(video) Un bărbat ataca trecătorii cu un cuțit, pe o stradă din capitală: Oamenii legii l-au capturat

UNIMEDIA, 29 martie 2024 16:00

Caz șocant în capitală. Un bărbat de 41 de ani ataca trecătorii cu un cuțit, pe strada Tighina din centrul capitalei. Ulterior, acesta a fost reținut de oamenii legii.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 10 minute
10:30
Uriaşe vârtejuri întunecate care străbat cerul: zeci de tornade au lovit centrul Statelor Unite vineri, provocând pagube semnificative şi rănind cel puţin trei persoane, potrivit autorităţilor, transmite hotnews.ro.
Acum 30 minute
10:10
Mia Rusu are 12 ani, este din Chișinău, Moldova, și a dovedit că este talentată și foarte ambițioasă. Pasiunea pentru muzică a descoperit-o la vârsta de 5 ani, când a început să cânte melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmărea, scrie protv.ro.
Acum o oră
09:50
Fostul șef de stat, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova. „Fie ca poporul moldovenesc să își păstreze identitatea, memoria istorică, tradițiile creștine și coeziunea socială”, a scris ex-președintele țării pe rețele.
09:40
Regele Charles al Marii Britanii își va relua îndatoririle publice pe 30 aprilie, după aproape trei luni de tratament pentru cancer, a anunțat vineri Palatul Buckingham, relatează Reuters, citat de hotnews.ro.
Acum 2 ore
09:30
Astăzi, 27 aprilie, este marcată Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova. Cu acest prilej, în faţa Casei Guvernului, a fost organizată ceremonie solemnă prezidată de şefa statului Maia Sandu, speakerul Parlamentului Igor Grosu și premierul Dorin Recean.
09:20
Astăzi, 27 aprilie, este marcată Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova. Cu acest prilej, în faţa Casei Guvernului, este organizată ceremonie solemnă prezidată de şefa statului Maia Sandu, speakerul Parlamentului Igor Grosu și premierul Dorin Recean.
09:20
Pe 27 aprilie, istoria a înregistrat momente marcante în domeniile religios, cultural, politic și social, care au modelat lumea contemporană.
09:10
Astăzi, 27 aprilie, este marcată Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova. Cu acest prilej, în faţa Casei Guvernului, este organizată ceremonie solemnă prezidată de şefa statului Maia Sandu, speakerul Parlamentului Igor Grosu și premierul Dorin Recean.
Acum 4 ore
08:30
Conjuncția planetară de astăzi aduce o zi de transformări și oportunități. Fiecare semn zodiacal va resimți influența astrelor într-un mod unic, îndemnându-i pe nativi să își urmeze intuiția și să își valorifice calitățile. Ce secrete vă pot dezvălui astrele astăzi? Descoperiți în horoscopul zilnic cum să navigați prin provocările și surprizele acestei zile.
07:20
Astăzi, Moldova se bucură de o zi predominant însorită, cu cer variabil și condiții meteo stabile, fără precipitații.
Acum 12 ore
22:10
Violonistul și dirijorul Vasile Advahov, cetățean de Onoare al municipiului Chișinău, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Acesta împlinește frumoasa vârstă de 45 de ani. Cu această ocazie, Primăria capitalei a venit cu un mesaj de felicitare.
Acum 24 ore
21:10
Pretura sectorului Centru a venit cu mai multe precizări privind imaginile din spațiul public unde o casă apare pe acoperișul unui bloc de locuit, la Botanica. Responsabilii afirmă că locuința s-a construit în 2016, iar despre ilegalitatea acesteia a fost sesizată poliția.
20:40
În ultimele zile, spațiul public a fost inundat de discuții aprinse cu privire la praful saharian, care a căzut asupra unor regiuni din Europa, inclusiv în Republica Moldova. Într-un efort de a clarifica situația și de a aduce lumină, experții vin cu mai multe clarificări.
20:20
Comisia Electorală Centrală a prezentat numărul de candidați înregistrați în cursa electorală pentru funcția de primar și de consilier local în cele 9 localități din țară, unde pe 19 mai 2024, vor avea loc alegeri locale noi și parțiale.
20:00
Un ceas de buzunar, placat cu aur, care a fost recuperat odată cu trupul neînsufleţit al celui mai bogat pasager de pe Titanic, ar putea fi vândut cu 150.000 de lire sterline la o licitaţie ce va avea loc sâmbătă în Regatul Unit, informează DPA, potrivit observatornews.ro.
19:40
Christoph Schweiger, director executiv al FIL (Asociația Internațională de Sanie), și Dmitri Torner, președintele Asociației Sporturilor de Iarnă, au convenit asupra acestui lucru în cadrul unei întâlniri care a avut loc în oficiul FIL din Berchtesgaden, Germania.
19:30
Tatiana Cociu, primărița orașului Orhei, ar putea fi trasă la răspundere pentru tergiversarea anchetei în cazul Anei-Maria, tânăra însărcinată găsită moartă la opt zile de la dispariție. Declarația a fost făcută de șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, în cadrul emisiunii „Dialog deschis”, care a precizat că Cociu a oferit imaginile video cu momentul în care fata urcă în mașina principalului suspect postului Canal 5, dar nu poliției, suspectul având timp să distrugă probe relevante. La rândul său, primărița neagă acuzațiile șefului IGP privind așa-zisele „împiedicări” în mersul anchetei și afirmă că sunt „speculații”.
18:50
Accident grav la Căușeni. Cel puțin o persoană a decedat, după ce un autobuz cu pasageri s-a lovit violent cu o mașină. Impactul a avut loc între localitățile Grigorevca și Baccealia.
18:30
Comisia Europeană a desemnat, vineri, în mod oficial, comerciantul Shein drept platformă online foarte mare (VLOP) în temeiul Actului legislativ privind serviciile digitale (DSA), ceea ce înseamnă că această companie va trebui să respecte cele mai stricte norme privind serviciile digitale, cum ar fi obligaţia de a adopta măsuri specifice pentru a capacita şi a proteja utilizatorii online, inclusiv minorii, şi pentru a evalua şi a atenua în mod corespunzător orice riscuri sistemice care decurg din serviciile lor, informează AFP, potrivit digi24.ro.
18:10
Violonistul și dirijorul Vasile Advahov, cetățean de Onoare al municipiului Chișinău, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Acesta împlinește frumoasa vârstă de 45 de ani. Cu această ocazie, Primăria capitalei a venit cu un mesaj de felicitare.
17:50
Și-a pus casa-n vârf de bloc. O locuință cu două nivele a fost înălţată nu la sol, ci pe acoperişul unui bloc cu cinci etaje, de pe strada Grenoble din capitală. Imaginile au devenit virale pe rețele.
17:20
FMF vă prezintă programul fotbalistic pentru acest weekend. Sâmbătă și duminică veți putea urmări meciurile din cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA, Campionatului Moldovei, Super Liga, Faza II, partidele a Ligii 1, Faza II, Liga 2 Sud și Nord dar și jocurile din Ligile de juniori, junioare și copii.
17:20
O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţă, la locuinţa fostului președinte al României, Ion Iliesc,u pentru a-l anunţa că a fost pus din nou sub acuzare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, scrie digi24.ro.
16:50
Un vaccin personalizat împotriva cancerului de piele, folosind o tehnologie de tip ARN mesager, este testat în aceste zile la Londra, acesta fiind primul astfel de vaccin testat pe oameni. Experții spun că acesta ar putea fi „un moment de cotitură” în efortul de a vindeca permanent cancerul, scrie digi24.ro.
16:20
Companiile precum Samsung, Apple, Xiaomi, OPPO, Huawei și Motorola sunt recunoscute în întreaga lume pentru producția extinsă de telefoane mobile. Cu toate acestea, o marcă relativ necunoscută în Europa este Transsion, care a devenit a patra cea mai mare companie de vânzări de telefoane mobile din lume, estimându-se că va depăși pragul de 100 de milioane de telefoane vândute în acest an, scrie Playtech.ro.
16:10
Procuratura raionului Hâncești informează despre reținerea unui bărbat de 47 de ani, acuzat de omorul fratelui său. Potrivit informațiilor, pe fonul consumului băuturilor alcoolice, în urma unei cerți ce s-a iscat între el și fratele acestuia în vârstă de 51 de ani, suspectul l-ar fi înjunghiat cu un cuțit de bucătărie și a ascuns cadavrul într-un beci dintr-o locuință părăsită.
16:00
Deputații au continuat astăzi ședința începută ieri, 25 aprilie. Pe ordinea de zi au fost 14 proiecte, printre care și proiectul de lege privind pilotarea votului prin corespondență.
15:50
Moldovenii stabiliți în SUA, Canada, Norvegia, Suedia, Finlanda și Islanda vor vota prin corespondență la alegerile prezidențiale și la referendumul din toamnă. Parlamentul a votat, astăzi, 26 aprilie, proiectul în a doua lectură.
15:40
Edward Sanda lansează un nou single – „Senorita”. Videoclipul piesei redă dragostea dintre protagoniști, care sunt chiar Cleopatra Stratan și Edward. Ea joacă rolul „Senoritei” iar el - pe cel al îndrăgostitului care îi cântă despre iubirea sa, scrie SHOK.md.
15:20
Fostul șef de stat, Igor Dodon, împreună cu membrii Executivului PSRM, deputații, consilierii municipali, activiștii PSRM și reprezentanții mișcării de tineret „Garda Tânără”, au depus flori la Complexul Memorial al victimelor catastrofei de la Cernobîl. „Cinstim memoria celor care au decedat și aducem un omagiu celor care cu prețul vieții au contribuit la depășirea consecințelor groaznice ale accidentului nuclear”, a scris Igor Dodon.
15:10
Celine Dion arată fenomenal, la 55 de ani, pe coperta revistei Vogue. Apariția vine la câteva luni după ce sora ei a spus că starea de sănătate a artistei este gravă,scrie digi24.ro.
15:10
O linie electrică aeriană 400 kV va interconecta localitățile Bălți și Suceava. Parlamentul a ratificat, în ședința de astăzi, Acordul de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare privind realizarea Proiectului „Interconectarea rețelelor de energie electrică dintre Republica Moldova și România, faza II”. „Cine nu votează îl lăsăm fără lumină”, a spus președintele Parlamentului, Igor Grosu.
15:10
Cândva ramura de producere a tutunului era una din ramurile de bază a economiei în Republica Moldova. În perioada sovietică (dacă luăm drept referinţă anii 1983-1985) în Moldova se cultiva tutun pe aproximativ 77 mii hectare.
15:00
Cândva era unul din cele mai frumoase locuri din Chişinău, dar acum a ajuns într-o stare care nu face deloc cinste zonei centrale a oraşului. Este vorba despre scuarul din faţa Centrului Comercial „UNIC”: havuz în stare deplorabilă, pavaj dezbătut, ţevi vechi la vedere etc. O serie de fotografii realizate la faţa locului ilustrează din plin acest dezastru, care intră în contrast cu faţada magazinului, recent modernizată, cu zona amenajată tot recent din partea străzii Ismail şi chiar cu pavajul instalat în apropiere de havuz de municipalitate.
15:00
Irina Vlah, fondatoarea „Platformei Moldova”, s-a adresat public directorului general al IP Compania „Teleradio-Moldova” (TRM), Vlad Țurcanu. Ea l-a îndemnat să iasă și să-și asume public angajamentul că nu va permite ca posturile de televiziune şi radio, pe care le conduce, să fie folosite de guvernare în interese proprii și că tot timpul va pune în capul mesei interesele cetăţenilor.
14:40
În contextul zilelor de sărbătoare nelucrătoare din luna mai, Primăria Municipiului Chișinău aduce la cunoștință că, instituțiile educaționale din Capitală, școli primare-grădinițe și gimnazii-grădinițe, vor activa după un anumit program.
14:30
Celine Dion arată fenomenal, la 55 de ani, pe coperta revistei Vogue. Apariția vine la câteva luni după ce sora ei a spus că starea de sănătate a artistei este gravă,scrie digi24.ro.
14:20
Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova declară că raportul Departamentului de Stat al SUA despre corupția din țara noastră, despre care „au tăcut toate mass-media pro-guvernamentale - este o sentință foarte clară pentru întreaga reformă a justiției condusă de Maia Sandu”. Documentul constată un caracter endemic al corupției în Moldova.
14:10
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, invită cetățenii Republicii Moldova să arboreze tricolorul mâine, de Ziua Drapelului de Stat. În ședința plenară de astăzi, șeful legislativului i-a îndemnat pe concetățeni să poarte cu mândrie drapelul oriunde ar fi, acasă sau în diasporă.
13:50
Oamenii legii au reușit să identifice și să rețină 2 tineri de 21 și 22 de ani din Tiraspol, care printr-o escrocherie, au obținut suma de 109 mii de lei de la o bătrână de 84 de ani din capitală. Potrivit oamenilor legii, în timpul reținerii tinerilor, suma de banii a fost depistată și restitută victimei.
13:50
Cele mai bune aeroporturi din lume pentru 2024 au fost anunțate, iar Qatar se află în fruntea clasamentului, cu Aeroportul Internațional Hamad din Doha ocupând locul întâi, scrie Playtech.ro.
13:40
Oamenii legii au reușit să identifice și să rețină 2 tineri de 21 și 22 de ani din Tiraspol, care printr-o escrocherie, au obținut suma de 109 mii de lei de la o bătrână de 84 de ani din capitală. Potrivit oamenilor legii, în timpul reținerii tinerilor, suma de banii a fost depistată și restitută victimei.
13:30
Mama tinerei de 29 de ani, care a fost găsită strangulată într-o debara, în toamna anului 2021, în localitatea Chirileni, din raionul Sîngerei, face dezvăluiri șocante despre noaptea în care s-a produs tragedia. „Nepoțica a auzit în sarai zdupăit, gălăgie, iar când s-a dus să vadă ce se aude, a venit plângând. Medicul legist mi-a spus că fiica mea a fost lovită la tâmplă, apoi spânzurată”, a relatat Elena Pasat, în cadrul unui interviu cu Adrian Prodan.
13:20
Starea de sănătate a Regelui Charles, care se luptă cu cancerul, s-ar fi înrăutățit, fiind un motiv de îngrijorare în rândul apropiaților acestuia, scrie Sky News, care preia o relatare a tabloidului britanic The Daily Beast, transmite digi24.ro.
13:10
Fostul șef de stat, Igor Dodon, susține că și în acest an, pe data de 9 mai, el va merge la marșul din centrul capitalei cu panglica Sf.Gheorghe la piept. „Este decizia Curții Constituționale care spune că în semn de comemorare, purtarea acestei panglici nu este interzisă”, a declarat Igor Dodon.
12:50
Operațiune comună a ofițerilor CNA și ofițerilor din România a fost desfășurată dintr-un dosar de spălare de bani, rezultat dintr-o însușire istorică a 75,11% din patrimoniul Republicii Moldova, deținut în cadrul societății pe acțiuni „Mioara” din mun. Bălți.
12:40
Comuna Stăuceni din componența municipiului Chișinău ar putea obține statut de oraș. Parlamentul a votat în prima lectură inițiativa legislativă elaborată de deputata PAS Larisa Voloh, ce prevede modificarea Legii privind organizarea administrativ-teritorială a Republicii Moldova în vederea atribuirii comunei Stăuceni a statutului de localitate urbană.
12:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a afișat noi scumpiri la carburanți pentru următoarele zile. Astfel, benzina va fi mai ieftină cu un ban, iar motorina cu 9 bani.
12:10
Procurorii PCCOCS, ofițerii INI și ofițerii IGP al MAI anunță reținerea unei femei din Cahul de peste 50 de ani, pentru comandarea asasinării fostului soț, contra sumei de 20.000 euro, săptămâna curentă. Potrivit informațiilor fostul soț al femeii urma să fie otrăvit cu substanță toxică dintr-un recipient primit de la aceasta.
12:10
Vă invităm să marcați în calendarele voastre data de 16 mai pentru Conferința „Marketing is Back”, cea mai novatoare conferință a anului din sfera Marketingului și a Vânzărilor, găzduită de Castelul Mimi.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.