banii soțului ei bogătaș și că brunch-ul e al lui de fapt. Ex-prezentatoarea TV a venit cu explicații. Aceasta […] Articolul Anastasia FOTACHI, acuzată că organizează evenimente din banii lui STATI. „Voi serios?! Soțul niciodată nu mi-a dat bani!” apare prima dată în CanCan.
09:50
În aceste zile, în Rolls-Royce-ul politicianului Renato Usatîi răsună cea mai recentă piesă a lui Magnat și Feoctist. Acesta s-a filmat cum cântă și dansează ascultând hit-ul „Dă-mă mamă după Iura”, în timp de conduce. Refrenul piesei interpretat de Ansamblul folcloric „Frunza Nucului” s-a viralizat instant pe TikTok. Mii de internauți au filmat videoclipuri similare […] Articolul Renato USATÎI, în pas cu trendurile de pe TikTok! „Dă-mă mama după Iura”, cântă politicianul apare prima dată în CanCan.
29 aprilie 2024
15:50
De la o luni, societatea a fost scandalizată de gestul unei șoferițe, care și-a aruncat gunoiul din Lexus în mijlocul unui câmp din Codru. Actorul Emilian Crețu, bulversat și el de o asemenea faptă a venit un un îndemn pentru femeia în cauză și alții care procedează în acest fel. Crețu a făcut un filmuleț […] Articolul Emilian CREȚU, mesaj pentru șoferița care și-a aruncat gunoiul în câmp! „Aruncați tot!” apare prima dată în CanCan.
15:30
Vacanța pe tărâmul african s-a lăsat cu urmări neplăcute pentru Instagram bloggerițele Daniela Costețchi și Vlada Boțan. Fetele fac multiple proceduri și tratamente pentru a trata problema. Acestea se plâng într-o voce că s-au întors cu părul deteriorat din cauza apei de acolo. Ambele au renunțat să-și mai vopsească părul blond, până când nu și-l […] Articolul S-au întors din Africa cu probleme! De ce suferă Vlada BOȚAN și Daniela COSTEȚCHI după vacanța în Zanzibar? apare prima dată în CanCan.
14:20
Tare-i mai place compania femeilor! După două divorțuri răsunătoare, prezentatorul și producătorul general al unei televiziuni autohtone, Gabi Marcu a fost surprins de către un spion CanCan, în compania unei femei necunoscute. În seara zilei de duminică, cei doi savurau masa într-un local din capitală, cu specific francez. Cei doi, apropiați unul de altul, par […] Articolul SPION| Gabi MARCU, surprins cum își petrece seara în compania unei brunete necunoscute apare prima dată în CanCan.
13:50
Interpreții Tatiana și Ilie Maxim se pare că sunt afaceriști cu experiență. Soția, care și se află la cârma lor, a dezvăluit în cadrul unui podcast despre toate investițiile lor, eșecurile în business, dar și afacerile care-i hrănesc până astăzi. Prima tentativă de a face business a fost la piața din Florești. Ilie, împreună cu […] Articolul De la măcelărie, la saună! Toate afacerile familiei MAXIAN apare prima dată în CanCan.
12:00
Acum o lună, Nina Crețu a pus capăt zvonurilor și a confirmat despărțirea de iubitul său, politicianul Renato Usatîi, iar acum dă de bănuit că s-ar fi împăcat. Tânăra a postat mai multe fotografii, dintr-o curte care se aseamănă mult cu reședința lui Usatîi de la Ghidighici, cu puii și iazul din apropiere. Iar cea […] Articolul Nina CREȚU, acasă la Renato USATÎI! Sunt din nou împreună? apare prima dată în CanCan.
10:50
În acest an, mama actorului Emilian Crețu a împlinit 60 de ani. În ajun, fiul său celebru a decis să-i facă un cadou mai deosebit – o alee de copaci de Sakura, pe care i-a sădit de-a lungul traseului Chișinău-Soroca. Doar că numărul copacilor s-a cam rărit. Cineva a îndrăznit să fure puieții, a anunțat […] Articolul Au fost furați copacii de Sakura sădiți de Emilian CREȚU, pentru mama lui: „Mâinile pe trunchi aș pune acelei persoane” apare prima dată în CanCan.
10:00
Campioana mondială la lupte și cea care ne va reprezenta țara la Jocurile Olimpice de Vară, Anastasia Nichita a izbucnit de nervi, după ce la urechile sale au ajuns declarațiile unui tânăr antrenor sportiv, care a spus cu toată convingerea sa că fiecare sportiv se dopează. De această părere e Iulian Godea, instructor de sport […] Articolul Anastasia NICHITA, înfuriată din cauza unui instructor de fitness: „Murdărește imaginea celorlalți sportivi” apare prima dată în CanCan.
27 aprilie 2024
16:30
Patric Hanganu, cântărețul lipsit prin judecată de dreptul de a-și vedea fiul timp de o lună, în sfârșit și-a strâns în brațe copilul. Ieri, artistul a anunțat cu mult entuziasm că a scăpat de ordonanța de protecție și e în sfârșit liber să interacționeze cu Patric Jr. Tatăl și fiul petrec weekendul împreună, pe terenul […] Articolul Patric HANGANU, primul weekend cu fiul său, după expirarea Ordonanței de Protecție! Cu ce se ocupă mama copilului între timp? apare prima dată în CanCan.
16:00
Organizatorii unui festival muzical de amploare, la care urma să cânte artistul din Kazahstan, Jah Khalib au cedat presiunii din partea internauților și au anulat prestația interpretului, din cauza viziunilor sale misogine. După ce moldovenii în frunte cu actorul Cătălin Lungu le-au lăsat sute de mesaje în care își exprimă dezacordul în raport cu participarea […] Articolul Presiunea internauților a dat „roade”! Jah KHALIB, oficial anulat la Chișinău, din cauza viziunilor misogine apare prima dată în CanCan.
09:50
Cântărețul de muzică populară, Gabriel Nebunu, trist și dezămăgit din cauza vecinilor săi din Cahul. Cât stăpânul nu-i acasă, aceștia i-au stropit cu noroi gardul proaspăt instalat la casa părintească. Gabriel Nebunu se află acum într-o vacanță în India, dar veștile de acasă l-au îndurerat. Tânărul spune că din imaginile surprinse de camerele video se […] Articolul „N-am văzut nație mai rea ca a noastră!” Ce i-au făcut vecinii lui Gabriel NEBUNU, cât acesta lipsește de acasă? apare prima dată în CanCan.
26 aprilie 2024
15:50
Cântărețul Patric Hanganu la început de an a fost lipsit, prin judecată, de dreptul de a-și vedea propriul fiu, fiind considerat periculos pentru acesta. Asta după ce fosta iubită, mama copilului l-a denunțat la poliție pentru agresiune fizică. În urma unei certe cu îmbrânceli femeia s-ar fi ales cu o comoție cerebrală, fapt pe care […] Articolul „Sunt liber!” Patric HANGANU anunță că a scăpat de problemele cu legea create de fosta iubită. Își poate vedea fiul? apare prima dată în CanCan.
14:00
În această perioadă, în țara noastră are loc Recensământul populației și locuințelor. Și familiei de Instagram bloggeri, Cebotari i-a venit rândul să participe la exercițiu statistic. Cristian a fost cel care a comunicat cu recenzorii și iată reacția lui la întrebările care i-au fost adresate. Bloggerul i-a informat pe internauți că dacă refuză să răspundă […] Articolul A ajuns rândul și influencerilor să participe la RECENSĂMÂNT! Întrebările care l-au băgat în încurcătură pe Cristian CEBOTARI? apare prima dată în CanCan.
11:40
Actorul și prezentatorul Emilian Crețu își adună întreaga familie la baștină. Influencerul a dezvăluit în cadrul unui interviu că sora sa, Maria stabilită cu traiul în Italia, urmează să se mute în Republica Moldova, iar el, ca frate, va depune tot efortul ca acest lucru să se întâmple cât de curând posibil. Decizia a venit […] Articolul Sora lui Emilian CREȚU stabilită în Italia, revine în Moldova! Vor deschide o afacere apare prima dată în CanCan.
10:30
Jah Khalib nu mai e binevenit în Republica Moldova pentru o bună parte din moldoveni, care au decis să boicoteze participarea acestui interpret la un festival de amploare care urmează să se petreacă în luna august, la Chișinău. Asta după ce artistul a declarat în cadrul unei emisiuni că unul dintre „motivele” violurilor ar fi […] Articolul Revoltă de proporții din cauza concertului lui Jah KHALIB în Moldova. „Nu vrem misogini! O să vă treziți cu huiduieli” apare prima dată în CanCan.
25 aprilie 2024
17:30
Prezentatoarea TV și influencera, Daniela Ciocanu și soțul său Victor sunt în febra pregătirilor pentru un eveniment de mare însemnătate pentru familia lor. Fiica cuplului împlinește în curând cinci ani și părinții îi organizează cumetria. Sărbătoarea va avea un stil specific, colorat, pe placul copiilor. Baloanele, decorațiunile, tortul și colacii cumetrilor sunt deja pe drum. […] Articolul „La mine începe tremuriciul” Daniela CIOCANU și soțul ei pregătesc un eveniment grandios! apare prima dată în CanCan.
15:50
Cântăreața originară din Republica Moldova, Natalia Gordienco, dar care s-a infiltrat cu mai mult succes în showbiz-ul rusesc a lansat o nouă piesă și videoclip, în colaborare cu două vedete din Rusia. Este vorba despre starul serialului „Univer”, Anna Khilkevich și cântăreața Iulia Kovalciuk. Piesa este intitulată „Conversații”, muzica și versurile aparțin producătorului Maxim Fadeev […] Articolul Natalia GORDIENCO s-a luat la bătaie cu două vedete rusești! „Există oare prietenie între femei?” apare prima dată în CanCan.
14:20
Veselie la Orhei în Postul Mare, unde astăzi s-a deschis un nou „MeriȘor”. Cu ocazia inaugurării magazinului social, inițiativă a fugarului Ilan Șor, a fost invitat să cânte Ilie Maxian. Acesta împreună cu un alt tânăr artist au cântat piese de dragoste pe final de eveniment. Doar că publicul, preponderent, persoane în etate – nu […] Articolul Ilie MAXIAN cântă piese de dragoste la deschiderea unui nou magazin al lui ȘOR, doar că a cam plictisit publicul apare prima dată în CanCan.
12:30
„Regina TikTok-ului”, basarabeanca Andreea Bostanica e tratată pe bune ca o regină în vacanța sa în Dubai. Mii, dacă nu zeci de mii de trandafiri i-au fost aduși astăzi în camera de hotel. Asta după ce acum o zi tânăra se lăuda cu trei buchete enorme, similare. Cineva a considerat că merită mult mai multe […] Articolul INCREDIBIL, cum este răsfățată Andreea BOSTANICA în Emirate! Cine e bogătașul care o alintă? apare prima dată în CanCan.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.